Kenneth Lund

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Hacker og hacker....

Jeg synes nu ikke der er meget hacking i at betale / bestikke sig ind. Rigtige hackere betaler ikke :)

Den perfekte malkeko blev skudt

Sådan et projekt for NetCompany havde ellers været den perfekte malkeko med uendelige budgetoverskridelser og en slutregning på et par hundrede millioner for en app, der i forvejen er "hydelvare".

Historisk lavpunkt

Jeg har brugt Apples produkter siden 2002 og har derfor været gået “all in” på Mac OS, iOS og nu også iPad OS. Sidste års opdateringer var ikke et købt forløb men i år er det kun en mild overdrivelse at beskrive det som at vi nærmest er i frit fald. Jeg kan ikke pege på en tidligere, årlig opda...
Kommentar til Ny mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse på vej

Hvad med de store??

Hvad mon Facebook, Amazon, Google, Huawei gør? Sætter mærket på og holder alle for nar fordi det ikke har nogen negativ konsekvens for dem?

Hvad med tracking?

Hvis man sammenligner denne type betaling med en Dankortbetaling, hvor stor forskel er der så på mængden og typen af tracking ? Jeg formoder at telefonbaserede betalinger indeholder markant flere data (alt lige fra GPS til IP osv) men hvilke data er der reelt tale om, som en Dankortbetaling ikke...

Privacy i frit fald

Alene i dag (og klokken er ikke engang 9) er det 4. NYE artikel jeg læser om problemer med privacy. Jeg får mere og mere oplevelsen af, at vores privacy er i frit fald og i accelererende tempo ?