Carsten Bennedsen

Borgere uden MitID-app får ingen udsættelse: Onlinekøb bliver umuligt uden telefon

Linket er fint, men det handler om de borgere der fortsat ikke har MitID, dermed den besværlige process med at møde op i Borgerservice, "når borgerservice har ledige tider".

23. september kl. 13:18
»Borgerne er desperate«: Stor MitID-forvirring presser kommunerne

Drift problemer er en ting, men kravene til borgernes MitID, har givet dem et behov for nyt isenkram, F.eks. mobil telefoner, men implicit også et krav om et ”GYLDIGT” pas. Ved indførelsen af MitID har ”nogen” besluttet at danskernes nye ID papir er et pas, et gyldigt pas!!!!. Den moderne udgave af Nemid har samme krav om pas. Dermed skal man hvert X antal år ned og skifte pas. Ved problemer henvend dig i borger service, okay det er også der du får dit nye pas!!!. Indførelsen ”v.hj.a. MitID” af et nyt identifikations papir er lidt spændende, og fagre nye verden.

12. september kl. 09:58
Rådet for Digital sikkerhed med opråb til politikere: Stop med at skære i Datatilsynet

Enig: Man er blevet bange for Datatilsynet, og dermed er de en trussel og ”juhu” færre midler, så er de en papirtiger. Offentlige/private laver fejl. Nogle af fejlene er ”triste”, f.eks. vurderingsstyrelsen under skatteministeriet, og private der ”forhåbentlig ved en fejl” har lidt for åbne systemer. Reaktionstiderne er en væsentlig faktor og færre penge giver længere reaktionstider og så går det ned af bakke derfra. ”Hvem beskytter så borgerne”

8. september kl. 10:21
Regeringen forbyder sporing af borgere på digitale selvbetjeningsløsninger

Tja: Er der nogen der har en definition på "tredjepartsCookies" og en anden definition, dog ikke nævnt som som "Offentlige registre". Der tænkes her på "Skats muligheder for samkøring" og evt. udlevering af data.

24. februar kl. 09:45