Finn Hansen

Skarp kritik af regeringens planer om opbevaring af uskyldiges DNA: Krænker menneskerettighederne

Lad os heller får svar på disse spørgsmål:

Hvad er der galt i at fingre aftryk gemmes i staten? Hvad er der galt i at DNA gemmes i staten?

Er det frygten for at blive automatisk udpeget, hvis man senerer i livet begår en eller anden form for lovovertrædelse, at man har så meget i mod det? Eller er der et helt andet perspektiv som jeg endnu ikke har opdaget?

Ingen piver over, at aflevere et reagents glas med blod på hospitalet eller hos lægen - påstand = det skal bruges til noget konkret i forhold til den aktuelle person. Hvilken garanti har man for at der ikke på laboratoriet også gemmes en "streng DNA" ... = ingen garanti, man må tro... ok - det kan man gøre om Søndagen i kirken.

Hvad overser jeg som argument for, at staten ikke må opbevarer fingeraftryk og eller DNA? End til videre ser jeg kun protest men ikke sådan overbevisende argumenter der reelt modsiger fordi det vil være farligt for den aktuelle person.!!! Grundlæggende er jeg skam heller ikke tilhænger af at staten skal have vores fingeraftryk og eller DNA, men... jfr. ovenstående.

21. maj kl. 12:44
Kære MF'er...

Nemlig og præcist formuleret. Jeg så også gerne, at han tog retssagen - om han bliver dømt, må bevisførelsens afgøre. Men han er ikke uerfaren i politik og spin, det samme kan siges om Ellemann, der nu har banket Bøllebob formanden i Konservativ på plads... Ingen får mig til at tro det er NB der har banket ham på plads, det kan kun være Ellemann der igen igen igen nægter at noget er galt... det jo hans gode ret til det modsatte er bevist. Men de har ikke manglende erfaring med rigsretssager i den blå blok, det kan jeg sige uden at "gætte"

19. maj kl. 16:59
Kære MF'er...

Udmærket indlæg, som er en god historie der kan skrives mange lange afsnit omkring... nemlig "teser" og "formodninger" og så hiver vi lige i grundloven for at slå politikkerne i hovedet - lige som "pædofolikortet" når man ikke rigtig ved hvad pokker der sker bag linjen. Ingen får mig til at tro på, at Rigspolitiet forsøger at rejse en retssag med sigtelse for landsforræderi uden at der er "kød på bordet". Men, da denne anmodning kom frem, da skal jeg dæle mig lige love for, at SPIN doktorene kom til blækhuset, for INGEN skal forsøge at ramme en borgelig politiker ... hint Inger Støjberg sagen som vitterligt indholdt kød på bordet. Hvad der er sket bag linjerne ved hverken Du, jeg eller andre her på sitet, vi har vores ideer men vi ved det ikke, Claus siger selv, at han ikke har sagt andet end det han sagde på TV og ud fra diverse "eksperter", (det er jo et rigtig godt udtryk at bruge når man skal virke overbevisende) siger disse at der ikke er noget at komme efter. Problemet er at, disse "eksperter" heller ikke ved hvad pokker "landsforræderiet" består i, det er kun de formænd for de partier som ville holde tæt der ved hvad det indholder og De må ikke sige noget, blot forsøge at overbevise deres bagland om, at det er virkelig bedst at stemme ja til at ophæve immuniteten på denne Claus. Er det den rigtige måde at gøre det på - noget tyder på, at vi her befinder os i en klam gråzone, hvor det er umuligt at rejse sigtelse på anden måde, netop på grund af den politiske immunitet. Man kan så aplaudere for at der om 1 år kan rejses sigtelse, da er han gået ud af politik, men... Hvad nu hvis han smutte ud af landet og ikke kan udleveres før sigtelsens overrækkes hmmmm Var der nogen der sagde "formodninger", "hviser", og hvad man ellers kan komme med at SPIN og andre bortforklaringer på, at det som sker følger Danske lov og de regler som politikker er underlagt. Kan man ikke lide det, så må man stemme for at få afskaffet grundloven og få indført diktatur, så kan den stærkeste og iøvrigt dummeste bestemme over alle og gøre lige det han/hun nu har lyst til upåagtet langt flertallet er imod men ikke kan gøre noget ved de satans våben og alle de slagsbrødre der sikrer den "dummes" ret.

