Henning Kjær

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Fup eller fakta? Derfor er målinger vigtig - også i en Corona-tid

Pas nu på!

Man skal passe på med at sammenligne COVID19 med en almindelig influenza epidemi, for man har i Danmark i efterhånden mange efterår vaccineret mange mod vinterens forventede influenza. Derfor er en influenza epidemi ikke længere så dødelig. Jeg har ikke haft influenza siden jeg begyndte at lade ...
Kommentar til DTU-professor advarer: Lad være at forvente for meget af corona-apps

Corona app!

Før nogen begynder at progamere noget som helt, må de have gjort sig tanker om hvad appen skal gøre. Hvordan skal den fungere og hvordan vil den kunne hjælpe brugerne.
Kommentar til Sådan kommer den norske smitte-app til at fungere

Persons position.

Kan de overehovdet fastslå en persons position +/- 2 m. Mig bekendt kobles mobiltelefoner ikke altid til den nærmeste sender, især ikke i tæt bymæssig bebyggelse, hvor behovet for positionsbestemmelse er størst. Når man fiskerr ved Kronborg, få man altid en velkomen til Sverige!

Re: Ukraine er foran

Nu har Ukraine en stor interesse i at følge med i om borgere i den våbenføre alder er i landet, og ikke er deserteret fra krigen med Rusland!
Kommentar til Automatisering strammer nettet om kontanthjælpsmodtagere

De jagter udbetalinger, men

Det er blevet en sport at jagte fejl i udbetalinger, mens der er slækket på momskontrol, inddrivelse af gæld og revision af virksomheders regnskaber. Der mangler proportionalitet i metoderne overfor forskellig snyd og svindel.
Kommentar til Papkort til NemID smides på porten fra 2021

3,2 mill bruger papkort

De 3,2 mill der bruger papkort er sandsynligvis dem der ikke så ofte har brug for at bruge NemID. Hvorfor skal de nu tvinges til tvinges til mere IT. Hvad er det for et problem de vil løse? Er papkortet dyre at fremstille og distribuere?