Bettina Søndergaard

OPDATERET: YouSee-kunder kunne se og ændre hinandens oplysninger ved login

Hej Niels.

Da jeg ringede ind oplyste jeg at det ikke var en enlig svale, da mine 2 venner havde samme problemer. Og der var også allerede flere der havde skrevet på deres fb at de oplevede præcis det samme.

13. juni 2017 kl. 12:19
OPDATERET: YouSee-kunder kunne se og ændre hinandens oplysninger ved login

Claus. Tiden er som Yousee selv udtaler brugt på, om de kunne finde fejlen først. Da det altid er overvejelse.

Og her springer kæden af for mig, for hvordan kan det overhovedet være en overvejelse, om man skal sætte det først at beskytte kundernes private oplysninger?

13. juni 2017 kl. 08:40
OPDATERET: YouSee-kunder kunne se og ændre hinandens oplysninger ved login

Hej Palle

Problemet er ikke manglende åbningstid, men manglende evne til at reagere.

Jeg skrev om problemet på deres fb side i går kl 18.23. Her får jeg svaret kl 18.29 at jeg skal sende dem en mail (standard-svar, og der går uger før de svarer på de mails, hvis de svarer). Her ryger jeg op i det røde felt, da han tilsyneladende ikke har forstået alverden, og jeg skriver, at de ikke kan spise mig af med den besked. At der jo er sikkerhedsbrist og det skal lukkes NU.

Men så blev der stille, hvorfor jeg forsøger at ringe til dem, for at se om man måske kan få fat i dem i weekenden og det kunne jeg. Så kl. 18.52 snakker jeg med en fra supporten, der lover at handle prompte.

Men alligevel sker der ikke en disse. Ham på fb vender også tilbage og siger han nu har fejlmeldt det. Men siden kører jo videre. De lukker den ikke ned. Før 2 timer efter jeg oplyste det første gang. Så fra 18.23 og 2 timer frem var de fulgt ud oplyste, men valgte ikke at lukke siden ned, mens man fandt fejlen, og når den så var udbedret, kunne den åbnes igen.

Nej nej de valgte at I 2 timer skulle folks personlig informationer osv. være tilgængelige for andre, før de valgte at lukke selvbetjeningssiden ned i flere timer.

Så det var ikke fordi jeg ikke kunne fejlmelde, men fordi de negligerede sikkerhedsbristen

12. juni 2017 kl. 23:37