Summa sumare ingen ved hvad der hele drejer sig om, det er som at gætte 7 rigtige i lotto... godt spil og held og lykke. :)

18. maj kl. 18:30
Javascript-bibliotek overskriver russiske filer med hjertesymboler

Det var da noget af det dummeste jeg har set - det er jo end ikke sikket det kun rammer Russer, men igen - her ser vi hvor dummer amerikaner kan være når de lukker hjernen. Jeg er overbevist om, at JAVA næppe bør være fortaler for "destruktiv virus", for reelt så er det et virus de public har anderkendt de har lavet. Uanset holdning til de tovlige sovjetbørster, så er det dumt gjort.

18. marts kl. 16:33
Microsoft-opdateringer udløste falske ransomware-advarsler

Mon ikke de blot har "sænket" flagget for lige den fil "OfficeSvcMgr.exe" og ellers hoppet over hvor gæret er laves, altså venter med at rette den reele fejl til næste opdatering. Det ikke så svært at sænke flaget, det er sværer at lokaliserer hvor kodefejlen ligger i deres mega voldsomt store komplicerede programmer.

18. marts kl. 16:29
FDM kritiserer »fuldstændig uproportional« ANPG-overvågning

Der mangler oplysnig om hvorfor der indsamles på "no hit" og hvorfor der indsamles på "No hit".

end til nu giver det ikke mening for mig, at der gemmes data på folk der ikke begår nogt ulovligt på "foto-tidspunktet", hvad der sker når billisten er UDEN for kameraet rækkevide er jo irelevalnt, da der ikke er begået noget ulovligt.

Men jeg tænker - årsagen skal findes i "sporrign" af tyve og forbrydere der intetanende passerer et kontrolpunkt og når og hvis der sker en forbryderlse så søges der i de 2% som ikke begår ulovligheder. Jeg tænker det er et skråplan som Danmark faktisk ikke kan være sig selv bekendt- hvis punktet var med på næste stemmeseddel tænker jeg, det ville bliver stemt ned.

4. februar kl. 18:02
Lovpligtig it-genbrug skydes ned af Danmarks største producent af genanvendte computere

Langt hovedparten af alt IT udstyr udskiftes fordi det er rentabelt at udskifte det, ikke fordi det er nedslidt eller forældet. (tænk skat). Det i sig selv er ikke noget nyt, sådan har det været stort set altid, men det nye er, at man er begyndt at tænke "miljøbelastning" ind i denne praksis. Hvad sker/skete der med det gamle IT - nogen firmaer sørgede for at deres gamle udstyr blev destruerert (har jeg en del kendskab til) andre sendte det ud af landet, ude af syne ude af sind og andre endnu sendte det i kælderen og endnu andre sendte det til "genanvendlese" (officelt) og her dukker et af problemerne op, som egentlig er hele vejen, nemlig harddiskenes indhold - det har været diskuteret før og bør nok stadig diskuteres - det er ikke nogen svær videnskab at genskabe en harddisks indhold og så pludeslig er data usikker. Min rådgivning har altid været, at hvis man sender computerer ud til genanvendelse, da skal det være uden harddisk, som firmaet selv får destrueret (smadet/makuleret), de nye ejere kan så selv sætte harddiske i, disse er i forvejen nede på et prisleje så det kan betale sig med denne praksis. Men hvorfor udskifte, hvis man ser bort fra skattetænkningen, i reglen er det fordi softwaren bliver tunger, både styresystemet (windows) og det arbejdssoftware der anvendes, men... Man kan også tænke, at det er fordi nogen virksomhedder virkelig har brug for speed, dvs. kan håndterer data hurtigere end konkurrenten, her kan det også være en plausibel forklaring på nødvendighenden af at udskifte. Dog i det rigtig mange tilfælde vil det ikke være nødvendigt, da computeren løser opgaven som den skal - den er måske ikke så køn som den der står hjemme i stuen eller på børneværelset og fræser bit effter bit ud på skærmen i en fart uden lige, men hvis den ansatte kun, og jeg siger kun, sidder og taster data ind via tekstbehandling eller via regneark og er koblet op på en server, da ser jeg egentlig ikke nødvendigheden i at udskifte hver 2, 4 eller 5 år, da kan det faktisk godt tåle at gå 8-10 år før udskiftningen, da er der en rimelig chanche for at udstyret er godt slidt.

