Henning Jensen

Ny overvågningslov fører til gensyn med sessionslogning i »light-udgave«

Hvorfor ikke kræve overvågning af alle steder hvor politiske beslutninger og forhandlinger finder sted. Så kan politikerne føle sig rigtig trygge og frie, og samtidig kan vi spare mange millioner på undersøgelseskommisioner og rigsretten behøver kun at mødes 1 dag før domsafsigelse.

/Henning

22. februar kl. 23:51
Stem på IT-folk til valget

Et par korte kommentarer.

Masseovervågning

De konservative har et standpunkt indtil de får magten. Pape havde da nogle år til at få ophævet telelogningen.

Public Code

Åbenhed: softwareudvikling betalt af det offentlige skal være open source.

Sundhedsdata

Stemte de konservative for genomdatabasen til registering af det mest private vi har, vores DNA?

Det samme gælder også for venstre og socialdemokratiske kandidater. Deres privatlivs udtalelser er bare til skåltaler. Det er meget op ad bakke hvis de skal overbevise mig om min stemme.

22. oktober 2021 kl. 18:06
2020: Spikes overalt

så kunder, der er offline, kan fejlmelde deres forbindelse på vores website og komme forrest i køen

Øhh, catch 22, hvordan kan man det, hvis man er ofline. Joda svarer den kvikke læser, man bruger da bare sin mobil. Men nu har alle ikke en smartmobil.

Og hvad med Maren i kæret, hvor mobil dækningen lige rækker til GPRS, hun har forøvringt heller ikke har en smartmobil. Skal hun så bevæge sig ind til et måske lukket og usikkert bibliotek.

Ja de findes, der er da nogle stykker indenfor en 500m radius hvor jeg bor.

Man kan nok heller ikke kommunikere via email hvis man er offline.

For mig som kunde ville det være et stort minus, ikke at kunne komme i telefonisk kontakt med min udbyder om tekniske problemer.

2. januar 2021 kl. 00:51
Ambitiøs finanslov – umuligt it-projekt?

Elbiler er ikke absolut mere bæredygtige. Se f.eks :https://ing.dk/artikel/elbilernes-bagsider-klimaraadet-aabner-at-granske-batteriproduktion-240562https://ing.dk/artikel/elbilforening-forurenende-batterier-bedste-at-koere-paa-cykel-240458https://ing.dk/artikel/elbilbatterier-rammer-miljoeet-her-konsekvenserne-240362De er bedre hvis man kun kigger focuseret og enøjet på CO2 udledningen, og kun oplader når det blæser.

Når det så er på plads, er det bedste nok at beholde min gamle Polo fra 2011 som kører 25+ km/l målt fra påfyldning til påfyldning. Den er heller ikke forbundet til noget externt netværk, mig bekendt. Så kørsel uden mobilen foregår uden overvågning ( husk undgå ANPG ). Blev tilbudt en gratis overvågnings dims installeret, men takkede nej.

10. december 2020 kl. 18:00
Youtube lukker ned for al dansk musik: Kan ikke blive enig med Koda

Endelig nogen der giver KODA noget modstand. KODA har i mange år brandbeskattet os, først med afgift på blanke kasettebånd. Rimeligt nok, kasettebånd blev brugt primært til at gemme musik på. Men de fortsatte med CD skiverne og USB stickene, selvom deres primære anvendelse ikke var musik. ( Og har nogen af os programører fået noget fra KODA ?) Ligeledes med deres afgift af lokalradioerne udfra hvor mange, der kunne modtage den pågældende station, og ikke antal lyttere. Den model prøvede de også da de første danske internet "radioer" kom, men der kunne alle se det absurte i. Nogle milliarder potentielle lyttere kunne ellers skæppe godt i kassen. Og ikke mindst deres forfølgelse af os via et advokatfirma med ganske ufine metoder, og som de eneste private kunne få udleveret navn og adresse ud fra en IP-adresse.

De såkaldte kreative kunsnere har ikke produktudviklet på distributions området siden lakpladerne kom frem. Men det er nok fordi det er rettighedshaverne, der skummet fløden, og de holder kunstnene i meget kort snor.

TAK Google.

PS. Jeg bruger heller ikke Google til musik. Alt for dårlig kvalitet.

31. juli 2020 kl. 20:01
Kinesisk firewall i Hong Kong: Signal bliver den mest downloadede app

Der åbenlyst går ind for borgernes rettigheder i Danmark. Og det ikke i skåltaler, men med deres handlinger. Når de så har fejet for egen dør, kan de med god ret kritisere andre.

10. juli 2020 kl. 11:17
Ny test: Udvalgte artikler på Version2 kræver login

Hej.

Som mange dog "VIL" misforstå, eller bare ikke KAN forstå.

Det er ikke indholdet af WP, men det at man har flere indgange, som jeg synes skulle bruges noget mere.

En fri adgang med få artikler og masser af ads/tracking. Et billig abonnement med alle artikler OG ads/tracking. Et dyrere abonnement med alle artikler og UDEN ads/trackere.

INGEN nyhedsmedier, jeg har set, bortset fra WP har den sidste. De danske nyhedsmedier har ALLE masser af ads/trackere selv i deres betalte indgange !!

Om så indholdet af WP er fake news eller seriøst er sådan set uden betydning for ovenstående. Det er kun det at man kan betale sig for at undgå ads/trackere, jeg synes vi mangler i alle danske medier.

16. december 2019 kl. 22:44
Ny test: Udvalgte artikler på Version2 kræver login

Prøv at se på https://www.washingtonpost.com/

De har en fri adgang med annonce, tracking og begrændset antal artikler. En betalings indgang med annoncer og tracking. ( 60$ om året) Og en 50% dyrere UDEN annoncer og tracking. ( 90$ om året !! )

Den model kunne tilgodese de forskellige standpunkter fremført her.

16. december 2019 kl. 00:28