Andy Sleigert

Tor skrotter messenger-tjeneste efter to et halvt år i beta

Yep. conversations.im (jabber baseret) eller riot.im virker som gode bud, hvis man ikke ønsker at oplyse telefonnummer. Endelig er problemet med signal, at det er centralt afviklet. Det vil sige at du stoler på, at de faktisk gør det de siger de gør. Med de to ovenstående kan man i princippet selv hoste software (syndikeret). Der er også tox.chat som er rent p2p. Mææææn med mindre man er bange for NSA (eller et land som NSA samarbejder med) er signal nok det bedste bud :-)

4. april 2018 kl. 13:09
Hvorfor hader Danske Bank og Nordea crypto-valutaer og forhindrer deres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere i at bruge dem?

Det er meget forskelligt hvor sikkert det er, og hvad der menes med sikkert. Kineserne kunne fx godt ændre en transaktion "NU" med +50 % af regnekraften (de skal så noget højere op de facto, fordi den rå regnekraft kombineres med en lodtrækning) Det ville måske koste et par mio. dollars. Men hvis de vil ændre med tilbagevirkende kraft, bliver det helt usandsynligt store omkostninger de skal staple på banen. Derfor er det defacto umuligt.

Men de små valutaer (som fx dramet omkring ASIC til sianetværket afslørede) er mere sårbare. Men stadig en ekstremt ringe business case for private. Men en reging - ja måske.

(interessant nok har moneros CPU princip betydet at en masse moneromining sker via malware - og det gør det også usandsynligt svært at angribe monero - også for regeringer).

21. februar 2018 kl. 21:42