Jens Arhøj

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Næsten alle ord kan lede tankerne

Hvis alle ord der kan lede tankerne hen på racistiske og imperialistiske uligheder er problematiske, er der ikke ret mange ord der går fri. Det smarte ved ord er jo at de ændrer mening alt efter konteksten, og master/slave samt de andre på listen har i IT-øjemed en bestemt betydning som ikke har...
Kommentar til Sociale medier skal hjælpe med at udrydde 5G-coronarygter

Re: Hjælper censur?

Sociale medieplatforme har udøvet censur i lang tid, specielt mod misinformation. Jeg tror ikke at en oplysningskampagne på platformene ville have en særlig stor effekt.
Kommentar til YouTube fjerner reklamepenge fra indhold, der adresserer coronavirus

Stakkels informative indholdsskabere

Det er en skam at kanalerne der taler sobert om virussen skal miste indtjening fordi der er så mange der benytter virussen til at generere klik. Jeg går ihvertfald ud fra at det er grunden til at man ikke må lukrere på baggrund af tragedier.
Kommentar til USA: Huawei har haft adgang til mobilnetværk i 10 år

Re: Hmmm, hvordan opstod de bagdøre mon?

The Wall Street Journal har spurgt omkring hos store teleudbydere mm, der blankt afviser, at Huawei rent teknisk kan gøre det: It is extremely implausible and would be discovered immediately. Bare for klarheds skyld, det er en talsperson fra Huawei selv der sagde at det var ekstremt usandsynligt...

Re: men der bør være en mulighed for at slå Bing fra

Hvilket der også er.

Re: Chrome beskyttelse

Hvis Google låste Chrome fast på deres egen søgemaskine, kommer Margrethe Vestager bare efter dem igen.

Re: Windows???

Andre OS'er er muligvis bedre, men at skulle "omskole" hundredetusindvis af offentligt ansatte kommer aldrig til at være en reel mulighed.

Re: Persondata

I daglig tale, ja, men ikke ud fra sikkerhedsbestemmelser. Data der "blot" kan føres tilbage til en specifik person er personlig data, men ikke følsom. I den originale kilde bruger de heller ikke ordet "sensitive", men kun "personal data".

Persondata

Data som brugernavn, navn, adresse, email mv. er personlig data, ikke følsomme (eller personfølsomme) persondata, jvf. Datatilsynet.