Lars Tranke

Hvor går grænsen?

Om det var ok, at Twitter lukkede ned for Trump... bestemt, men hvis der virkelig var sket valgsvindel i USA, ville det vel være ok, at blæse til kamp mod systemet og "marchere mod Washington". Stadig en gråzone, men hvis man opfordrer til, at det skal foregå med våben, træder man i "sort zone" og så må man finde sig i at blive lukket ned. Det opfordrede han måske ikke direkte til, man sprogbruget og hans øvrige ageren var nok

Det lyder lidt som om du ikke har læst det han tweetede - man skal være en ualmindelig kreativ hvis man skal læse det som opfordring til vold eller storme kongressen. Iøvrigt skete "indbrudet" i Capitol sted tidsmæssigt førend han opfordrede til at folk på fredelig og patriotisk vis gjorde deres stemmer hørt - så det er vel næppe hans ord som har fået nogen til at bryde ind. Iøvrigt var dem der brød ind ikke Trump supportere - men man skal nok kende miljøet for at kende de ægte fra dem der bare klæder sig ud.

Og det med hvis der var valgsvindel i november-valget - det er jo ikke definitivt afklaret at der ikke var svindel - sagerne er jo endnu ikke blevet prøvet ved retten - der er masser beviser, men ingen domstole har kigget på sagerne endnu - så juridisk set er det hverken bevist eller modbevist, altså er der en mulighed for at der var svindel i det omfang det er blevet omtalt af blandt andre Trump - men det løjerlige er at BIGTECH tilsyneladende ved bedre end domstolene og har valgt at lukke Trump og mange andre der talte om valgsvindel. Det er da et problem at de har taget stilling til hvad der er sandhed, men uden at det er på et grundlag som ellers gælder for resten af samfundet. Det er ret problematisk for Twitter og bigtech-fætterklubben at de så tydeligt har trukket i det digitale jerntæppe i en sag der er så stærkt politiceret - fordi de jo netop viser politisk tilhørsforhold, og det tror jeg egentlig ikke folk har lyst til at støtte hvis de blev konfronteret med, som brugere.

10. februar 2021 kl. 00:00
Hvor går grænsen?

Det er jo ikke helt rigtigt for bl.a. Trumps vedkommende. Der findes jo stadig de gamle nyhedsmedier - aviser og TV/radio - der gerne møder op for at høre hvad giraffen har at sige. Trumps problem var jo så at han fravalgte disse og stemplede dem som løgnagtige...... og dermed censurede sig selv.

njaeh - hvis du så på hvordan de portrætterede ham allerede inden han blev valgt ind, så er det meget rimelige betragtelser han ytrede omkring det meste af "den frie presse" - jeg mener det blev mere og mere tydeligt de sidste 4 år at den frie presse ikke er fri, men er svært politiceret og er blevet et politisk værktøj der (måske uden at de meninge journalister vil det) arbejder for den amerikanske venstrefløjs agenda - udelukkende.

Men for at kunne se det bliver man nødsaget til at slukke for kukkassen og lytte til alternative medier et par dage for at se forskellen i fortolkningen af hvad der bliver sagt i interviews, og bagefter er det tydeligt at dækningen af fx Trump er chokkerende subjektiv.

9. februar 2021 kl. 15:33
Myanmar blokerer Twitter og Instagram efter militærkup

så han ikke kunne sprede misinformation

Det er altså et problem at det er de samme techvirksomheder som afgør hvad der er misinformation - de afgør med andre ord selv hvad der er sandheden - men det er en anden debat til en anden (kommende måske) version2 artikel..

Jeg snakker ikke om hvad styreformen er for hverken virksomhed eller for stater - men tak fordi du forklarer meget fint. Det jeg mener er at folkestemningen når Trump udelukkes fra at sige sin mening er at det er helt ok og man er lettet over at han bliver blokket og man skænker ikke ytringsfriheden en tøddel tanke-energi. Derimod hører jeg klare og tydelige protester fra de samme mennesker imod Myanmars block af twitter som et slag på ytringsfriheden - og den folke stemning (udenfor Myanmar) som før var lettet over en blokkering er nu vendt til at være sur over en anden blokkering. Det er dybest set samme problem, selvom skalaen er en anden. Deri syns jeg der ligger en dobbeltmoral - men jeg har det klare indtryk af at folk generelt ikke tænker over det på den måde.

