Anders Bruun

Datamuseum.dk: Alt skal væk

Det lyder da som en super ide, tror (læs. håber) at der kunne være potentiale for at få en pæn portion solgt, måske kniber det med 20.000

Som tidligere nævnt, er der nogle ting der kan laves ifht. crowdfunding/patreon/støtteforenings lign. tiltag? Tænker 50 - 100 kr. /md (samme niveau som et streaming abb.) så hvis man kan få en lille dedikeret skare til at hoppe med på den er det muligt at få noget af huslejen dækket?

1. oktober 2020 kl. 15:20
USA: Huawei har haft adgang til mobilnetværk i 10 år

Som allerede nævnt så burde det være relativt nemt at gemme en bagdør så den ikke bliver fundet, skal vi ikke lige se om beviset er andet end "Code example - Admin-tool (FOR TEST ENVIRONMENT ONLY)" inden vi går for meget amok.

Som tidligere set så viste det sig jo også at være noget kode som aldrig skulle i produktion

12. februar 2020 kl. 15:49
Jeg døber dig, Harddisk1 i Stuepc2. Yeah, right.

birger, helga, viggo, gurli, hilmer og NAS'en hedder bertha. Wifi hedder self birgers bodega ;)

19. februar 2013 kl. 12:44
Trådløs lyd til lavpris

Har selv brugt en app der hedder SoundWire ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.georgie.SoundWireFree&hl=da ) til noget der minder om dette. Alt lydoutput fra pc'en og så direkte til SmartPhone via wifi. Da jeg ikke ligger inde med et bluetooth headset kan jeg ikke sige hvordan dette virker sammen med app'en (og hvordan batteritiden sikkert bliver ganske uduelig), men den har virket upåklageligt sammen med anlæg og almindelige headphones. Det er kun enkeltvejs lyd, men det virker ganske fint med den gratis version.

18. april 2012 kl. 14:24