Bente Hansen

AMD svarer igen på Intels Core i9 med 16-kernet Ryzen-processor

Samtidigt har AM3+ soklen været behageligt sejlivet, hvorfor man ikke skulle købe et nyt motherboard, bare fordi der kom en nyere CPU.

Ja, det er ikke en gang, kun LIDT træls, når man har købt dyr vandkøling. Selv de nye AMD til socket AM3, kunne køre i AM2, eller der kom version der var kompatibel. Omvendt ser det ud til at Intel har investeret i CPU køler producenter, og ikke synes at deres CPU eller chipsæt skal være kompatible, på nogen måde. Så hvis man køber en ny CPU, så skal kun få måneder gammel CPU køler og bundkort udskiftes.

Noget som også gør, at valget er lidt nemmere når man vælger platform.

1. juni 2017 kl. 20:59
Advokat om piratjagt: Hvis folk kan dokumentere deres uskyld, må vi tage stilling

Men der kan ikke kræves, at du skal vidne mod dem. og hvis de er under 15, kan de sikkert slet ikke straffes.

Det holder hvis kun i byretten, hvis barnet bevidst, har smadret en rude på skolen. Ikke hvis de ved en fejl har hentet noget ulovligt materiale.

Men ellers en god ide MS. At lade børne sælge og formidle piratkopier, når de kun kan få en straf på maximal 7.500 kr.

Dommer, børnen brugte også min PC'er

1. juni 2017 kl. 18:57
Amazon demonstrerer at big data ikke virker

Deres danske kunder får nok i større grad sendt pakkerne til sig selv.

Nej meget sjældent. Tror mest det er online service der handles på Amazon.

Det er længe siden, jeg har fravalgt Amazon til fysiske køb til Danmark, enten kan/vil de ikke levere, eller også bliver prisen ikke konkurrencedygtigt inden man når til kassen.

Her er Ebay, og de andre langt bedre.

1. juni 2017 kl. 18:50
AMD svarer igen på Intels Core i9 med 16-kernet Ryzen-processor

AMD har skidt i nælderne i lang tid,

Det var nyt, De har ikke leveret top cpu, især ikke med god single core performance. Men de har da i lang tid haft ganske billige CPU, med mange kerne, som har givet en god valuta for penge.

Forskellen er nu, at det ser ud til AMD igen kommer til at konkurrere med top processer, som også i forhold til spil giver en god ydelse også i forhold til prisen. Hvis vi kun tager cpu ydelse og antal kerne i forhold til en meget billig pris, så er AMD nye Ryzen 5 et meget godt køb nu.

Jeg venter selv*, da min 7 år gamle 2500K stadig yder næsten lige så godt i spil, som Intels nyeste CPU. Så den 1200,- kr. CPU skal ikke udskiftes til en 8000,- som måske giver 3-4% forbedring i normal spil opløsning. Og først med en 1080 GPU, ikke længer kan følge med. Det ligner da om noget, at Intel har skidt i nælderne, og på grund af for lidt konkurrence, i snart 5 år, ikke har lavet bedre CPU'er år for år.

  • Afventer og ser, om der er dumme fejl i den første generation af CPU og bundkort til AMD. Samt at spil bliver tilrettet den nye CPU. Så ser jeg om om en evt. bedre PCI-E overførsel, kan give en undskyldning, for at købe nyt. Det bliver sikkert en AMD, de har altid givet mest for pengene, og nu også igen god spil ydelse.

At kalde det skidt i nælderne, at man i nogle få år, ikke ydelsesmæssigt har kunne følge med Verdens Største leverandør af x86 chips, som samtidigt har lavet ulovligt konkurrence samarbejder med PC leverandører, for at forhindre salg af AMD cpu'er. Kalder jeg ikke at skide i nælderne.

1. juni 2017 kl. 18:32
Sikkerhedsfirmaer overvejer at købe info fra hackere

Det er netop befordrende for korrekturlæsningen, at blive hevet lidt ned i dyndet af Sprog Facetterne offentligt, og de får deres kick. Lad dem dog det.. Lidt ligesom debatten, om der skal gives bøder eller fængselsstraf for lovovertrædelse i det offentlige.

