Thomas Munk

Dissektion af en business case: Kørekort app – kommer pengene hjem?

</p>
<ol>
<li>Appen fortsætter med at køre i baggrunden, efter den er lukket. Hvad er formålet med det ? På den baggrund overvejer jeg at afinstallere den

Jeg kender ikke svaret, men Android-appen har bl.a. tilladelserne "run at startup" og "prevent device from sleeping".

Sidstnævnte kunne måske være for at telefonen (med appen åben) ikke falder i søvn mens politimanden står og skanner, men hvorfor "run at startup"? Kan nogen forklare den?

1. december 2020 kl. 10:29
Ny browserkrig? Dansk Microsoft-ansat: Mozilla, kom ned fra elfensbenstårnet

Endeligt slap vi af med endnu en aldeles unødvendig browser, der som IE også var en pest at tage hensyn til (kode).

Enig i at IE var en pest med dens manglende overholdelse af web-standarder og deraf medfølgende kode-hensyn.

Dette mener jeg dog ikke er tilfældet med Edge - kan du give eksempler på at du skal tage specielt hensyn til Edge i koden? Jeg snakker ikke om de bittesmå forskelle der altid vil være mellem alle browsere.

31. januar 2019 kl. 16:21
Facebooks skræmmende metoder: Sådan snager de i dine data

De er storslemme, ingen tvivl om det. Men at "Facebook gemmer din GPS-position, kameradata og billeder" får det til at lyde som om de tager en kopi af mine billeder på mit device til deres servere - altså uden at jeg frivilligt poster et billede. Og det er alligevel noget af en påstand.

13. juni 2018 kl. 12:41
Glem mus-over-link-tjek: Javascript-fidus vinder udbredelse blandt svindlere

Koden piller altså ikke i statuslinien som det nævnes flere gange her. Koden piller direkte i den adresse der skal skiftes til (HREF) - og det sker først i det øjeblik der klikkes på linket - indtil da er der det rigtige link i HREF.

Default browser-funktionalitet er blot at vise i statuslinien hvad der står i HREF - hvad kan browser-producenten gøre anderledes?

13. september 2017 kl. 12:31