Jesper Lorentsen

Version2-seminar: Sådan får du succes med softwarerobotter – og undgår de dumme fejl

Hej, Jeg har også været med til at automatiseret mange processer ved hjælp af RPA. Min oplevelse er dog at RPA løsninger kræver mere support end 'klassiske' løsninger. Det der typisk går galt er at der kan være pressede 3. parts systemer som i højere grad er langt af latens. Eller at web interfaceet får en anden GUI. Hos os har det betydet at vi godt kan retfærdiggøre de ca. 5-10% ekstra i en udviklingsperiode, men at vi hurtigst muligt skifter RPA komponenterne ud med klassiske API'er. Ellers dør vi i support. Vh Jesper Lorentsen, Djurslands Bank

7. januar 2020 kl. 20:45
Processer duer alligevel ikke...

Jeg tror I er nødt til at definere nærmere hvad det er I snakker om. Altså hvilke processer.

Grunden til min holdning er at vi på min arbejdsplads Djurslands Bank har stor succes med at indføre 'sager'. En 'sag' hos os er en samling af en konkret opgave, en køreplan for opgavens udførelse, dokumentation om forretningsgangen, mv. En opgave er i den forbindelse en bunden gentagen arbejdsopgave, som f.eks. Oprettelsen af et lån, eller Oprettelsen af en ny kunde.

Medarbejderne elsker sager fordi de binder opgaver sammen med dokumentation om udførelsen, og de giver overblik.

Så jeg tror at enten så har I ikke lagt 'systemet' til at styre sagerne ind det sted hvor det naturligt vil være under udførelsen. Eller også har I ikke konsensus i koncernen om hvordan en process skal håndteres.

Eller også har jeg bare misforstået hvad I mener med 'processer'.

Med venlig hilsen Jesper

5. juni 2014 kl. 20:35
Sære spørgsmål om software

Hej, Jeg lærer af alle vores brugere. Både hende der kunne finde på at bruge den samme computer selvom hun under afhjælpning af et problem var blevet bedt om at "sætte sig over på en anden stol". Men også af dem der nærmest kunne have skrevet min kode selv. (Men heldigvis ikke kan checke den ind :-). ) Det drejer sig om at vide hvor de er mentalt; ellers går man i skoven.

Jesper

25. september 2013 kl. 08:22