Tillad mig at kopi/past fra et gammel indlæg.

"Efter min erfaring er journalisterne på ing.dk og version2.dk mere følsomme end andre professionelle.

Nej de fleste såkaldte digitale medie har en meget lav tærskel før de føler sig fornærmet. Mange tager sig selv meget højtideligt, eller tror at de mister klik og reklamepenge, ved de mindste fejl og mangler. De tror at de er et gammel papir medie, og kræver lidt respekt. Måske mangler de facebooks anmeld knap :-)

Men hvis de vil have en debat, og bruger som gider at bruge tid på deres side, så må de også acceptere at tonen på online medie er noget hårde , end på de skriven medier. Ifølge naturen af Internet. De har jo selv haft artikler om hvordan AI udvikler sig i Chatrum.

Så synes at tonen, faktisk er god her på siden, mellem kommentarerne. Selv med mange uenigheder, så går der lang i tråden før den bliver personligt, og lederen af NSDAP kommer på banen. At Journalisterne nogen gange bliver lidt fornærmet, når der kommer kommentar om fejl i deres oversatte artikler må de tage med. Eller så må de læse noget bedre korrektur, selv om "for de professionelle" ikke længere er den del af deres logo, så er de jo stadig en del af IDA, og bør holde en standart efter det.

De kan jo også prøve at søge et job på et papirmedie, men jeg tror, at de der vil opleve at tolerancen over for fejl i artiklen er særdeles meget lavere end her. Desuden vil deres fejl jo også været fast naglet på papir til "evighed". De kan bare læse bagsiden af Ing. hvis der er tvivl om hvad jeg mener."

1. juni 2017 kl. 18:08
Mangel på it-folk? Snup en tudekiks, ansat nyuddannede og oplær dem selv

Det er jo den vej det kommer til at gå - med visse ting. Hvis Afrika er billigere så kommer arbejdet derned - på sigt.

Ja det hedder kapitalisme, , og det frie marked. Og det er godt for Afrika, og Danmark. Og kaldes under et, sammen med meget andet, globalisering. Ellers skal de jo rejse her op efter job, bolig, mad.

1. juni 2017 kl. 17:46
Microsoft vil fjerne mystiske vinduesglimt i Windows

Når de ikke finde ud af at rette sådan en fej, inden for et par måneder, hvorfor så søge efter opdateringer en gang i timen :-(

Det burde være nok, at gøre det sammen med opstart.

Samt yderligere grund til at få dræbt så meget af Windows baggrundslort som muligt, som kun står og bruger strøm, trafik, CPU, RAM og popper op midt i spil.

Frit fra en MS fanboy her på version2. "alle de baggrunds applikationer som køre,er ingen sikkerhedsrisiko, bruger ikke ressourcer eller laver ged.De laver kun noget aktiv, hvis man..." NOT.

1. juni 2017 kl. 17:40
Amazon demonstrerer at big data ikke virker

Hvad så med alle de henvisninger til køb om huse og biler man får længe efter at man har skrevet slutseddel. Selv fra det selskab som endte med få ordren.

Er svaret. "Ja, nu har jeg lige købt hus og bil, jeg køber da lige et par til." Eller en blokering, både i browser og i hovedet på personen der modtager denne unødige SPAM, der gør. At næste gang der handles, så bliver de lidt for aktive fravalgt, eller de kommer slet ikke igennems ens filter.

1. juni 2017 kl. 17:32
Datatilsynet: Alle har ret til at få kopi af videoovervågningsbilleder af dem selv

Et bud er et kamera inklusiv licens installation mv, koster mellem 10-15.000 i gennemsnit.

Det var da dyrt, men så er der vel også incl. optager, opsætning og i høj opløsning.

Hint:Kameraet er intet værd, hvis der ikke sidder nogen skærmen, eller der er personale i butikken. Men de virker MEGET præventivt.

Til private hjem, er videoovervågning også langt det bedste, til at få tyven til at gå uden om, end alarmer. Det eneste som er bedre, er SchæferTæve med unger.

