Bjørn Fridal

Værktøjskasse: Sådan skaber vi et mørkt tema med Stylebot og ‘no code’

Nu hvor vi taler om browser-udvidelser, som kan bruges til at forbedre det nye V2 design, så vil jeg anbefale AdblockPlus.

Med udvidelsen kan man skjule de mest overdimensionerede elementer. Resultatet er en noget mere læsevenlig udgave :)

Se skærmdump her: https://pasteboard.co/3O5k3gAoW00R.png

22. april kl. 12:50
Velkommen til det nye Version2

Fedt med det nye design! Jeg håber I arbejder lidt videre med det. Jeg synes i sær at det ville være rart at kunne se flere nyheder på forsiden uden at skulle scrolle. Når man hurtigt tjekker V2 så vil man jo gerne have, at det nye er i øjenhøjde og at man ikke skal lede efter det ? Det bliver spændende at se hvor designet ender, når der er kommet nogle tilpasninger af det ?

21. marts kl. 13:17
3…2…1…Liftoff! CO2-lommeregneren er endelig klar til udrulning

Er det mon blot fordi, jeg er nybegynder i React, og måske har overset nemmere løsninger undervejs?

Når man tager i betragtning at det her er din første React applikation, så synes jeg at det er gået rigtig fint. De problemer du er stødt på undervejs er meget normale vil jeg mene.

Der findes nogle artikler online om React Metal Models, som er ganske brugbare når man skal forstå hvordan React fundamentalt virker. Kommer man fx fra jQuery så skal man vender sig til, at tænke anderledes om sin applikation. Specielt ift. datahåndtering og rerendering.

Når det så er sagt, så er der jo også meget nyt at lære her. Specielt når man holder det op mod omfanget af applikationen. Hvis man i forvejen behersker vanilla JavaScript, så kunne man jo nok have bygget applikationen med det. Men det er selvfølgelig ikke det som serien her handler om :)

9. marts kl. 11:24
Rødt lys til syv statslige it-projekter: Højeste andel nogensinde er i farezonen

Jeg ved det er lidt et sidespørgsmål og jeg siger ikke, at det er problemet i de pågældende sager her, men er det ikke utroligt svært for det offentlige at have knaldhøje IT kompetencer in-house og dermed undgå en del af de dyre konsulenter? Jeg mener hvad har det offentlige at tilbyde en dygtig IT medarbejder, som det private ikke kan toppe?

2. november 2021 kl. 19:17
Sådan ser webbet ud i dag: 400 kilobyte Javascript pr. site og Jquery er kongen

Jeg elsker at læse kommentarsporet på V2! Man kan være sikker på, at de sure opstød står i kø. Og verden var bare bedre i gamle dage! Det er som en tech udgave af Ekstra Bladet's nationen ?

30. marts 2021 kl. 19:25
Hvor meget CO2 udleder bøf bernaise? Vi skriver en klima-app med Gatsby

Fedt at se et hands-on indlæg på Version2. God vind med projektet :)

26. februar 2021 kl. 09:10
Fætter og kusine i bittert forlig: Familiedomæne overdrages for 500 kroner

Man kan jo mene hvad man vil om sagen, men Marianne Kallesøe Bale ender i hvert fald med nogle søgeresultater, som sætte hende i et dårligt lys. Specielt når man ikke har hendes version af sagen.

Det minder jo lidt om en anden domæne sag, den om Orango http://www.version2.dk/artikel/it-folk-i-oproer-orangodk-sagen-er-en-skandale-13478

30. maj 2013 kl. 10:45
Hackere udsender zombie-alarm på amerikanske tv-kanaler

Det der pandekage/spejlægs jern ser super godt ud :)

16. februar 2013 kl. 12:58