Men markedskræfter kan vi ikke bekæmpe og heller ikke DJØF, der må de klart opgive og bare erkende, det her er en kamp uden dem som vinder.

16. januar kl. 07:06
Eksperter advarer: Ny lov giver Skat mulighed for at samkøre politiske tilhørsforhold

Se, nu nærmere vi os - det er det jeg kalder en erkendelse af at indlæget (det øverste fra Version2) er et politisk indlæg og ikke et ingenørmæsssigt indlæg hvor der skal diskuterers på det tekniske niveau (Det jeg holder mest af at læse her... nemlig de dygtige kloge hoveder), politik kan vi sgu læse på BT. når det er det der har med skat og tænkning at gøre og forhelligelse af de politikker er er højre for midten. (så ingen kommentar fra nogen af de partier venstre for midten nå ja heller ikke radikale hæhæ derfor...

Men vi er vist ikke så uening som det lyder til - vi er enig om at skat skal være enkelt og uden "smuthuller" - ja, så bliver velhaver ikke flået, hvilket de nu heller ikke gør i forvejen og den lille måske knap skal have så hård en belasting, da alle yder eens, men hvis det blev et flat (plant på f.eks. 31%) og så noget snak om moms eller omsen, om du vil (m=mer og uden m=blot omsætning) - lobyister vil være stærkere end selv den stærkste politikker, så det bliver desværre blot ved tanken.

Om man sætte kunstig intilligens (AI) ind i opsøgning på mulige skatteundragere? Har vi nogen som helst mulighed for at verficerer om det sker eller ikke sker ... svar må være nej, da det er politikker der skal give lov til at de detaljer kommer ud, hvis ikke en "fugl fløjter", wistlle blower fyre op for sit piberri.

13. januar kl. 17:12
Eksperter advarer: Ny lov giver Skat mulighed for at samkøre politiske tilhørsforhold

Og hvor meget har de lige at sige med antal mandater - de siger et og mener noget andet, for kort efter at sige noget treidje for derefter at sige, vi skal have flad skat - de viser sig som den gode plejehjemsforstander, der skifter holding alt efter som vinden blæser. Jeg tager meget sjældent deres udsagn for seriøse, ok. det sker en ekstrem sjælden gang, men her er det "alt efter hvilken vej vinden blæser". hæ hæ

13. januar kl. 10:03
Eksperter advarer: Ny lov giver Skat mulighed for at samkøre politiske tilhørsforhold

#Christian Nobel

Det indlæg (hovedindlæget) er jo blot politk hvor ordet AI er føjet ind, så lyder det lidt bedre. Det er jo i bund og grund ikke noget der har med EDB/Teknik og Inginørere at gøre på højt teknisk niveau, det er blot BLÅ politik. For min skyld må der godt komme politiske oplæg, men så skal de også sige og vise det er poltik og ikke bare pakke det ind i AI, hvor der så skal høvles ned på gud og hver mand/kvinde uanset politisk ståsted og parti farve.

Jeg mener stadig og det står jeg fast på, at alle skal betale deres skat, det med at snige kravle krybe uden om, så de har råd til alt det pis jeg fyrede af i bunde, det mener jeg stadig og det er ikke "forsimplet nonsen". Jeg har selv været forretningdrivende i IT-verdenen og ved da en smule om at betale skat etc. og har også leget lidt med politik, derfor kan jeg tydeligt se når det er et politisk oplæg frem for et sagligt teknisk oplæg.

Som svar på oplæget, kan man egentlig kun give sin politiske holdning til kende - der er ikke noget teknisk at diskuterer ud fra oplæget, end ikke ud fra ordet "AI", da der ikke gås i dybden med ordets betydning (ordets relevans i sammenhængen), kun noget overfaldisk noget. Hele oplæget bærer præg af holdning frem for diskution af det faglige og det er derfor jeg siger alle skal betale skat uanset partifarve og tilhørsforhold. længer er den jo egentlig ikke. Snakken om at der kan søges på politisk tilhørsforhold, det har man sgu da kunnet i mange mange år, men gør man det, gør/gjorde blå blok det, gør rød blok det - det svar man vil få er kun "formodninger", vi må tværtimod tro på, at det gør man ikke uanset parti farve. ER det et højteknisk spørgsmål på Inginøren ? næ det er politisk snak.