Jeg ved godt det ikke er binært, og det kræver måske også at man udvider sine klassiske tankebaner for at kunne begynde at begribe hvad der foregår.

ps. Da Trump blev blokkeret, blev også rigtig mange andre (formodentlig millioner) af andre konti lukket ned på Twitter, hvilket fjernede vanvittigt mange konti med rødder i den amerikanske højrefløj - udfra hvad jeg kan se må det være millioner af konti, fordi samtidig blev Twitter flooded med mindst ligeså mange nye konti der lignede alm brugere men tydeligvis var auto-oprettet (bots) - alle er lavet i januar 2021, med 0 følgere og næsten alle følger Joe Biden (tjek gerne selv udpluk af hans followers på twit)

8. februar 2021 kl. 23:46
Myanmar blokerer Twitter og Instagram efter militærkup

Og du kan slet ikke se forskel på blokering af en specifik person (som klart har fået at vide at han er blevet blokeret!) og så et helt folk?

Som jeg ser det er folket i Myanmar blevet skærmet fra en stærkt politiceret bigtech platform (Twitter, mfl.), der utvivlsomt har deres favoritter til hvem der skal styre slagets gang i Myanmar. Og det er givetvis årsagen til at militærstyret har valgt den noget radikale beslutning i at blokkere twitter m.fl.

Og ja jeg syns hvis man taler om ytringsfrihed, så er den lig for alle. Jeg er ikke fan af at blokere nogen, hverken Trump eller Myanmars folk - alles stemmer har lige ret til at komme frem i det offentlige rum.

Men måske skulle der kigges på hvilken leverandør der leverer systemet til at tælle stemmer i Myanmars valg - der sjovt nok var i November. Og måske burde man kigge lidt merefra det større perspektiv og betragte de globale interesser i landet både legale og ilegale, istedet for blot at superfokusere på at befolkningen nu ikke længere kan læse twitter - med alle disse variable i spil bliver det altså et noget klarere billede af hvad der foregår i Myanmar.

ps. jeg fik vist skrevet noget vås i første pasus, der skulle stå at folk generelt ikke klager når Trump blokkeres. Jeg tror i forstår alligevel - det virker i hvert fald sådan at dømme udfra antallet af sure likes.

8. februar 2021 kl. 13:32
Myanmar blokerer Twitter og Instagram efter militærkup

Når Trump blokkeres på Twitter så jubler store dele af verdensbefolkning ukritisk omkring at ytringsfriheden lider nød. Nu er Twitter blevet blokkeret - og den samme del af verdensbefolkningen går i spåner over hvor stort et problem det er for ytringsfriheden.

#undren #dobbeltmoral

8. februar 2021 kl. 11:29
Amerikanske borgere får digitalt vaccinepas

..går verden igang med at hylde implementeringen af svære begrænsninger af bevægelsesfriheden - neeej hvor fint, alle bigtech giganterne arbejder på en ny filtype og neeeej alle statslederne snakker om det - og hvor er det godt at se at man har et frit valg for at tage vaccinen, bortset fra at man så ikke kan rejse sig frit.

Det næste bliver et politisk pas, og mon ikke også der kommer en ligeså frivillig chip man bare nemt lige kan få skudt ind i armen ligesom den frivillige vaccine.

OMG, konspirationsteori, crazy, ignore !

ps. at være skeptiker for vacciner er ikke det samme som anti-vaccine-menneske.

