Henrik Tietgen

Epic-CEO vil samle hele verdens sundhedsdata ét sted: »Siloerne skal væk«

Havde man spurgt ECCO's ceo, så skulle alle gå i ECCO sko. Havde man spurgt Vestas ceo, så skulle vindmøller kun komme fra Vestas. Havde man spurgt CSC's ceo, så skulle verdenssundhedsplatformen komme fra CSC..

Jamen for fanden da.. Come on!

Artiklen er jo værdiløs.. Det havde være mere Epic, hvis hun anbefalede et andet firma.. o.O !

26. september 2018 kl. 20:49
Langt de fleste Gmail-brugere kører uden 2-faktor-autentifikation

Jeg har min gmail på pc og android mobil(google vs google). På mobilen har jeg kun et 'lock pattern' der forhindre folk at få adgang til min gmail. Hvis de få adgang til min mobil, som jeg ikke altid har på mig. Lock pattern er så primitivt at man ikke må genbruge samme punkt flere gange. Så med total lowtech talkum eller lignende på skærmen, så kan man se aftrykket, incl start og stop. Selvom man går igennem brugte punkter, så er kombinations mulighederne med ruten meget få med de kun 9 punkter.

18. januar 2018 kl. 20:28
CEO for privacy-browser: Selv dybt private data om din surfen bliver lækket før eller siden

Vi kan ikke forhindre dem i at indsamle data. Uanset hvor meget pres vi ligger på dem. Der er alt for mange penge på spil. Eneste måde vi kan passe på vores privatliv er ved tilføje uanede mængde værdiløs data, f.eks en bot der klikker på alt hvad klikkes kan. Vores færden skal så flettes ind i bottens færden.

5. oktober 2017 kl. 22:16
iOS lækker brugers lokations-historik gennem billeders metadata

Du kan faktisk ikke sige nej. Eller rettere, jeg har ikke fundet muligheden endnu. Har lige fået iphone firmamobil. Hver gang jeg tjekker den om morgenen, spørger den om tilladelse til at tilgå noget angående min billeder. Så jeg få muligheden "Tillad" eller "Tillad ikke". Siger jeg "Tillad ikke", tja så spørger den bare imorgen igen. Siger jeg derimod "Tillad", tja, så er den glad og tilfreds og spørger aldrig mere. Så den chikanerer jo bare en, indtil man afleverer endnu en bid af sit privatliv.

28. september 2017 kl. 16:44
Linux på desktoppen - softphone søges

Har du tjekket om der ikke ligger en lydfil med bip tonen, som kan erstattes med en "tom" lydfil. Lidt lavteknisk, men måske kan det løse problemet.

15. august 2017 kl. 23:01
Amerikanske teleselskaber kan sælge borgernes data uden tilladelse

Når nu der er helt slut med selv den mindste smule privatliv på nettet. Eller i det mindste at det bliver imellem dig og din udbyder. Så kunne en løsning være at søge for at give dem så meget ligegyldig data at informations indsamlingen bliver værdiløs. Det kunne være en bot der 24/7 klikker rundt på alle mulige ligegyldige sider.

3. marts 2017 kl. 07:14
Pokemon Go som intern Street View indsamler

Men kameraet er jo hurtig slået til igen. Producenten behøver bare at tilbyde en 5% XP boost til dem der kører med kamera on. Muligheden for at slå det fra pt, kan også ligge i at de derved skåner deres serverer her i starten.

9. august 2016 kl. 07:56
Kommentar: Derfor er Pokémon Go ikke masseovervågning

Google behøver da ikke sende deres street view biler ud mere. Det har de nu en flok lemminger der gør gratis.

24. juli 2016 kl. 21:28
Facebook åbner for test af Messenger-kryptering

"Servicen" her skal nok mest ses som at Facebook ikke ønsker andre skal med på en lytter end dem selv..!

9. juli 2016 kl. 22:17
Aftale om NemID 2.0 faldet på plads: Papkortet får kniven

Var fidusen med papkortet ikke at NemID SKULLE tilbyde en gratis adgang. Samtiddig med måtte de så tilbyde andre metode mod betaling. Betyder fremtiden så at vi få endnu en påtvunget skatteudgift, pålagt af private virksomheder?

1. juli 2016 kl. 07:08
Open source-software er blevet en milliardindustri

Har desværre hørt mange historier om udviklere der bliver tilbudt store summer for at plante bagdøre og lave dataindsamling via deres produkter. Det gælder dog alle program licens typer. Men det kan vel være mere fristende for dem som ingen indtægter har på deres arbejde. Så tager man f.eks Angry Birds, som dog ikke er open source, så er det tydeligt at det ikke er spilleren der er kunden. Hvilket planter dem i samme gråzone som Facebook. Så indtægter kan vel genereres i mange niveauer.