13. januar kl. 07:50
Eksperter advarer: Ny lov giver Skat mulighed for at samkøre politiske tilhørsforhold

Netop en sag om at alle betaler skat er lige præcis en rød klud i hovedet på de blå stemmer. Det er netop de blå stemmer der er absolut modstander af at betale samme procentvis skat som de røde knokler. De røde knokler skal jo bare blive ved med at være røde knokler og skal absoltu ikke blande sig i, om hvordan de blå beregner deres skat, for det har de røde knokler på ingen måde forstand på. De blå finanselskere har netop aldrig forstået, at hvis de røde knokler ikke længere vil være med og vælger at klare sig selv og går egne veje, så kan de blå finanselsker ikke længere have noget at lege med ferarri, tesla, luxus yact, strandpartyes og storpattetblondiner de leger med uden om deres ægteskab og ikke mindst de der to baner skrabet med deres finanskort.

Forstå det dog, de borgelige må dæleme også bidrager fuldt og helt som de små må - de små er der fleres af og der trækkes, må man nok sige, det største læs (skat), derfor ser jeg ikke noget galt i, at skat også forsøger at indrive tilgodehavende fra de borgelige, for det er jo dem der tænkes på i dette V2 indlæg. :-) Kan vi ikke blive enig om det? :-)

13. januar kl. 07:05
Exchange kløjes i nytåret og blokerer for mails: Microsoft klar med haste-løsning

Hvorfor djævlen får MS ikke én gang for ALLE rette det problem med dato/cock tid.

Hvorfor skal de afsætte så umådeligt lidt plads til dato/tid når de har så uanet enormt meget spil plads på alt deres garbage i deres programmer. Det kan da ikke være en umenneskelig opgave at afsætte 16 eller 64 bit til dato/clock det er jo kun op til 4 bytes og hvis problemet virkeligt er stort, så afsæt 8 bytes uha det er meget spilplads, når vi ser hvor meget spilplads de har i hvert eneste ene program - det er jo årsagen til at deres programmer nærmest fylder uendligt meget. Jeg har undret mig meget over det problem med uret-kalenderen siden før år 2000 hmmmm bliv dog dygtige til at skrive programmer med lidt og effektiv kode frem for at bare fyld på og så spar de forkeret steder så som noget så vigtigt som kalender-ur-tid.

3. januar kl. 13:18
FE melder pas: Kan ikke genskabe SMS-beskeder fra mink-sagen

Hvorfor kan det være, at det kun er "rød" regering der skal høvles ned, hvad med også at kikke på forgående blå regeringer, med de møgsager DE har kørende. Hvorfor dog det, det er jo DEM JEG støtter, de skal naturligvis ikke frmelægge vigtigte og væsentlige data, som kan fælde dem, der er som JER forbanden gode til at "glemme" og kan "ikke huske", har "ingen errindring om"... Ja hvorfor skal man også finde sig i, at noget der er slette er slettet, så kan man jo ikke sige... øvvvv det var jo det sig sagde, du er SKYLDIG, uanset om gadens parlament aldrig har dommandsret. Tag nu og bed om at få ALLE data udleveret som de forgående regeringer "glemte" og "slettede" mht. drab på danske soldater, ulovlig partistøtte, ulovlig instruks etc. etc. KOM NU MED DEM.

Jeg kan også det der dumme pjat - Men vil heller se teknisk på det, hvorfor kan man ikke genskabe SMSér fra en FLASH hukommelse, det er meget mere interessat end alt det der SPIN og politisk intriger.

8. december 2021 kl. 20:35
Politiet kan ikke genskabe SMSer i mink-sagen: »Ingen tillid til regeringen i den her sag«

Det er rigtigt ja - "men"... du skal tænke på "før" Du vidste det her, altså før "fruen" stod frem og indrømmede det for åben kamera.