27. januar 2021 kl. 08:51
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

Jeg spekulerede på de mange antisympatiske holdninger til Q herinde, men ingen af dem har læst Q beskederne eller sat sig ind i hvad det community er som de har så stærke følelser imod. Det svarer lidt til at sige et blad man ik har læst er et dårligt blad - lidt svært at arbejde med.

det syns jeg bare lige man skal ha med i afslutningen af ovenstående debat, af kommende historiske grunde

27. januar 2021 kl. 08:49
Fra rekordår til corona-år i it-branchen: »Vi sad på en vækstraket«

..ikke også begynder at snakke om "The Great Reset" også her. Det kan man nemt tro, når man læser:

En krise er en krise, og det er aldrig godt med kriser, men de rummer også nogle muligheder.

25. januar 2021 kl. 10:03
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

USAs præsidenter er generelt ikke kendt for at holde sig til sandheden. Men Trump har med sit væld af løgne overgået sine forgængere i voldsom grad. Dialog bliver desværre umulig, når påstande både er frit opfundne og ændrer sig uafbrudt.

jeg vil da foreslå at du selv begynder at facttjekke istedet for at stole blindt på et website på nettet, som måske/måske-ikke har rent mel i posen hvad angår de her facts - det er ligesom med de mange tjenester der hurtigt kan spotte om en twitter profil er "trolling" - og sjovt nok så er folk der er på højrefløjen på twitter nærmest selvskrevet til at være utroværdige jævnfør rigtig mange af de her sites, og når folk som bare stoler blindt på dem, har de forudindtagede holdninger som er direkte affarvet af et web-enterprises subjektive mening om hvad en twitter profil er for en størrelse. Det samme sker for Trump facttjek sitesene. Tro det eller ej - og du må gerne syns jeg er ubegavet og andre upassende gloser, selvom jeg egentlig syns den slags er usobert at gøre direkte i en debat mellem voksne mennesker. Jeg syns faktisk det er et stortproblem at der ikke er nogen der facttjekker factjekkerne - fordi med den mængde mennesker der forventer at få kun valide informationer tilfødt fra internet, så er det enormt sårbart sted for misinformation.

Vi kan debatere det her til evighed, og vi bliver aldrig enige - men debatten er hyggelig sålænge vi ikke kaster mudder.

Eller er medier og lignende blevet mere obs. på at faktatjekke. Så kommende præsidenter vil lyve mindre, for ikke at blive kaldt for "en Trump".

Jeg syns ikke medierne har været gode til at rapportere objektivt - især ikke omkring Trump, men heller ikke omkring virus-situationen. Ofte løber de med historien før facts falder på bordet, for at sætte dagsordnen, hvilket igen indprintes i folks bevidsthed - fx alt det her impeachment-scam-show - det var forside, forside, forside -og så blev han frifundet, og det var så side 32 (undtagen et par enkelte aviser) - det er da småbørnsagtig dækning. Medierne kan tydeligvis ikke lide Trump, og jeg håber mange der har det på samme måde spørger sig selv om grunden til at de ikke kan lide ham er en afspejling af den måde medierne har dækket ham på, altså om folks holdninger er blevet præget af partisk rapportering om Trump.

Var der iøvrigt nogen der lagde mærke til at han sagde "We will be back, in some form" i hans farvel-tale? -og var der nogen der lagde mærke til at Biden ikke blev hyldet med kanonsalut foran Capitol som der ellers plejer, men istedet var det på Arlington, og var der nogen der lagde mærke til at de ikke skød det traditionelle antal gange for Biden, men affyrrede kanonsalut dagen efter Bidens indsættelse, for Trump.

Jeg tror ikke det er slut endnu derovre. Det er ikke noget Q siger - Q har faktisk ikke sagt noget i meget lang tid. Og apropos Q, så har Q da et website, beskederne kommer altid ud i specifikke channels, men da det ikke er en organisation, så er der naturligvis ikke et centralt website med whois oplysninger til den anonyme kilde - der er dog mange decentraler fortolkninger fra private journalister der analyserer og snakker om det - men det er jeg sikker på d'herrer der udtaler sig om Q allerede ved, ligesom i nok også allerede selv har læst de mange beskeder igennem og fortolket og set beskederne i lyset af hvad de bringer i medierne - det ville jo være mest reelt hvis man vil kunne danne sig en holdning til det. I hvert fald, så er den rapportering de laver om Q i de danske medier pinagtig forkert.

ha en god dag allesammen.

