Man kan i stedet benytte Stylus som er en ældre fork af Stylish. Open source og uden tracking. Findes både til Chrome og Firefox. https://add0n.com/stylus.htmlRepository: https://github.com/openstyles/stylus/
Jeg kunne godt finde på at hoppe på rejsekort-pendlerkortet, da jeg så ikke risikerer at glemme at forny mit periodekort.
Desværre for dig, så skal du i stedet huske at "aktivere" dit kort hver gang det er blevet fornyet. Så hver 30. dag skal du alligevel huske at tjekke ind.
Forslag til rejsekortet: Lave en hel-års mulighed hvor kortet automatisk fornyes og automatisk aktiveres, og når et helt år er gået hvor man har været kunde uden pauser får man 11.3% tilbage i loyalitetsbonus. Det var sådan den gamle abonnementsordning fungerede og den var der trods alt mange glade brugere af.
282.000 5-stjernede anmeldelser af en app som ikke gør andet end at vise lidt pæn grafik men giver indtryk af at reparere batteriet.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newagetools.batdoc
MB=megabyte, Mb=megabit. Her taler vi om 2500 MEGABYTE pr sekund så MB er korrekt.
Tryk på linket "Microsoft har bekræftet"
Jeg har ved flere lejligheder leget lidt med NemID og krypteret mail og det har ingen af gangene været nogen fornøjelse. Nu er det nogle år siden jeg prøvede sidst så måske er fejlene rettet, men dengang var der adskillige problemer: 64 bit virkede ikke (selvom man hentede 64 bit pluginnet). Plugin virkede kun til gamle versioner af mailprogrammerne (fx Thunderbird 3 da 7 var frigivet). LDAP opslag slog kun op i gamle TDC certifikater og ikke i NemID'er. HVER GANG man bladrer forbi en krypteret mail skal man indtaste koder fra sit nøglekort. Hjælpen hos NemID omtaler stadig en "Signeret mail" som en "Sikker mail" (jeg vil tro at 99% af befolkningen vil mene at en "sikker mail" er en "krypteret mail"). Alle problemerne med manglende kompatibilitet kunne være løst ved at man selv lå inde med ens eget certifikat i stedet for at det skal hentes fra NemID's servere.
Og hvor mange mennesker kan rent faktisk finde ud af at bruge det system? Det virker papand hvis ikke brugeren forstår hvad der foregår og kan træffe fornuftige beslutninger.
CyanogenMods privacy guard virker ganske fortrinligt. Den kan man sætte til som udgangspunkt at være slået til for alle nye programmer. Når så et nyt program, fx en lommelygte, vil åbne dine kontaktpersoner, så kommer der en popup frem hvor du kan give programmet lov eller afvise og sætte kryds for at gemme beslutningen. Det tror jeg at alle brugere kan forholde sig til.
Selvfølgelig kan du ikke undgå e-boks.
Det kan jo være lige som NemKonto. Du logger ind med din NemId. Indtaster din mail du vil have sendt beskeder til og uploader dit offentlige certificat (oces eller pgp). Alt post ryger så direkte videre til din valgte email (med behørig kopi til NSA selvfølgelig, men det kan man jo under alle omstændigheder ikke undgå når man har en central spiller med på banen). Og det skal være en standard kryptering. Ikke noget med plugins til mailprogrammet som kun understøtter specifikke versioner og ikke virker med online mailudbydere som NemID i dag er implementeret.
Alternativt kan det jo bare være et krav at mailudbyderen understøtter TLS eller lign. kryptering. Så skal borgeren ikke bekymre sig om certifikater.
Der skal jo være et sted, hvor du skal sætte viderestillingen til din private mail.
Nu skal den ikke gætte på hvad du vil købe. Du køber den vare knappen er programmeret til at købe. Så hvis du trykker på "Tide" knappen, så får du Tide vaskemiddel. Se https://www.amazon.com/oc/dash-button
Det er ikke genkendelsen der fejler men data om den genkendte plade som er mangelfuld.
Er det farligt at klikke paa de falske links eller er det først farligt, naar man følger anvisningerne?
Det er også farligt at klikke på links. Ingen browsere er helt sikre, så bare ved at åbne et inficeret site, risikerer du at din maskine bliver inficeret.
Det tror jeg godt Jakob var klar over. Det er jo også derfor han skriver man "siden sommeren 2014" har kunnet underskrive dokumenter. Det er da en yderst relevant kommentar hvis nogen søger på gyldighed af NemID og derfor lander på denne ikke længere gyldige artikel.
Hvis der kun har været 26 justeringer på 43 år, så vil tiden på 3300 år skride knap godt ½ time. Om 3300 år er året også skredet med én dag. Kan vi ikke bare nu aftale at vi om 3300 år indsætter én ekstra dag og én ekstra time og alle er glade og vi kan vente yderligere 3300 år med at indsætte en ekstra dag i året.
Eller nå nej. Her får man jo typisk alligevel ikke mulighed for opdatering af OS.
Say what? Hvis ikke leverandøren stiller nye versioner til rådighed er der da masser af alternative versioner til alle kendte telefoner.
I øvrigt er der også af mindre betydning på android. Android er jo mere et "framework" som du installerer programmer OVENPÅ. iOS er en komplet pakke med tastatur/browser/mail etc. Er du ikke tilfreds med tastaturet eller browseren på Android installerer du bare noget andet. Er du ikke tilfreds på iOS er det bare ærgerligt. Vil du gerne have Lollipop designet på din gamle kitkat telefon finder du bare et lollipop skin. Held og lykke med at få en ios 5 til at lige en ios 8.
Hmm 5 gigabyte plus alt dit iTunes indhold er med uden omkostning... 5 gigabyte er lige lidt mere end den plads der tages af OSet på iOS dimser... så faktisk får man på de mindste modeller 16 giga på maskinen plus 5 giga på iCloud... vel og mærke 5 giga der ikke profilier dig og Apples servere læser ikke indholdet af dine dokumenter i iCloud...
Det er bare lidt svært at bruge iCloud til at installere programmer på. Den kan bruges til billeder og musik men har du fyldt dit idevice med programmer så er der bare ærgerligt at apple allerede har brugt en stor del af pladsen til ios.
Lars Hansen