Anders Paldrup

Er censur genindført?

Det må jeg sgu nok sige. Så dem som siger noget du ikke kan li, skal ha tæsk?????

Måske kan vi trække alle dem som har stemt på Paludan ud i gaderne og tæske dem også??

Og hvis der skrives bøger som er enige med Paludan, kan vi lave store bål i gaden hvor vi brænder disse bøger, mens vi klapper hinanden på ryggen og glæder os over hvor tolerante vi er.

Totalitær mutch???

26. februar 2020 kl. 13:25
Er censur genindført?

Der er måske ikke en juridisk forskel, men det burde der være. Hvis vi tillader at Youtube, og lignende, ejer demokratiets informations grundlag, bør vi også kunne holde dem til en vis ytringsfriheds standard.

Man kan jo også sige at el selskabet Ørsted er en privat virksomhed, og hvis de ikke kan lide dine holdninger, kan de bare lukke din strøm.

Når virksomheder som Youtube, Twitter, Facebook og lignende de facto har monopol på meningsudveksling, bør vi gøre, som vi gør med andre monopoler. Regulerer dem.

26. februar 2020 kl. 12:45
Google lancerer Android Lollipop til din smartphone

Håber at jeg får Lollipop til min LG G3 Det virker som en mærkbar forbedring :-)

16. oktober 2014 kl. 09:39
Feministisk gamer trues med massakre på universitet

Tror lige et perspektiv er på plads her.

Alle som markerer sig i det offentlige rum vil modtage hadefulde henvendelser. Richard Dawkins har et helt program hvor han læser hade mails op. Før om talte Thunderf00t modtager bunker af had, trusler.

Der er formodenligt ingen i det offentlige rum, specielt internationalt som ikke modtager had, men det er langt fra alle som malker disse negative reaktioner til at få medlidenhed.

Det er ALDRIG ok at true, nedgøre, tilsvine, eller på anden måde ørle hadefuldhed ud over andre, heller ikke online. Men desværre er det prisen for at være en offentlig person.

Hverken Zoe eller Anita er blevet angrebet for at være kvinder, men fordi nogle idioter ikke evener at formidle deres uenighed fornuftigt.

Hvis jeg blev truet, og hadet for noget jeg havde sagt eller skrevet, ville jeg heller ikke tude "MANDEHADER"

Det er vel også rimelig selvklart at den måde som f.eks. Zoe Quinn eller Anita Sarkesian behandles på er fuldstændig uacceptabel og uproportional

Sammenlignet med utallige andre i på nettet er den "behandling" som Zoe Quinn eller Anita Sarkesian har modtaget ganske mild.

Jeg vil gerne gøre det helt klart at jeg ikke på nogen måde billiger den slags, men lad os ikke lade som om de to er specielt hårdt ramt.

16. oktober 2014 kl. 08:35
Feministisk gamer trues med massakre på universitet

Christian Bartels Du skal nok tjekke dine fakta før du skriver en historie. At omtale #GamerGate som "mødet mellem den klassiske drenge-gamer, der har barrikaderet sig på drengeværelset, badet i blå lys, og deres møde med mainstreamkulturen", er som at beskrive Watergate som venstre fløjens forsøg på at ødelægge presidentens gode ry og rygte.

Det er sgu lidt ufedt at opleve sådan en åbenlys usand udtagelse hos en ellers velrenomeret nyhedsformidler.

Det er vist en ommer !

15. oktober 2014 kl. 15:29