Lars T. Petersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Drop vurderinger

Brug afgift på handler. Enkelt, billigt, effektivt og fair. Hvilken afgift er der ved tab?

Re: Olsenbanden

Tag hende demonstranten som fik 2 års ubetinget fængsel fordi hun sagde noget i retning af ”lad os smadre byen på den gode måde”. Hun sagde "lad os smadre byen på en ikke-voldelig måde”. Det er ikke i orden at smide med dåser, ikke at gå hjem når politiet opløser demonstrationen Ham der...
Kommentar til Nedbrud for betalingskort og Mobilepay ramte hele landet

Re: Så spørgsmålet er ...

i Tyskland vil de meget gerne have både klingende mønt or raslende seddler I Schweiz er det oftere muligt at betale kontant, end med plastik. I Danmark er det problematisk at hæve kr 10.000 i kontanter.
Kommentar til Edge-nedbrud lagde mange danske og globale sites ned

"fejlen er fundet"

Så det var ikke et angreb, men blot en menneskelig fejl? Fastly status

Re: Hvordan kommer jeg med?

Sikke noget ævl - har du prøvet at arbejde med den slags? Hvis du ikke selv kan finde ud af at byde (ja det er kompliceret), så kan du betale dig fra det. Der er firmaer der har specialiceret sig i det.

Re: Hvorfor flere ?

Og hvorfor ikke NemID og kørekort i den samme ? Ja der kræves NemID for at installere Sundhedskortet, så sikkerheden for hvem man er ligger i NemID.
Kommentar til Velkommen i kodeskolen: Version2 programmerer i R

Re: R

men jeg undrer mig over hvem der dog kan finde på at kalde et programmeringssprog for R Det ville være dumt at kalde sproget C.

Skifter navn

Næste gang jeg skriver noget i en andens navn, vil jeg kalde mig Staziminister Makrel Forrædderiksen for at undgå straf.
Kommentar til Ingen erstatning til Gladsaxe-borgere efter datalæk

Offentlig omgang med persondata

På baggrund af denne kendelse, vil jeg gerne have mig frabedt at det offentlige har personlige data om mig. Men det bliver vist en kamp op ad bakke.

Offentlige institutioner -> fængsel

Vi mangler et godt eksempel på hvordan man straffer en offentlig institution, der begår databrud. Hvis et hospital groft krænker borgernes privatliv med eksponering af sundhedsdata, skal dette så straffes med en millionbøde? I så fald, ville det betyde at hospitalet kunne udføre færre operatione...
Kommentar til Red Hat udvikler verdens første Linux til biler

Re: Tesla bruger da allerede Linux

delivering the security Uha CVE-2020-10558 | Tesla Model 3 Hack, Denial of Service Attack to Entire Center Console
Kommentar til Ny Religiøs Fanatisme

CVE

Hvis man opdager at en pen-test slipper igennem, og man er good guy, så opretter man vel en sag i cve.mitre.org og kører den vej igennem?

Fritaget

Jeg er fritaget for vaccinering pga helbred, så jeg skal ikke vise noget vaccinepas. Heller ikke dokumentation for at jeg er fritaget, da det er personlige oplysninger.
Kommentar til Den ultimative smitteopsporing

Re: En realistisk idé, beklageligvis

hvordan man nemmest kunne spore folk, der ikke selv ønsker at deltage aktivt i opsporingen. Jeg slukker min telefon, når jeg ikke har brug for den. Ikke for at være tarvelig overfor dem der forventer at den er tændt, men fordi jeg ikke vil forstyrres når jeg besøger nogen, spare strøm og spa...
Kommentar til T-183d (and holding)

Erhard

En sang skal der til: John Mogensen Erhard Versefødderne passer også til "Mette".
Kommentar til Wikipedia vil sælge sit indhold til virksomheder

Re: Biased

Wikipedia skriver heller ikke, at Mette Frederiksen er kannibal. Du glemte at give et link til en video. Hvis du har en hvor børnenes statsminister Mette Frederiksen spiser Nick Larsens langefinger, er jeg meget interesseret.
Kommentar til Wikipedia vil sælge sit indhold til virksomheder

Re: Biased

Har du nogle eksempler? Det der lyder meget spændende. Wikipedia skriver ikke om at Joe Biden er racist. I denne video vil Joe Biden favoriserer visse befolkningsgrupper på grund af deres hudfarve. https://youtu.be/M_InJchCvts Bogforslag: Hillbilly Elegy
Kommentar til Wikipedia vil sælge sit indhold til virksomheder

Biased

Hvem ville dog være interesseret i et dump? Ukontrovesielle emner kan være nogenlunde troværdige, til tider blot upræcise. Men alle politisker emner er utroværdige, på samme måde som Danmarks Radio er det. Væsentlige detaljer fjernes og uvæsentlige detaljer fremhæves.
Kommentar til Signal virker ikke længere i Kina

Er Signal sikker?

Det er tidskrænvende at undersøge om en app er sikker. Så hvis kineserne blokerer den, kan man så regne den for sikker?

Re: Hvad skulle man dog gøre uden praktikanter ...

måske er der tale om en person som nu er degraderet til praktikant. Nej han var praktikant. Nu er han CEO.