Elias W. Toft

Sådan ødelægger du dit omdømme i én besked: Historien om Star Wars Battlefront II

Er det ikke rigtigt forstået at man køber det fulde spil, og derefter KAN spille sig frem til at få Luke eller Vader hvis man bare spiller længe nok uden at betale yderligere?

Du har ret, men det er forholdet mellem indsats og udbytte den er helt gal med i EA's spil. Du betaler fuld pris for et spil og bør derfor kunne forvente at indholdet i spillet er tilgængeligt uden merpris ... du kan spille dig frem til at åbne alle figurer, men i praksis er det ikke realistisk at opnå da det vil kræve 4.500 timers spilletid. Dvs hvis du spiller spillet 4 timer hver eneste dag, hver eneste uge hele året så vil det tage dig 1.125 dage. Eller du kan købe dig til det, hvilket selvfølgelig er det EA vil have dig til da stort set ingen har lyst eller tålmodighed til at spille samme spil 4 timer om dagen 1.125 dage i træk.

Derfor er der ret stor enighed om, at det her tiltag er et beskidt kneb fra EA's side til at tvinge spillere til at betale ekstra for et spil de allerede har betalt fuld pris for.

20. november 2017 kl. 10:39
Facebook: Vi lytter ikke med på dine samtaler

Er det ikke efterhånden ved at være almen viden at Google, Apple, Facebook, Amazon og lignende store tjenester lytter med? Jeg mener, de er jo ikke ligefrem diskrete omkring at deres produkter benytter talegenkendelse i eksempelvis Google Now, Apple's Siri og Amazon's Alexa. Jeg har personligt oplevet at en iPhone allerede havde søgt en app frem i appstore som jeg kun havde nået at fortælle en ven om mens vi sad med telefonen i hånden.

Ham her tester selv "aflytningen" med Facebook:https://hooktube.com/watch?v=U0SOxb_Lfps

Der skal naturligvis mere kontrollerede tests til at bevise noget som helst, men i min optik er det næsten mere opsigtsvækkende at de stadig benægter aflytning end at vi bliver aflyttet.

30. oktober 2017 kl. 11:34