11. februar 2016 kl. 12:25
Jeg blokerer dine reklamer. Nej, jeg blokerer din blokering. Fint, så blokerer jeg din blokering af min blokering!

Hvis bare reklamen var et lille billed eller i værste fald en animeret GIF. Som er lige så harmløs som et shortcut på skrivebordet, så kunne jeg måske forvilde mig ud i at kigge/klikke på dem.. Men der er jo så uoverskuelig mængder software bagved, som vel egentligt er kernen i at man blokkerer.

Skulle jeg en sjælden gang (1-2 årligt) have lyst til at se nærmere på er produkt i en banner reklame, så googler jeg det.

17. december 2015 kl. 08:38
USB-batteri - for din sikkerheds skyld

@Hr Nobel: "Endnu en gang, læs spørgsmålet." Præcis hvad jeg har gjort OG svaret på.

@Hr Tange: "F.eks. når nogen spørger om de må få mine slides eller lignende. "

  • Min ide var kun i forhold til din overstående sætning. Du låner din skrivebeskyttet ikke inficeret USB pind ud, med slides til kopiring i vedkomnes egen computer, uden at den kommer inficeret retur
1. oktober 2015 kl. 21:13
USB-batteri - for din sikkerheds skyld

Fåes med lock /unlock switch ligesom go'e gamle floppydisk. SD kort ligeså.

1. oktober 2015 kl. 20:06
Microsoft laver styresystem og startpakke til Raspberry Pi 2

"Nej for du gør den klassiske fejl at sige RPi=PC." Jeg sagde ikke at RPi=PC, det er den for langsom til, men det er XU4'eren ikke. Men jeg tror MS bruger RPi's brand for at komme ind i varmen. MS er ikke hoppet på RPi'en af velgørenhed, men for på sigt at tjene penge. Hvilket jeg tvivler på de kommer til i et miljø hvor prisen, som du selv siger er afgørende.

30. september 2015 kl. 17:30
Microsoft laver styresystem og startpakke til Raspberry Pi 2

Jeg er lidt nervøs for at MS hensigter er dataopsamling: Indtil videre er FB og Google der jo allerede og MS halter lidt. Så den ligger vel lige for. Er selv lige hoppet fra Raspberry PI til Odroid XU4 og må erkende at hvor RPI'en haltede som traditionel pc, så er f.eks XU4'eren med sine 8 kerner et rigtig godt alternativ til hr og fru danmark. Desuden tror jeg at nørderne på RPI og dens cloner allerede nu er blevet en minoritet. Overhalet af Mediecentre mm.

30. september 2015 kl. 16:13
Google Chrome blokerer Adblock

Når nu vi ikke kan råber hjemmesider op til at reducerer reklamer og andet lort. Så må vi bare få annoncørerne til det. Hvis alle brugte en 'AD-clicker' istedet, som i baggrunden klikker på alt hvad der kan klikkes på. Så vil annoncørerne få en kæmpe regning for alle de 'kunder' de får i butikken, men som intet køber. Med tiden så har hjemmesiderne ikke kun utilfredse brugere, men også sure annoncører der ikke får noget ud af deres reklamepenge. Så vil piben hurtig få en anden lyd. Samtiddig med formudres vi også de oplysninger de indsamler om os.

11. september 2015 kl. 21:21
Benhårde energikrav har presset Intels Skylake-ingeniører til det yderste

"indtil næste generation af ARM" -- Den kom i januar og hedder Tegra X1. Desværre har jeg ikke kunne finde devboards med den endnu...

6. september 2015 kl. 08:23
Virtual reality-udvikler: Programmører skal lære en helt ny måde at tænke på

Så er folkeskolen overstået på 3 år.!

26. juli 2015 kl. 10:08
Giga-hack mod USA måske fire gange større end først antaget

I min Commodore 64/Amiga tid, var en Cracker en der bl.a fjernede kopibeskyttelse på spil og programmer. Altså modificerer softwaren, som vedkomne var i besiddelse af. En hacker skaffede sig adgang bl.a via modem til andre systemer/institutioner/hjemmesider. For så at kopierer/modificere/inficerer enheden.

Så kort og godt skal cracker termen ikke ind i overstående artikel. Først hvis hackeren har kopierer noget data som skal brydes op.

27. juni 2015 kl. 20:34