23. januar 2021 kl. 00:45
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

Så i den berettigede glæde over at galningen er afsat, er der en del af oprydningen, som nok aldrig bliver undersøgt til bunds.

Med "galningen" kan jeg tolke at du hentyder til Trump - og kan forstå at du ikke er fan af Trump, det er også ok du ikke er. Men jeg vil gerne høre hvad han har gjort for at få dig til at føle så kraftigt om ham du kalder ham galningen?

21. januar 2021 kl. 13:11
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

Jeg synes bestemt, jeg så ham blive svoret ind igår. Var det en deep state deep fake? Har mainstream-medierne taget røven på mig igen? Hvad siger den seneste flaskepost fra Q?

Lige om lidt kommer der nok et link til en YouTube-video, som helt sikkert beviser, at Biden er en reptilian shapeshifter, og derfor ikke har juridisk ret til embedet som præsident.</p>
<p>It's a conspiracy!

Jamen jeg så skam også han blev svoret ind, og selvom jeg ikke er fan af Joe Biden, kan jeg da bekræfte at han blev svoret ind, det er ikke "fake news". Men hvorfor i alverden skulle jeg tro det var fake, og hvorfor i alverden skulle jeg tro han var slangemenneske - er det virklig den tiltro i har til medmennesker som tænker anderledes skeptiskt end i måske selv gør? -i må gerne tro om mig hvad i vil, det er helt okay, jeg har ikke brug for vi er enige, eller vi ligner hinanden, men jeg har brug for at der er plads til os allesammen ligeligt i den offentlige debat. Og igen vil jeg gerne tage tydelig afstand fra vold, overgreb hærværk og unødig magtanvendelse uanset mod hvem.

Lagde i mærke til de tusinder af flag der var stillet op mellem Capitol og Washington Monument - deres farver var arrangeret på en måde som i kan prøve at sammenligne med det kinesiske flag som det så ud indtil 1949. Symbolik? -desuden lagde i måske mærke til de lyskeglerne der akkompagnerede flagene om aftenen bar en bemærkelsesværdig lighed med Albert Speers lyskatedral fra 1934. Symbolik? Lagde i så også mærke til hvordan Biden ikke blev fragtet til DC ved militær transport, såvidt jeg ved er det aldrig før sket. Lagde i så også mærke til hvordan en meget stor del af national garden vendte ham ryggen under paradekørslen (dette mangler jeg pt. stadig flere kilde til). Har i også lagt mærke til at de tog flaget ned på det hvide hus forleden. Symbolik? Man vil nok også bemærke at antifa.com er blevet redirected til det hvide hus website nu - så hvem var det nu de holdt med hele tiden under diverse optøjer og uro. Desuden underskrev Biden straks 17 Executive Orders - meget interessant. Og det er historien på nettet at militæret ikke ville briefe ham om efterretninger, som han ellers er selvskrevet til (dette mangler pt også flere kilder).

Bidens tale var desuden flot og veludført, jeg har til dato ikke set/hørt ham fremføre en tale så fri for talefejl og glemte ord. Dette er der nok ikke noget symobolik i, og det skyldes nok bare at han har øvet sig mange gange på det - jeg tror ikke det er en standin, en reptil, en greenscreen eller dobbeltgænger (bare for lige at afklare).

Hvad skal man ligge i alt dette -vi kan jo ikke ignorere at verden er fyldt med og bygget på symboler, så hvordan skal alt dette tolkes?

Uanset om han holder 2 uger(eller hele valgperioden, så er det i mine øjne en meget svag politisk leder der starter med at omstøde alt det som Trump har lavet - jeg mener, det er da en svag politik han har, hvis det bare er Trump med negativt fortegn. Og en så svag leder for en supermagt ser jeg ikke som nogen fordel for den vestlige verden.

Ha en god dag.