Da tænkte jeg, det her er altså spin og, det er sgu et godt spin, for ingen vil være i stand til at argumenterer "troværdigt i mod" påstanden. Man kan kun arguemntere "troværdigt for" påstanden, det er derfor jeg siger det er et postualt med negeret indhold.

Læg mærke til "historisk" påstanden mht. "hun skal fremlægge samtlige SMSér", den kommer fra Venstre og ikke førts fra andre. Da begynder borgellig blok i kor at hyle sammen med medierne.

Jeg er af den klare overbevisning, at her har vi med "indsiderviden" at gøre, de (Venstre) vidste godt, omkring proceduren med at "nulle" sine smsér automatisk (de har jo selv siddet i det store kontror af to omgange) og så er det jeg klokkeklart siger "det er spin" og et kanon godt "spin" og det kan faktisk mht. efekten kun udføres af de pokkers gode spin-folk som Venstre har. Ja, vi så hvordan Fogh brugte dem med pokkers god succes, Thorning forsøgte også men med knap så god succes.

Og da det er, i allefald set med mine øje "spin", så mener jeg, det er rimeligt urelevant at diskuterer det på et teknisk fora - jo, det er rimeligt at belyse hvordan SMS trafikken virker og hvordan FLASH huskommelsen virker på mobiltelefoner og vigtigst af alt, at belyse at det ikke drejer sig om et magetisk roterende lager (harddisk), men et lager, der når området der har været skrevet, bliver overskrevet 1 gang mere (2. gang), da vil ingen magt i verdern kunne genskabe det som var der før, i modsætning til magnetisk rotrende lagere (harddisk) der kan i bedste fald genskabes op til 7 måske 9 gange, jeg selv kan genskabe data efter 3 overskrivninger, min kompetance og udstyr strækker ikke til mere. Og på FLASH (mobiltelefoner og USB hukommelser), der kan jeg genskabe når det ikke er overskrevet, men blot "slettet". Det slidder i øvrigt meget på FLASH at blive "Slettet/Formateret" (ikke blot fjerne bibleotiksoversigten), men null alle celler, det nedsætter levetiden en del, men det er ikke det dette her drejer sig om.

Jeg pointer lige, jeg er totalt ligeglad med hvem der sidder på det store kontor, men jeg reagerer når dét der sker ér "lodret" forkert og sagen med SMSérne er lodret forkert, det er ene og alene baseret på "insider viden" som Venstre kom i besidelse af og derefter lavede et pokkers godt SPIN.

20. november 2021 kl. 07:13
Politiet kan ikke genskabe SMSer i mink-sagen: »Ingen tillid til regeringen i den her sag«

Hvis man ikke kan argumentere for, at politisk spin ikke er et emne som bør forsøges løses TEKNISK, som netop den sag med SMS ér, det er kun SPIN... Hvis man forsøger at få ret, ved at forklejen slå/stavefejl, som ikke ødelægger meningen, da ved jeg godt, at jeg sidder over for en "spin doktor" der går ærinde for dem med SMS sagen... Må jeg påkalde mig "al mag te de orblie" :)

19. november 2021 kl. 15:49
Politiet kan ikke genskabe SMSer i mink-sagen: »Ingen tillid til regeringen i den her sag«

Så slap man af med den... men.... nix ;) Næ du - jeg er ikke "partisoldat", men tænker mere over hvor i alverden ligger det "tekniske" i det med SMS sagen, det er ikke andet end et pokkes godt politisk SPIND udført af en ret god spind doktor og det lykkedes jo. Jeg er da ligeglad med om regeringen falder eller bliver siddende, men det skal uanset ske på et "sagligt" og teknisk rigtigt grundlag, hvis de skal væltes. Det er ikke i orden at en spind doktor laver et stunt som den med SMS sagen - det kan umuligt modvises - den påstand spind doktoren kommer med, da vi taler om FLASH lager (Teknisk begreb for elektronisk flygtig hukommelse), vi taler ikke om magnetisk lagert hukommelse (harddiske). Derfor er det et skide godt spind.

19. november 2021 kl. 12:40
Politiet kan ikke genskabe SMSer i mink-sagen: »Ingen tillid til regeringen i den her sag«

Og det er "kun" den siddende regering du sigter på her? eller gælder det også Instruks sagen med Støjberg, hvor data i den grad er væk, jfr. den verserenede sag. du behøver blot gå gennem de mange forhør, så vil du opdage, at "data" er væk... Hvem sad på magten dengang, det gjorde dem som har startet "SMS" sagen, altså modspilleren.

