Flemming Sørensen

Farvel til GratisDNS og Gratis Google GSuite

Jeg er i gang med at flytte fra GratisDNS til 1984.is

Jeg begyndte sidste efterår, ved at flytte fra NetPlads til en VPS hos 1984. Siden har jeg flyttet mail fra MX-Hotel til det lille danske firma HostingDK. Mest fordi jeg åbenbart var for dum, til at kunne finde ud af at få mail til at køre på min VPS... ;-) Lige i disse dage, er jeg ved at flytte DNS. Mine .dk domæner er flyttet til 1984's gratis DNS service. De resterende domæner er ved at blive flyttet.

Selvom jeg tager det lidt af gangen så skal jeg nok nå at blive færdig, inden jeg bliver ramt af one.com. Der er trods alt satdig et par uger til jordens undergang.

20. februar kl. 08:53
Muligt datalæk ved Ticketmaster - skift kodeord!

"så man opdager eventuelle mistænksomme overførsler."

Lær nu bare lidt dansk...

28. juni 2018 kl. 22:46
Ansigtskameraer skal fange terrorister i Tyskland

Det kræver vel, at man allerede har billeder af terroristerne, for at kunne genkende dem. Hvis de tyske myndigheder kender deres terrorister så godt, så må de vel også kunne gribe ind, før de begår terror. Planlægning af terror er vel også forbudt i tyskland?

13. juni 2017 kl. 18:41
Når computere slår ihjel

Selvfølgelig skal vi da tale om det i valgkampen, jeg er faktisk helt sikker på at Trine Bramsen har noget intelligent at bidrage med, i den forbindelse...

7. juni 2015 kl. 06:44
Anklager: Styresystem og logfiler belaster CSC-mistænkte

"Lidt mere seriøst, så kan der være andre regler for aflevering af koder til kryptering i Sverige?"

Mener du at de må bruge totur, for at fremskaffe koderne?

Den eneste anden mulighed jeg kan se, er at du mener at de muligvis har en lov, der gør at den mistænkte skal aflevere koderne, men så må jeg spørge dig (og det er virkelig ikke for at være grov eller noget, men) er du politiker, eller bare ualmindelig dum? Hvis en person bryder loven, og bryder ind i fremmede systemer, hvad i alverden får dig så til at tro, at personen ville tøve med at bryde den lov, der siger at man skal udlevere en stak koder? Kan man bryde den ene, kan man også bryde den anden. Det andet er politiker-logik, og holder ikke i den virkelige verden.

2. september 2014 kl. 18:58
Rejsekortets absurde teater

Ja, det mente direktøren for Nordjyllands Trafikselskab for et år siden, da der var en eksplosiv stigning i antallet af nordjyske rejsekort-brugere. Det er nu heller ikke så underligt, at det bliver en succes, når man afskaffer klippekortet, og folk derfor kan vælge mellem rejsekortet, eller pisse dyre kontantbilletter. At det først blev en succes i forbindelse med afskaffelsen af klippekortet, og ikke før, ville nok få de fleste til at tænke lidt, men ikke hos NT.

30. april 2014 kl. 08:58
Sådan kommer danske it-folk til skade

Er der virkelig folk, der indberetter en forstuvning som arbejdsskade? Hvad så med influenza, hvis man er blevet smittet af kollegaerne?

9. januar 2014 kl. 20:20
Trine Bramsens længsel

Som jeg skrev til hende (blandt andre ting, i et 2-siders brev (inkl. et par hvide tennissokker)), så har hun misforstået noget, hvis hun tror at det er nørdernes opgave at score hende, eller hendes veninder. Det er deres egen opgave at score nørderne.

6. august 2013 kl. 21:50
Trine Bramsen taler ud: Nødvendigt at prikke til fordomme med kække metoder

Nej hun gør ikke, og som forudset lader i hende krybe udenom igen, men i er vel også bare glade for den trafik hun skaber.

TB holder bare fast i at hun vil debattere, selvom det er nogenlunde det eneste hun ikke gør. Hun gemmer sig, i stedet for at indlede nogle af de debatter hun påstår hun ønsker, og det hjælper hende ikke ligefrem til at genvinde noget af hendes troværdighed.

6. august 2013 kl. 07:50
Trine Bramsens ’hvide tennissokker’ fik it-Danmark til at se rødt

Du har en seriøs forventning om at... Version2... holder hende fast, og forlanger svar?

