Tommy Pedersen

Overlæge til ingeniør Jan Kold: Sundhedsplatformen bringer potentielt patienter i livsfare

Under indlæggelse på Herlev Hospital, bestilte overlægen (personligt) CD scanning af min mave og tarme.

jeg blev kørt til scanning af lungerne - da jeg forespurgte lægen om hvorfor jeg skulle have scannet lungerne - var svaret at jeg IKKE skulle have dette og at hun IKKE havde bestil scanning af lungerne - men af mave og tarme.

Har også været ude for at blive udskrevet med forkert medicin (og manglende medicin) Spørg dog dem som arbejder med systemet om hvad de syntes om systemet og bruger venligheden og SP. Jeg har IKKE hørt en eneste sige at systemet er godt eller bare virker.

alle oplysninger fra før SP blev taget i brug - er ikke overført til SP - dvs. at testresultater og blodprøver ikke kan ses i systemet! - det skal slås op i det gamle system - og det er der bare ikke tid til.

Alle blodprøver og andre oplysninger skulle overføres pr. automatik til f.eks. minsundhedsplatform.dk - dette sker heller ikke - og dem der kommer er 4-5 dage forsinket! Og det så er dem der har bestilt systemet ikke har lavet en beskrivelse hvad og hvordan systemet skal kunne og/- eller og det er dem der har programmeret ikke har kunne lave dette ved jeg ikke.

3. oktober 2017 kl. 12:21