I mine øjne er det ikke andet end "politisk spind" og har intet reelt og alvorligt med tekniske ting at gøre. Alle ved godt, at slettede SMSér ikke kan genskabes. Alle ved godt, at tabte data (Støjberg sagen) ikke kan genskabes. Men bare påstå det modsatte med en negeret påstand, så har du "VUNDET" :) :) :) Så er man en skide god "Spinddoktor".

19. november 2021 kl. 09:06
Politiet kan ikke genskabe SMSer i mink-sagen: »Ingen tillid til regeringen i den her sag«

Og lige her rider du den politisk hest ikke den tekniske hest.

Nu har jeg været så priviligeret at har kikket på folketinges TV kanal mange mange gange gennem årene, når jeg bare skulle have noget "baggrundsstøj" medens jeg sidder og arbejder (teknisk).

Det du skriver ovenfor er direkt usandt - De sidder ved deres pulte ved deres lille (stemmeskærm) med deres telefoner og surfer og skriver på livet løs, under den tiligere regering (løkke) så jeg det ske rigtig rigtig mange gange, både at de opdaterde deres facebook og med meget meget stor sandsynlighed også skrev SMSér til og mellem hinanden, dette punkt er ikke noget nyt og nysket i denne regeringe, det har været der hele tiden, siden de fik telefoner med SMS muligehed og med internet adgang.

De gjorde det ALLE dengang og også NU - så intet nyt under solen som man tekniske kan tilsvine regeringen med, det de gør nu, er det de ander også gjorde. Lad os (Danmark) få samtlige de SMSér som den forige regeringe har skrevet og ikke bare æble meddelelser men alle de rigtige SMSér, så vi kan få svar om, hvor meget ulovligt de lavede medens de sad på regeringstaburetten. Det hele er jo gemt hos modparten, men ikke hos den nuværende regering. Den ene er fyldt med løgn altid, den anden taler kun sandt altid.

19. november 2021 kl. 09:00
Politiet kan ikke genskabe SMSer i mink-sagen: »Ingen tillid til regeringen i den her sag«

Att: Gert Madsen Citat on "Bortset fra at ingen af forgængerne slettede deres SMS'er og at hverken udenrigsministeren, eller justitsministeren slettede SMS'er, hvorfor undskyldningen om sikkerhed er helt gennemhullet. Hertil kommer at det kræver en kreativ læsning at få det til at falde udenfor journaliseringspligten."

Jeg vil meget, rigtigt meget gerne se bevis for dette postulat - det er præcis sådan som SMS kampangen er lavet... Det her kan du umuligt bevise, ergo går du den politiske vej ikke den tekniske vej - vi befinder os altså blandt kloge teknikker - det er ikke et politisk forum, hvis jeg ellers har forstået det ret.

Hvis "modparten" ikke sletter sine SMSér, da vil Fogh Rasmussen, Løkke Rasmussen, Støjberg og Co. med alle deres møgsager kunne komme i alvorlige problemer - 1. Irak krigen, ansvar for døde danske soldater og andre sager op til og efter, Ulovlig partistøtte og tilsvareden, Ulovlige instruks med piger&drenge og flere af samme skuffe. Modparten har natuligvis "journalisert" samtlige deres SMSér i det jeg remser ovenfor og selv om de ikke har, da kan De naturligvis genkalde samtlige deres SMS-korspondancer. Vi taler om perioden fra år 2000 til år 2019 Jeg er 100% sikker på at det er ulovlig kommunikation gemt i de "gamle" SMSér som "De" (nævnt ovenfor) har slettet og indholdet vil kunne bringe "Dem" (nævnt ovenfor) for en rigsret... Bevis venligtst at min påstand er forkeret.

"Det er folketingets, og i særdeleshed oppositionens opgave, at påpege sådan dårlig regeringsførelse."

Det er intet andet end en omgang "politisk" svinerier fordi man vi have kontorstolen i Statatsministeriet og intet andet - det har ikke noget som helst med "Teknik om SMSér" at gøre, kun politisk griseri fra alle kanaler.