21. januar 2021 kl. 12:57
Sådan kommer det første digitale valg i Danmark til at se ud

...Dominion blev impliceret i Solarwinds hacket i 2020? som nok havde stået på noget tid inden det blev afsløret. Hvis disse maskiner findes i Danmark, bør nogen kigge på det. wink wink

20. januar 2021 kl. 01:31
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

Fint eventyr, men det burde skrives således: Aktien styrtdykkede omgående efter belejringen af Capitol. Da Twitter frygtede at nedturen ville fortsætte med Trump ombord, blev han smidt ud.

Trump blev smidt ud af twitter fordi de sagde han havde opfordret til vold og hærværk mod Capitol building, men problemet er altså at det gjorde han ikke (opfordre til vold - lyt selv til hans taler). Han sagde i en tale på dagen for marchen at folk skulle marchere mod Capitol og i fredlig forstand vise den lovgivende forsamling at de protesterede over udfaldet af valget. Problemet er at tidspunktet hans tale fandt sted på, var faktisk efter at folk er begyndt at bryde ind i Capitol building - ergo kan det ikke være nogen der har tolket hans tale som opfordring til hærværk - det pudsige er at hans tale var forsinket, så hvis han ikke var forsinket havde det passet glimrende som historie at han opfodrede til vold.

Vi står nu med at han blev udelukket fra twitter på falske anklager. Samtidig blev millioner af brugere fjernet fra twitter fra dagene før og efter Trump blev det - en stor udrensning af primært højrefløjsorienterede - og heraf primært Qanon folk. Vi snakker millioner af brugere - ikke 70.000 - måske de slettede 70.000 i den batch Trump var med i.

Twitter har savet sin egen gren over og er nu ved at falde ned fra bigtech træet. Amazon har så prøvet at hjælpe dem ved at deplatforme en konkurent til twitter - nemlig Parler. Kun fordi Parler ikke gjorde som Amazon sagde. Amazon har således også skåret sin egen gren over - de udelukker en anden platform, på baggrund af en sag twitter fører på falske anklager. Bigtech kammerateri når det er værst.

Jeg vil i samme moment gerne tydeligt utrykke at jeg tar afstand for enhver form for vold, hærværk, overgreb og magtanvendelse, uanset om det er mod bygninger, sikkerhedsforanstaltninger eller mennesker (grupper eller individer) - det der skete mod Capitol var særdeles uacceptabelt, uanset hvem der stod bag.

Tak fordi du syns jeg ved mere end alle andre - det syns jeg nu ikke, og det er heller ikke sandt, jeg ved hverken mere eller mindre end alle andre - jeg har måske nogle andre tankegange og nogle andre input, ligesom vel som alle andre har deres (mange har dog et ekko af nyhederne). Det bedrøvelige er at jeg meget tit mødes af desideret uvenlige bemærkninger her i Danmark - hvilket jeg ikke forstår, fordi vi lever jo i et frit land.

ps. hvad angår antallet af bomber smidt under diverse præsidenter - fremlagt af en statistik hjemmeside - måske det rigtigt, men man kan også virklig snyde folk med statistik. Men den her statistik lyver ikke: han er den eneste præsident de sidste mange årtier der ikke har startet en ny krig - det tæller faktisk ret meget i min bog.

ps.2. Hvad angår hvad der alligevel ville være ændret hvis det ikke var Trump - igen en mystisk teori som er opfundet for at dreje positive gloser væk fra Trump. Vi kommer ikke udenom at USA rejste sig økonomisk under Trump første embedsperiode til højder vi ikke har set nogensinde før.

ps.3. Jeg tror ikke Biden bliver præsident - hvad der sker ved jeg ikke, men at spære hovedstaden af på den måde til en virtuel indsættelse gir ingen praktisk mening, og hvorfor er tusindvis af nationalgarden soldaterne blevet svoret ind som US marshalls, og hvordan kan det være de har planlagt det i månedsvis, hvis det skulle være en reaktion på hærværket mod capitol. Its fishy.

