Tommy Calstrup

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Eller

Er det monstro luddoven uduelighed ? Absolut! Der er tale om en lotteri funktion, hvor man skal gætte en ledig tid. Til gengæld må man prøve, så mange gange, man orker, eller til man endelig får valgt en tid, som måske er ledig, hvis der ikke var en anden, der gættede denne tid, et microsekund f...
Kommentar til Terrordømte brødre har udført NemID-svindel for millioner

Re: Kort sagt der er alt for mange godtroende i DK

Ja, og skodderne mellem dem og Politiet, er fuldstændigt vand-, lyd- og lufttætte.

Re: Man slipper altså ikke

Det er kun cookies, der bruges i andre sammenhænge, man skal kunne frabede sig, og det bør alle gøre. Hvilken sikkerhed har vi, almindeligt dødelige, for, at de ikke opretter lidt tracking og marketing, selvom vi betaler et par Euro pr. klik?

Man slipper altså ikke

For at kunne betale, skal der oprettes en cookie, så uanset hvad, så slipper man altså ikke fri.

Men, hvor meget er det?

Hvor meget data skal der til, at overraske styrrelserne? Kom det bag på dem, at Google og de andre ved alt? Ved nogen af dem overhovedet noget om IT?
Kommentar til Microsoft går til kamp mod ransomware-botnet

Beklager min uvidenhed

Men hvorfor lukker man kun et botnet? Der må være adskillige kendte botnets, som med en viden, som jeg ikke har, burde kunne kvæles kort efter fødslen, så vi kan slippe for den slags unoder.
Kommentar til Keylogger: Hackernes lille it-spion har det for nemt

Hvad med Jobcentrene?

Her er der da større sansynlighed for, at Nem-ID bruges konstant. Eller er alle deres PC'er gemt væk, så man ikke bruge en USB nøgle, med sit CV og standard ansøgning? Det er heldigvis længe siden, jeg sidst besøgte sådan et center, men den gang stod de frit tilgængeligt, i deres eget rum.

Re: Deepfreeze

logout er nok, men gør folk det? Dem med sølvpapirs hatte genstarter før under og efter, de fleste napper bare den nærmeste tændte maskine, og forlader den, når de er færdige, uanset hvor meget skiltning, der sættes op om lige, at klikke på afslut, efter brug. Der kunne naturligvis ansættes...

Re: Deepfreeze

Deepfreeze Bruges allerede i nogle kommuner, problemet er bare, at ikke alle gidder genstarte PC'en, før de tager den i brug, så de får en helt ren maskine, eller bare gøre det, efter brug, så andre ikke kan finde dine spor, og så hjælper det jo ikke noget, uanset hvor meget sikkerhed, du læ...

Re: Hvilken del?

Og hvorfor er danske nyhedsmedier ikke mere oppe på mærkerne, om det her? I stedet for, at bruge halvdelen af sendetiden, på USA og resten på en pandemi, der for længest er rullet videre. Men det er måske stadigt en hemmelighed, at alle bliver overvåget, og at IT sikkerhed er noget, som andre må...

Re: Absurd

Acceptabelt er det ikke, men hvis man klager, får man at vide, at det er et internt kinesisk anliggende, som andre lande ikke har ret til, at blæande sig i. Danmark blander sig ikke, og lukker øjnene, samt munden på evt. protester, fordi Mærsk, Arla, FLS, m.fl. tjener styrtende med penge på, at h...
Kommentar til Store virksomheder boykotter Facebook

Re: Typisk dansk

Ja, så lige Lego udmeldingen, 10 min. efter mit opslag :) Og vi må jo endeligt ikke støde hverken Kina eller Saudierne, for så går Arla jo konkurs, og hvem skal så styre Udenrigsministeriet?
Kommentar til Store virksomheder boykotter Facebook

Typisk dansk

Nææh, nej, vi skal endeligt ikke blande os, det kunne jo koste på bundlinjen! Så hellere bukke sig fremover, og sige undskyld, uanset hvad, bare man ikke udviser en holdning til noget som helst.

Re: Prisen for at bruge kinesisk software

God fornøjelse med det, men så længe de tilbyder super billig arbejdskraft, så bliver tingene produceret i diktaturstater, som Kina, Vietnam og Nord Korea.
Kommentar til Datatilsynet går ind i sagen om britisk firmas data-handel

Hvordan?

Vil Datatilsynet sende en medarbejder under cover, som data broker, der så køber for 30.000,- skattekroner blandede oplysninger? Er det overhovedet lovligt, med under cover aganter i DK? Eller vil man sende en mail, med en høflig forespørgsel på hvilke data der forhandles?

Re: Tror ISO/IEC 27001 er tilstrækkelig

ISO 27001 er ikke nok, men hvis man ikke en gang har styr på den, hvad har man så styr på? Og hvis man ser stort på det lovkrav, hvad så med andre love? Hvis man ikke en gang kan regne med, at statens virksomheder overholder landets love, hvordan kan man så forvente, at andre gider gøre det? Det ...

Slendrian!

Man kunne måske forstå det, hvis det var kommunerne, som ledes af deltids politikere, men Staten har altså folk ansat på fuld tid til, at tage sig af den her slags opgaver. Der er altså ingen undskyldning for denne slendrian!
Kommentar til Hackere snyder tysk delstat for over 30 millioner euro

Re: Sporing

Så må politiets efterforskere jo på arbejde, og kikke i muldyrets transaktioner. Man hæver ikke bare en million, eller der over, uden at efterlade spor.
Kommentar til Hackere snyder tysk delstat for over 30 millioner euro

Sporing

Delstaten kan vel se hvor pengene bliver udbetalt, da det vel ikke er Bitcoins, der udbetales i, og så efterfølgende sagsøge modtagerne herfra og til helvede?

Ikke som kina

Men vi arbejder på det, vi skal jo være klar, når de overtager den sidste rest af vores selvstyre.