"Om politiets/justitsministeriets troværdighed kan jeg bare sige: telelogning, ANPG sletning, Tibetsag, DNA-sag, kørekortregister, mastedata." Citat off"

Jeg tror ikke du skal hoppe alt for meget på det med "Politiet", der er en kæmpe stor forskel på at anmode om "hjælp" hos politiets "teknikker" fra at det er en sag "politiet" nu er indblandet i. DET er de IKKE, i så fald ville der være rejst en politisag. I min optik er det blot én af de muligheder statens top har, de vil kunne bruge alle civile organer og vel også ikke civile organer uanset hvad farve partitoppen i det store kontor har.

Citat on "Med kendskab (via den rette kendelse) til både sender og modtager, er der jo den mulighed, at modtager ikke har slettet indholdet.

Indholdsopsporing kunne man jo kalde det. ;-) " citat off

Hæ hæ hæ, det du skriver er stadig det samme "påstå noget der ikke kan besvares" - Jeg tror nogen lægger lige lovlig meget vægt på, at Apple er et super - bemærk, at der mangler et stykke af deres æble, det betyder jo, at de "ikke" er perfekte og det kunne jo være at ingen SMS tåler overskrivning, hvis den bruger samme FLASH celle - det er jo ikke et roterende magnetisk lager (harddiske) men en kontakt du tænder og slukker. Gå til din lyskontakt - kontater den er slukket - TÆND den, kik og se, der er "LYS", gå til kontakten og SLUK den, kik og se der er ikke LYS, gå så igen til kontakten og TÆND er det det samme LYS der var før? Bevis for mig at det er de samme FOTONER, så har du lige vundet en Nobelpris :) :)

19. november 2021 kl. 08:44
Politiet kan ikke genskabe SMSer i mink-sagen: »Ingen tillid til regeringen i den her sag«

Jeg mener der går politik i en teknisk sag. Hvis I der mener man kan genskabe slettede SMSér på en FLASH efter et år, så gør I ikke andet end at gå den politiske vej.

Teknisk set kan det ikke lade sig gøre, hvis området hvor de famøse SMSér har ligget er blevet overskrevet.

Men hvis man vil lade politik gå i et teknisk spørgsmå, så skal man jo bare lige ændre en lille smule på det efterspurgte og sige METADATA i stedet for SMSér og så har man en NY kæphest som politisk ridehest.

De metadata der snakkes om her i tråde kan naturligvis fremskaffes via teleselskaberne, men som der siges, de fortæller hvem der sender og modtager og mængden af bytes, men intet om indholdet, da det i så fald vil krænke privatlivets fred (brevhemlighed) - men lad blot teleselskaberne komme med metadata, det ændre ikke på billedet - SMSér der er overskevet helt eller delvist er væk for altid, da selve SMSén jo ikke er gemt i skyen (cloud). Personligt ville jeg da også godt havde at beskeden i går kom sidste uge i stedet, det havde måske, måske ikke ændret noget på resultatet hos folk og fæ - men vi kan alle godt forstå, tror jeg dog, at når man stiller et krav med negeret indhold (altså ikke vil være istand til at besvarer), så bliver folk og fæ lidt træt i hovedet af at høre det samme vås igen og igen. Nu beskylder de (Ellemann) også damen (Frederiksen) for at lyv - måske skal vi vende billedet om og bede Fogh Rasmussen, Ellemann, Lykke Rasmussen og Støjberg og Co. om at udleverer samtlige de SMSér de har skrevet medens deres anklagepunkter har stået på, da det er helt åbenlyst, at de har kommunikeret noget ulovligt på deres SMSér gennem årene. Jeg tænker "noget for noget" - "lige for lige". Politisk er jeg ligeglad med de SMSér og med regeringen den må falde eller stå som den selv vil - men ret skal være ret og det nummer med SMSér som gøres til en mega stor ting er ikke anet en en beskidt streg fra modparten, der udmærket ved, at de bytes (data) for altid er overskrevet og ikke vil kunne genskabes. Så det jo godt at komme med en beskyldning om indholdet der ikke kan genskabes... I er sgu teknikker ikke politiske skakbrikker.

18. november 2021 kl. 07:14