Jesper Madsen

Eksperter dumper Helsingør-forklaring: Google er ikke nødvendig i folkeskolen

Mon ikke man kan lave en profil som ikke indeholder personlige data. Og Microsoft og Google er jo førende inden for software, så det er vel smart at bruge dem. Det kunne være langt værre..

31. januar kl. 11:45
Pegasus-spyware inficerede telefoner via zero-click-angreb og nuldagssårbarheder

Virker antivirus imod Pegasus?

22. juli 2021 kl. 09:59
Netcompany vil genbruge danske erfaringer i ny smitteapp til Norge

Jeg gad godt vide hvor mange mennesker som har haft gavn af app'en. På min telefon var den ofte slået fra af sig selv.

27. oktober 2020 kl. 09:47
Pisa: Elever, der bruger iPads, klarer sig dårligere

Det er jo nemt at se hvor meget pc'er og ipad fanger børnenes opmærksomhed, så jeg er overbevist om at it-læring kommer før eller siden. Jeg mener at man skulle have ansat nogle forskere (psykologi og it-kyndige) til at udvikle et it-læringssystem for 15 år siden. it-læring opfatter jeg som et program der har interaktion med eleven.. ikke så meget smartboards og lignende.

4. december 2013 kl. 11:01
Pisa: Elever, der bruger iPads, klarer sig dårligere

Jeg er enig omkring distraktionen, men jeg syntes det ville være dybt reaktionært ikke at benytte it i undervisningen. Det må da være et godt redskab til at motivere, måle og tilpasse undervisningen.

4. december 2013 kl. 10:36
Her er Rejsekortets usability-problemer

Hvis man har et periodekort men gerne vil køre et par stationer længere, skal man så stå af toget og chekke ind og vente på næste tog?

21. november 2013 kl. 15:08
Dansk Erhverv: Milliard-donation skal gå til it i folkeskolerne

I stedet for at købe interaktive tavler, så skulle man dedikere IT'en til at differentiere undervisningen. Jeg tror der ligger et stort potentiale gemt der.

10. oktober 2013 kl. 20:30
Malware-ekspert: Her er et sikkert netbank-login

I saxo privatbank, har de kun 2 flade password som man kan bruge fra hvilken som helst platform, håber det bliver bedre på det nye website.https://investering.saxoprivatbank.dk/default.asp

17. september 2013 kl. 11:30
Ny projektmodel: Sådan skal staten køre it-projekter fremover

Burde der ikke være et af de fem principper for it-projekter der sagde at man skulle benytte sig af gængse standarder og gennem-testede hyllevare hvor det er muligt?

5. september 2013 kl. 15:34
Sådan er det bare...

God pointe... Hvor har du taget din IT uddannelse henne? Det vigtigste er jo læsbarhedden og vedligeholdesesvenlighedden.

27. august 2013 kl. 12:06
Sådan giver Den Blå Planet fiske-info til 7.000 daglige gæster

Når man har en sprogfunktion skulle det så ikke være nemt at indføre nogle flere sprog?

26. april 2013 kl. 08:56
Android DMI-eksperimentet

Super god app, men nu kan man se at udsigten ikke opdateres så ofte, ligesom for et par uger siden hvor det regnede hele dagen men dmi viste solskind :-P .

3. juli 2010 kl. 14:29
Maria kører nu Linux - farvel til Windows

Jeg forsøgte at lave dual boot med vista og ubunto. Hver gang jeg startede vista blev ubunto slettet fra boot recorden. Efter at ha bakset med uforstålige komanddoer i grub promten og vista blev ved med slette ubunto, opgav jeg at bruge vista. Men så holdt program-opdateringsfungtionen op med at virke, firefox hakkede i det. Men jeg gav ikke op... før jeg flyttede programbaren til bunden af skærmen og den eneste funktion jeg kunne komme i kontakt med var genstart. Nu er ubuntu sparket helt ud af min pc og vista køre, laangsomt, men det virker.

3. juli 2010 kl. 13:38
Google lancerer GPS-navigation i Danmark med Android

Det tog lidt tid før jeg fandt ud af at den gamle opdatering skulle afinstalleres før den nye med navigation kunne installeres. (Der må være gået noget galt med version nummeret fra googles side).

11. juni 2010 kl. 10:46
Hvad er der galt med Scrum?

Hvor bliver der taget hånd om software designet i Scrum? Var det ikke bedre at lave en metode der begrænser antallet skiftene krav, så man kan lave noget ordenlig software. Det kan vel ikke være sådan at kundes reelle behov skifter så hurtigt? Min erfaring er også at det er ledere eller sælgere der opstiller kravene, men skulle der ikke være nogle design folk der gjorde det? mvh Udvikleren.

5. maj 2010 kl. 10:47
Et nuanceret billede af Scrum

Hvor bliver der taget hånd om software designet i Scrum? Var det ikke bedre at lave en metode der begrænser antallet skiftene krav, så man kan lave noget ordenlig software. Det kan vel ikke være sådan at kundes reelle behov skifter så hurtigt? Min erfaring er også at det er ledere eller sælgere der opstiller kravene, men skulle der ikke være nogle design folk der gjorde det? mvh Udvikleren.

5. maj 2010 kl. 10:41