20. januar 2021 kl. 01:26
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

Altså, som den dybt-fra-natpotten hjernevask du tydeligvis har labbet i dig?

Tak Sune for din respons - hvad mener du med hjernevask? -har du læst de 4000+ Q beskeder, således du kan sige at det er hjernevask? -og har du prøvet at validere nyhederne og ratificere deres kilder, når de giver dig nyheder?

Jeg antager i ovenstående at du ser nyheder i TV - og du må undskylde på forhånd hvis min antagelse er forkert, det er ikke min mening at træde nogen over tæerne.

Du er naturligvis velkommen til at ha hvilken som helst holdning du har lyst til, jeg ska på ingen måde overbevise dig om du har ret eller uret, men ligesom så mange andre spæder jeg til debatten med min nuance af virkligheden, det tænker jeg der er plads til fra alle fløje.

Hvad syns du om Donald Trump, Sune ?

19. januar 2021 kl. 00:06
Hacker har angiveligt downloadet alt indhold fra Parler inden nedlukning

Siden hvornår blev det bare en mulighed at suspendere en hel platform fra internet fordi Trump er på den?

  • mon ikke amazon har lidt store tanker om sig selv..

Og iøvrigt er det værd at bemærke at parler-medarbejderes hjemmeadresse er blevet lækket og dermed tvunget til at flytte i al hast, der er kommet dødstrusler til direktøren, og sikkert også andre grumme ting. Det er da en skæv verden vi lever i, hvis politisk dissidens, som på ingen måde er yderligtgående, bliver mødt med totalt global suspendering. Faktisk er det jo en slags social credit score system der lige langes over desken af det venstreorienterede Biden støttede technokrati. Værsgo at spise - 1984 er her og har været her længe.

Og husk lige at de store tech platforme mister millioner af brugere og milliarder i omsætning ved de her bans - det er åbenbart så meget det er værd for deres i forvejen ikke overskudsgivende forretninger, at slippe af med Trump og den patriotiske stemme fra højrefløjen i USA. Hvorfor skulle man kvæle sin politiske modstander på nettet, hvis det bare er fis og konspirationsteorier - Trump har fat i den lange ende og de ved det, det er derfor vi ser alt det kaos på nettet pt.

ja alle Trumps tweets gemmes i det præsidentielle bibliotek som skabes når han engang forlader embeddet.

18. januar 2021 kl. 23:30
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

Jeg stiller spørgsmålet om ikke mennesker ved deres fulde fem burde kunne afvise QAnon som vås og konspirationsteori. Nu kan du så selv stykke meningen sammen....

Hej Palle,

Tak for din respons. Ved sinde fulde fem - er man det hvis man får alle sine nyheder og holdningsnuancer gennem et nyhedsfilter, der subjektivt vinkler udvalgte historier i en bestemt politisk favør?

Kan du fx lide Donald Trump ?

Har du selv læst de 4000+ Q beskeder ?

18. januar 2021 kl. 23:14
Twitter suspenderer 70.000 konti efter angreb på den amerikanske kongres

Qanon er en medie udlægning af et community på nettet, som ikke er en konspirationsteori i sig selv, men et uorganiseret forum. Der er en "kilde" til informationer der kalder sig Q som skriver ting på en specifik stream, på et specifikt site med en specifik ID. Q har aldrig til dato skrevet at navngivne mennesker skulle være satantilbedere - men Q har stillet spørgsmålet om hvad det ville betyde hvis mange af verdens ledere var det.

Man skal skelne en masse her - medierne har sat label på Qanon som værende en urealistisk konspirationsteori, og når det mantra gentages tilpas mange gange i alle medier (inkl v2), så tror folk det er rigtigt at qanon er farligt. Tværtimod er det en research bevægelse mere end noget andet - der er rigtig meget info man bliver klogere på hvis man følger med, og modsat medierne så opfordres læserne til selv at researche og stykke det sammen (hvor medierne jo dikterer subjektivt til læserne).

