Michael Haase

TDC på bar bund i efterforskning af kolossalt nytårsnedbrud

Der er givetvis kun et par centrale transformerstationer der skal rammes for at det er effektivt slut for alle andre end militæret. Ja, der er sikkert nødstrøm på senderne men ingen danskere med strøm på TV'et til at modtage signalet.

Det er vel også derfor at der bagest i telefonbogen, dengang de stadig fandtes var en side med betydning af varslingerne, og hvad man altid burde have i hjemmet. "Gå indenfor og lyt til radioen" "Hav altid lommelygte og batterier til radioen"

Så man kunne få oplysninger ud på sendernes nødstrøm

Nu er det så ændret til "Afvent information En beredskabsmeddelelse fra myndighederne vil hurtigst muligt efter sirenevarslingen blive udsendt via dr.dk og tv2.dk og vil kunne høres på DR’s FM-radiokanaler i det berørte geografiske område. DR og TV2 bringer desuden beredskabsmeddelelsen på tekst-tv side 150. Afhængig af hændelsens karakter vil informationen blive udsendt via endnu flere kanaler, ligesom myndigheder ofte vil bringe beredskabsmeddelelserne via eksempelvis sociale medier og egne hjemmesider." Så hvis strømmen ryger efter FM-båndet er lukket, så er der ingen steder at få oplysninger, som det ser ud nu (Så er der DAB-radioer på batteri, men jeg ved ikke hvor længe de kan holde)

2. januar 2017 kl. 16:39
Danmark løber tør for mobilnumre om seks år

Nu er rapporten godt nok fra 2008, så det kan have ændret sig; men ihttp://erhvervsstyrelsen.dk/file/234304/2008-09_rapport_om_krydsportabilitet_final.pdf.pdfside 11, nævner det at visse udbydere tilbyder krydsportering. PS. Linket er med dobbelt ".pdf"

<strong>Egentlig krydsportering</strong>
Flere udbydere tilbyder i dag ligeledes egentlig krydsportering til visse kundegrupper.
Rent teknisk krydsporteres de pågældende fastnetnumre, så opkald til numrene modtages på en mobilterminal.
For at undgå problemet med identifikation af termineringsprisen, bliver opkald til de krydsporterede numre afregnet til nummerets oprindelige fastnettakst. Dette følger af en TI-brancheaftale.
Udbyderne kompenserer typisk selv for tabet på termineringsprisen gennem abonnementspriserne for de pågældende tjenester.

3. april 2014 kl. 20:35