1. juni 2017 kl. 17:22
Advokat om piratjagt: Hvis folk kan dokumentere deres uskyld, må vi tage stilling

Lad dem da bare starte en sag i byretten, og se hvad de har af beviser inden man tager stilling.

Hvis deres beviser først kommer under sagsbehandling til byretten, så betaler man bare de 50 øre per musiknummer, og 5,- kr per DVD/BR, hvor RAT har beviser og beholder kopier, som højesteretsdommen har angivet. Altså kun hvis tinge kan hentes lovligt i Danmark, ellers skal man ikke betale noget, da de så beviseligt ikke kan have lidt et tab.De må så betale udgiften til retten.

Men det er kun hvis det er en selv som har hentet det, hvis det er ens børn eller kone eller anden nær familie, eller man har haft et åbent trådløs AP., eller en TOR server eller desligende. Så må man nægte at det er en personligt, og man kan ikke kræve at man intimidere sin nærmest familje, eller oplysner noget man ikke kender til.

Man kan også dele en lovlig kopi af sine film, ved en beklageligt fejltagelse, hver gang man høre om sådan sager. For at komme af med harmen over nok kun på grænsen af ulovlige metoder, men dybt uetisk og umoralsk. Men vi snakker jo også Advokater og Filmbranchen

OG disruptørene er vel lidt undskyld, de kæmper for deres liv, da de for længst er blevet overflødigt

1. juni 2017 kl. 17:13
Bitcoins slog rekord i weekenden

Sig det til fru Olsen som mangler alle de familiebilleder der er taget de sidste 15 år ...

Det tror jeg også at de fleste af os har prøvet, og mange "almindelige" mennesker som du åbenbart ikke er en del af, har forstået budskabet og tager backup. Der bliver solgt mange USB harddiske til normale mennesker.

Om det er fordi de har fået tudet ørene fulde af os overmennesker, datamatikeren, bankmanden eller ingeniøren om at det er en god ide, Eller det er fordi de har haft EDB så længe, at de selv, eller deres naboer har mistet data, skal jeg ikke kunne sige. Men de fleste som jeg kender, som er rigtigt glade for deres familie fotos, har også en eller anden form for backup.

For dem som ikke har haft styr på, eller ikke tænkt tanken, om mistet data. Så har skyen, meget med automatisk backup af det meste, og været en god hjælp. Google, Amazon, MS, Dropbox, har gode billige eller gratis løsninger som er nemt at finde ud af. Hvis man er lidt mere "teknisk" og altså lidt overmenneskeligt, så finde der også tjenester som hubic.com, som giver 10 TB i skyen, for 35,- kr om måneden. Det er pænt meget, men DVD/BR fylder også.

Husk mange af de billige tjenester er til personlige backup, netop produktet til fru Olsen. som Amazon "uendelige" service til kun 100,- kr om året. "Amazon Cloud Drive goes unlimited: $11.99/year for photos and $59.99/year for everything"

Det er mere mange selv ret store firmaer som jeg er nervøs for, ikke har styr på deres Data og backup. Men den nye datalov, vil nok hjælpe heldigvis samtidigt også hjælpe på det.

1. juni 2017 kl. 11:14
Mangel på it-folk? Snup en tudekiks, ansat nyuddannede og oplær dem selv

Der findes milioner (eller måske hundredtusinder) af udviklere over hele verdenen som er fuldtud på samme tekniske niveau som danske.

Ja men de gode af dem, skal sikkert ikke have meget mindre end i Danmark, dertil skal lægges mere kontrol, kommunikation og andre udgifter* til en afdeling i Udlandet.

Men du har ret, hvis det er noget "alle" kan lave, så få det programmeret i Afrika. Og konkurrere samtidigt med et andet afrikansk firma, som har tilsvarende programmer og viden som du jo føre med ud.

Hvis produktion også flytter sammen med udviklende, så er der slet ingen grund til at have administration i Danmark, så kan man lige så godt flytte hele virksomheden.

1. juni 2017 kl. 10:53
Bitcoins slog rekord i weekenden

Den med telefonnummeret vil også blive lukket hurtigt.