5. august 2013 kl. 19:10
IT-folk i dunkle kælderrum

Nu du nævner det, hvad er det så hun ønsker folk skal gå i, i stedet for hvide tennissokker? Et par fikse nylonstrømper?

5. august 2013 kl. 18:49
Trine Bramsens problemer

Jeg har på fornemmelsen at det første, af de fem bogstaver, er et "i", og at det sidste er et "t". Det kan heller ikke helt udelukkes at det ene af de to allerede nævnte bogstaver gentages, og at der derudover også er et "d" og et "o".

3. august 2013 kl. 23:17
Trine Bramsens problemer

Faktisk er det vel kønsdiskrimination, hvis PHK kun udtrykker sig på den måde om mænd, men ikke om kvinder.

3. august 2013 kl. 14:30
Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

"...er da rart, at hun trods alt nu, modsat ved eValg, vil i tale med os"

Det er jo netop det hun ikke vil, for så ville hun komme tilbage til det sted, hvor hun startede balladen, HER!, frem for at fortsætte på hendes Facebook side, hvor det kun er hendes lige så klat-hungrende veninder der kan svare, og hvor andre ikke kan få et ord indført.

3. august 2013 kl. 07:26
Trine Bramsens problemer

Trine Bramsens er beviset på at gud eksistere, og at han stadig har en del at lære, med hensyn til humor.

Din unavngivne ven, kunne lære ham en del :D

2. august 2013 kl. 22:01
Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Måske skulle Trine og hendes veninder kikke lidt indad. Da i var unge, var "nørderne" jo ikke gode nok til jer, de var ikke spændende, de var ikke "farlige", de var med andre ord en anelse kedelige, og stabile, og passede ganske enkelt ikke ind i jeres infantile smag for mænd, der helst skulle have tatoveringer, muskler, og snakke om hvor meget de hadede alt og alle. Og frem for alt, skulle de helst ikke have en trecifret IQ. Nu er i så blevet voksne, og vil gerne have rigtige mænd, men kan ikke forstå hvorfor de ikke vil have jer. Det burde da ellers være åbenlyst; i afviste dem selv, hvorfor skulle de så spilde deres tid på jer nu?

Det kan da godt være, at det er lidt trist for jer, at i sidder der, og gerne vil have en mand, der kan tage sig af jer (og de børn i fik med "spændende" mænd), men i har selv fravalgt dem, så nu må i tage konsekvensen, og nøjes med de mænd, i var så vilde med tidligere. Karma is a bitch!

2. august 2013 kl. 13:02
Disse TDC-data giver logningsbekendtgørelsen også adgang til
  • fakturahistorik
  • korrespondancer med Kundeservice

Wow, jeg er rystet! Over hvor meget denne artikel minder om noget fra Ekstra Bladet. Med den overskrift, og med hvad de er forpligtiget til at udlevere, havde jeg faktisk forventet noget lidt mere ophidsende end en faktura (de data kan vel udledes fra det de er forpligtiget til at udlevere), og mine korrespondancer med Kundeservice, som næppe er lige så interessante som hvem af alle mine terroristvenner jeg har talt med, hvornår, og hvor jeg var da jeg gjorde det.

30. juli 2013 kl. 06:37
Famous last words...

Jeg håber da inderligt, at du tager fejl. Jeg håber sandelig ikke, at UNIX er enden, at det virkelig viser sig at være "det sidste ord i operativsystemer". Ikke fordi jeg har noget imod UNIX systemerne, men fordi jeg gerne vil tro, at vi en dag kommer med noget der er endnu bedre.

23. juli 2013 kl. 20:21
Populær videoafspiller truer danske Secunia med retssag

Der fokuseres meget på VLC, men som jeg forstår det, er fejlen i FFMPEG. Hvis fejlen er i VLC, så kan der vælges en anden afspiller. Hvis fejlen er i FFMPEG, så eksisterer den vel i alt software, der bruger dette, og er derfor en del vanskeligere at slippe af med.

Der er for mig at se, meget stor forskel, så er der nogen der kan kaste lidt lys over det?

10. juli 2013 kl. 20:42
Kan Microsofts filsystem exFAT lukke hullet mellem styresystemer?

Der refereres flere gange til det, som et "nyt" filsystem. Jeg ved ikke lige hvad de mener med "nyt", men jeg har brugt det i mindst 5 år, og når det kommer til filsystemer, er jeg aldrig blandt de første, til at tage det til mig.

25. juni 2013 kl. 07:02