Tom Sommer

RIP GratisDNS Tak for mange gode år

betyder det at de "overtager" forpligtelsen over for DK Hostmaster, eller er det 60 kr om året for DNS servicen oven i DK hostmasters 40 kr (+ moms)?

Nej, du fornyer kun igennem Simply.com hvis du har lyst, hvis du ikke fornyer igennem Simply.com får du bare en regning fra DK Hostmaster som du altid har gjort. Simply.com står ikke som Betaler på dit domæne eller overtager noget som helst, uden du beder om det.

Men du taber kontrollen, hvis du bliver uvenner med Simply.

Nej, du taber aldrig kontrollen over dit .dk-domæne, du har altid DK Hostmaster.

eller er det 60 kr om året for DNS servicen oven i DK hostmasters 40 kr (+ moms)?

DNS Servicen hos Simply.com er gratis efter oprettelse, du betaler kun for evt. fornyelse af domæne. Det er præcis som du kender/kendte det hos GratisDNS.

2. februar kl. 13:09
Ups! Folketing, ministerier og efterretningstjenester misser deadline for krav til it-sikkerhed

Er der nogen, der kan uddybe, hvad deres frygt er?

Teksten hos UnoEuro er baseret på hvordan DNSSEC virkede på .dk-domæner indtil for blot nogle måneder siden. DK Hostmaster har længe haft en ekstrem mangelfuld implementering af DNSSEC, fra et administrativt synspunkt. Nøgler blev ikke fjernet vel redelegering og (webhotel)udbydere kunne ikke styre DNSSEC på samme måde som man kan i dag. På daværende tidspunkt var det derfor slet ikke en god ide at aktivere DNSSEC på et .dk-domæne, hvis ikke man vidste præcis hvad det gik ud på. Der er sket meget siden da, selv om der stadig er mangler i en webhoteludbyders administrationsmuligheder hos DK Hostmaster (Vi kan f.eks. ikke blot fjerne DNSSEC nøgler på et domæne igen, noget de stadig arbejder på at tilbyde/løse). DK Hostmasters egen selvbetjening til DNSSEC er også noget forvirrende for en almindelig bruger, hvilket er problematisk når navneserveransvarlig ikke kan manage domænet fuldt ud og kunden derfor i situationer skal ind over.

Teksten hos UnoEuro er opdateret nu :)

2. januar 2020 kl. 17:21
Kramshøj om DNSSEC: Der er ingen undskyldning længere

Efter at have læst om det i går her på v2, tog det mig tre minutter at sætte det op for mit domæne. Og jeg kendte intet til det i forvejen. Ind på gratisdns.dk, læse lidt og klik, klik, klik. Dernæst ind på dk-hostmaster.dk og klik, klik, klik. Det var det.

Det er super, så skal du bare gange den procedure med 1.3 millioner domæner og forklare din mor og far hvordan man gør det også.

29. september 2016 kl. 10:21
Heftigt DDoS-angreb tvang dansk hostingfirma i knæ

Zitcom har 2GBit redundant forbindelse til deres serverpark. Hjemmesiden er nu rettet.

Grundet angrebets natur var det ikke muligt at se hvilken hjemmeside der var tale om, kun hvilken server. Angrebet var rettet direkte mod serverens IP adresse, og ikke mod en konkret hjemmeside. Ovenstående nævnte domæner har med sikkerhed ikke været målet, da de ikke ligger på nævnte server.

(Er ansat hos Zitcom/Wannafind)

18. september 2009 kl. 13:34
Kortlinktjeneste kvalt i egen succes

De fleste URL shortners har et info link, fx http://bit.ly/33bPWn kan du skrive http://bit.ly/33bPWn+ (+ i slutningen af linket, eller blot http://bit.ly/info/33bPWn) og få info om linket, hvad det henviser til og hvor mange der har klikket på det.

Det største problem med URL shortners er netop hvis en udbyder lukker ned, da det resultere i en masse døde links rundt omkring på nettet.

11. august 2009 kl. 11:57
Dansk sikkerhedssite overtaget af hackere

Det kan de ikke, CSIS har bare trukket en rigtig rigtig almen teori op at hatten, på et problem som de absolut intet ved noget om.

23. februar 2009 kl. 22:50