Fordi der er ikke telefon, og betalingsnummer nok ?

Det har da været meget benyttet i de sidste 30 år, og selv om TDC kunne lukke det med et snuptag, har de ikke gjort det. Da de får andel i røveriet.

31. maj 2017 kl. 22:07
Raffineret spam-teknik prakker dig domæner på til overpris

Ikke det værste "fupnummer", men en alternativ måde at sælge domain på. Men nok på kant af maketingsloven i Danmark :-)

Hvis der eksisteret et andet firma, som havde henvendt sig om registrering, så var dette også en fuld lovligt informations mail.

Så nej, ikke nyt, ikke snyd, Og jeg tror ikke en kinesisk mail, kommer igennem SPAM filter. Det er tæt på, at hvis man ikke er i mit adr. kartotek, at man må bruge snail mail, hvis man vil kontakte mig.

31. maj 2017 kl. 16:24
Intel lancerer Core i9 med op til én teraflops og 18 kerner

Men hvis man kun interesserer sig for gaming, og ikke bruger pc'en til andet, er det selvfølgeligt ikke videre relevant, men for dem der gerne vil køre fx. Linux til dagligt,

Ja desværre er det sådan, selv om steam og andre er godt i gang med at portere, så må man stadig bruge en dedikeret windows til "rigtige" spil. Har også kun min gamer PC med rent Windows, resten køre dual boot, og mest i Linux Mint. Som jeg har forelsket mig i lige for øjeblikket. Men venter spændt på hvad vi ser fra Ubuntu, når de "smider" unity ud.. Ældre spil som WOW, kan du nemt køre under Linux, det er mere når vi taler VR og FPS, hvor mikrosekunder er afgørende.

Det er derfor at et rigtigt gamer keyboard, har en backbone af militær gradet stål. For at holde til behandlingen når man dør på grund af LAG :-)

31. maj 2017 kl. 16:01
Intel lancerer Core i9 med op til én teraflops og 18 kerner

almindeligt at streame sin gaming,

Lyder stadig lige tåbelig som Virtualisering :-) Hvis vi taler gaming.

Det er hvis forsøgt flere gange, og virker ikke især på grund af øget latency. Desuden vil et godt grafikkort, være langt at foretrække end flere CPU, også hvis vi snakker streaming. Som jeg forstår dig Michael Hansen , så mener du at øget båndbredde og andet på extern bus, vil betyde at Virtualisering, vil være lige så hurtigt som direkte adgang.

Men allerede nu er det også på gammer siden, manglede bådbredde mellem CPU og GPU, så et øget PCI-E pass-through, vil også give "real" CPU tilsvarende forøgelse.

kravet til hurtigere levering af grafik, vil kun stige, især når vi taler om VR (3d brille) og AR (Mixed Reality), hvor opløsning og frame hastighed kun lige kan levers "godt nok" for øjeblikket.

Men du kan da godt streame på et LOKALnet, hvis vi snakker wired, men så snakker vi stadig ikke (alle) FPS. Steam/Velvet boks virker OK, Har selv 2, og deres kontroller, som er lidt for dyr, men man mangler stadig i mange spil en mus. Som dog også kan sætte til boksen.

http://store.steampowered.com/app/353380/Steam_Link/

31. maj 2017 kl. 14:20
Mangel på it-folk? Snup en tudekiks, ansat nyuddannede og oplær dem selv

Men arbejdsgiveren har glemt at outsourcing virker begge veje, og at højtuddannede specialviden altid har kostet penge, de har bare været haft et årti, hvor der på grund af Bertel Haarder masseuddannelse til arbejdsløshed i 80-90'erne har været noget billigt end normalt. Nu er normal priserne ved at indfinde sig igen, og hvor firmaer mener at de altid kan outsource og finde, arbejdskraft i hele verden. Så kan den veluddannet specialist gøre det samme, og takke nej til pebernødder ved de nærige, og få et i job udlandet eller ved virksomheder som vil betale det en expert koster.

Lad dog markedskræfterne virke, taler virksomheder virkelig for planøkonomi inden for jobområdet.

