Jens Pedersen

Apple's ny virusscanner

Algoritmer er nemme at tilrette, når først infrastrukturen er på plads.

Siger du dermed at det sandsynligvis er en glidebane? Føler du at Apple, med dette skridt, presser jer til at implementere noget lignende i FreeBSD? ...eller i Varnish? Vil du være med til at gøre det?

10. august 2021 kl. 12:44
T-183d (and holding)
1. april 2021 kl. 12:01
Tjek om dit password er lækket - på din egen pc

Dagens mindste tips: Listen bruger store bogstaver, sha1sum bruger små. Jeg anbefaler grep -i.

4. marts 2018 kl. 16:09
Microsoft accepterer ikke, at du gerne vil beholde Windows 7

Har du prøvet Wine i linux?

14. oktober 2015 kl. 13:09
Doven udvikler knaldet: Outsourcede sine opgaver til kinesere

Jeg arbejdede engang på et andet sted end der hvor jeg er nu. Vi outsourcede en del cad-job til Indien.

Først skal man lave en arbejdspakke. Det tager næsten samme tid som at lave jobbet selv. Så skal man vente på at de laver jobbet. Det tager typisk 2-3 gange så lang tid som at lave jobbet selv. Når man så får resultatet indser man at man skal lave det meste af jobbet selv.

Ledelsen beregnede de sparede penge som timeprisforskellen gange antal timer inderne debiterede.

16. januar 2013 kl. 19:12
DLNA ... er det den vej jeg skal med mit fladskærms-TV?

Jeg løser PS3's .mkv-problem ved at tabsfrit transmuxe til .mpg en gang for alle, og smide .mkv'en væk. Enkleste program til det er nok mkv2vob, som kører under Windows. Hvis kildematerialet indeholder DTS-lyd, plejer jeg dog at transkode til AC3, hvilket ikke er tabsfrit, men ellers er output generelt ikke kompatibelt med VLC. Hvis kildematerialet har et underligt sprog, plejer jeg at hårdkode underteksterne ind i billedet, hvilket tager lang tid og giver et lille tab af billedkvalitet. Mere komplicerede situationer end disse kan kræve mere komplicerede programmer end mkv2vob. Det bør måske understreges at alt dette ikke bunder i begrænsninger ved DLNA, men i begrænsninger på PS3. Synd, da .mkv muligvis ellers er den bedste container.

mvh Jens

1. december 2010 kl. 18:26
DLNA ... er det den vej jeg skal med mit fladskærms-TV?

Som Windowsserver foretrækker jeg Tversity, og som Linuxserver fortrækker jeg MiniDLNA.http://sourceforge.net/projects/minidlna/

Jeg streamer via en PS3, da mit 2 år gamle TV ikke har netværk. PS3 virker udmærket til formålet, dog med to ulemper. Dels kan den ikke forstå .mkv-filer, dels får jeg så meget ventilatorstøj at jeg nok burde tømme den for lommeuld.

mvh Jens

1. december 2010 kl. 11:00