Den frie presse findes ikke længere - det er nok ikke af journalister og redaktøreres onde vilje, men de er for få hænder til at lave et ordentligt stykke arbejde, derfor bliver de fleste nyheder et ekkokammer fra et andet mediehus. Ingen medier er således istand til at bringe den objektive historie om Qanon længere - eller mange andre emner.

Trump bliver udelukket fra twitter og det samme gør millioner af mennesker der snakker om Q, og straks efter styrtdykker twitteraktien og reducerer værdiden af firmaet twitter med cirka 50 milliarder dollars - siger det i sig selv ikke lidt om at det nok ikke bare er en døgnflue. Medierne har angrebet Trump 24/7 de sidste 4 år - men han står alligevel ud som den mest populære præsident i historien, den største valgsejr og objektivt set som fredselskende nation her i Danmark, så burde vi alle være fans - han har ikke startet nogen nye krige, og tværtimod afviklet og mæglet fred i mellemøsten. Men næh nej, det er åbenbart også rigtig dårligt og farligt hvis man lytter til hr og fru danmark der har lyttet til dagspressen, der har lyttet til de internationale medier og AP/Reuters og den slags bureauer.

Medierne er problemet - Trump er kommet på tværs og forstyrer deres indspiste kammerateriklub - det burde være medierne der blev facttjekket på deres historier, og udelukket fra twitter, fik deres hjemmesider lukket, fik sagsanlæg, fik fjernet indhold fra youtube,facebook og lukket profiler på alle mulige platforme de også er på.

Medierne er problemet, husk det, og så husk at se indsættelsen af USAs næste præsident - det er vigtigt, det bliver næppte Biden.

18. januar 2021 kl. 13:49
Ritzau er stadig lammet efter it-angreb: Hackere kræver løsepenge

Det her angreb erklærer Ritzau jo selv rammer dem lige midt i deres forretning - de har ikke kunnet sende deres updates ud - implicit hele deres forretning er taget ud med et enkelt angreb - der understreger alvorligheden. Hvis de ikke bare har fixet det og kommer videre, er det fordi de ikke har de fornødne data, og hvis de ikke bare betaler er det fordi de ikke har pengene til det. Måske findes Ritzau så slet ikke længere lige omlidt.

Derudover så udstiller det jo at ritzau er et sårbart mål for haxere - og hvad kan det lige været blevet brugt til indtil nu? -jeg mener, hvis de ikke har opdaget haxerne har været der før ransomwaren blev aktiveret, hvad har de så nået at haxe i systemerne indtil da, det kunne fx være rette i arkivdata eller rette i udsendelsen af opdateringer. Så derfor kan dette implicit have en kaske effekt ud på samtlige danske nyhedsmedier som har suget nyheder fra Ritzau (det gør de allesammen), og egentlig bør alle nyheder vel så genkvalificeres imod andre kilder og fjernes fra medierne hvis de ikke kan bestå den test?

26. november 2020 kl. 13:18
Efter manglende smittestop-notifikationer: Netcompany har droppet Google og Apples beregninger og laver dem selv

helt enig - det her skriger på open source ! De spiller med vores friheder og rettigheder, det er kun relevant at vi bliver delagtiggjort i deres cirkus

30. oktober 2020 kl. 12:36
Regningen for Smittestop-appen stiger

Regeringens under the radar indførsel af social credit score 1.0 i Danmark bliver nu dyrere end forventet. tak for info - jeg håber at det bliver individuelt om man vil tillade at lade sine data samkøre med udlandske data.

En sagde at det er relevant at kigge på hvad det koster per fundne tilfælde af C19-virus blandt brugerne. Kadot ! Der bør i det hele taget foretages en uvildig undersøgelse af forholdene omkring appen, målt imod dens spektakulære indførsel af et infantilt overvågningsapparat ovenpå folks bevægelsesfrihed (tilsyneladende frivilligt, men mon ikke de fleste følger flokken).

ps. hvor mange IT-katastrofer IT Netcompany levere til det offentlige før de sætter en streg i sandet.

16. oktober 2020 kl. 14:54