Hvorfor lader man ikke bare Kapitalismen virke på arbejdsmarkedet, som inden for økonomien, virksomheder påstår jo at den virker og man bare skal lade markedskræfterne styre det. så vil udbud komme til at passe med efterspørgsel.

Så en højere løn, vil betyde at der er flere der søger den uddannelse, hvis det ikke virker, så er lønnen eller jobbet for dårligt.,

At forsøge at presse lønnen ned, og behandle sin ansatte uanstændigt, vil betyde at er færre som søger erhvervet, og lønnen vil så stige.

Udsigtet til et god job, med god løn, tryghed, og gode jobmuligheder, vil betyde at flere søger uddannelsen og erhverv.

Hvad er det at virksomheder har gjort galt, over en lang årrække siden de ikke kan få dem som de skal bruge ? :-)

Når virksomheder påstår de må sige farvel til ordre, på grund af manglende (dyr) arbejdskraft, men virksomheden ikke har råd til at betale det som varen koster at producere(arbejdslønnen). Så må en anden virksomhed jo have valgt, at betale det varen koster (lønnen) at lave. De har så været mere effektive og dygtige, og hvis ikke, så vil prisen, når de ulønsomme, dårligt drevne virksomheder lukker og slukker, stabilisere sig, over hvad varen reelt koster.

Det er sådan nogenlunde hvordan kapitalismen fungerer simpel efter hovedet. Så de dårlig ledet virksomheder, der ikke kan tiltrække mennesker, og uddanner den arbejdskraft de har brug for , de uddør Så slipper vi også for deres klagesang. Som endeligt bare betyder, at vi ikke kan få arbejdskraften billig nok. Og vi er ikke selv villigt til at betale for uddannelse eller andet, heller ikke SKAT til samfundet, som basis uddanner dem vi burde ansætte.

31. maj 2017 kl. 14:07
Aktindsigt: 1,9 mio. kr. for konsulentbistand til 'simpel' business case til Sundhedsplatformen

så må regionen vel på forhånd have udset sig Oleto, og bedt dem om et tilbud? Men hvorfor lige dem

Det ser faktisk ud til at kunne blive slemt. Alle dem som ikke har haft mulighed for at byde, kan søge om erstatning. Og det ser ud til at administrationen bevidst har omgået EU lov, da Oleto have en rapport i skuffen som passet til ledelsen planner.

Eller så høre det ind under samme kategori som Atea sagen.

Er der nogen som ved hvordan man anmelder manglede overholdese af EU lovgivning ? Og måske DR og Version skulle bore lidt mere i dette. Jeg kan godt tip dr ?

30. maj 2017 kl. 21:31
Erhvervsstyrelsen giver grønt lys til TDC's konstante logning af lokationsdata

Konsekvensen af den nye produktionsmetode for SMS og MMS er med de nuværende regler selvfølgelig, at man slet ikke skal logge stedoplysninger for disse

Nej det er at man skifter teleselskab, om muligt, til nogen som sletter alle deres lol og andet, så hurtigt som muligt. Og kun beholder det som de skal bruges til regnings udskrivelse.

Og hvis regeringer kommer og vil have adgang, henvise til byret, landsret, højesteret og til sidst EU domstolen. Som i Sverig, hvor de fleste ISP og teleselskaber ikke logger noget, som de ikke skal bruge til regningsudskrivning. Så må de tage afgørelsen, om denne logning er lige så ulovligt i Sverige som i Danmark, ifølge EU retten og menneskerettigheder, med rette til et privatliv.

Logning er igen bevislig, vist ikke at være noget værd, når man ser på hvor meget UK logger og gemmer, og hemmelig fængsler folk og blæser på menneskerettigheder og retssamfundet. Mens den i virkeligheden øger risikoen for Terror, når penge og ressourcer bruges på mere hø. I stedet for normalt politiarbejde, ved opsøgning af personer som kan være farlige og mulig terrorister. Når mindst 4-5 personer, herunder eget familie informere myndigheder om dette. Og der stadig ikke sker noget.

30. maj 2017 kl. 19:18