Per Kristensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Dissektion af en business case: Kørekort app – kommer pengene hjem?

2 kørekort

I Politijagt ser man ofte brok fra politiet over at brugere af prøvenumre på bilen skal have begge nummerplader med, fordi "ellers er der en anden der samtidig kan gøre brug af den anden nummerplade." Mit kørekort er fra 1974. Nu kan jeg låne mit gamle kørekort ud til en af mine...

SKAT

Så må man da håbe at SKAT tager sig sammen og får leveret data, så ANPG også kan finde de biler som ikke har fået betalt vægtafgift og lignende.

Min adresse er på netttet ...

Mit fulde navn står på nettet inkl. fødselsdato. Er der nogen der ved om det er lovligt. Jeg har forsøgt at høre mig rundt omkring, men ingen vil sige hverken for eller imod. Det er en soldaterforening, der har flere hundrede soldater med ovenstående information. Jeg har henvendt mig til den, me...

Adresse på nettet

Jeg har fundet min adresse på nettet. Jeg var medlem af en soldaterforening for omkring 9 år siden og kan nu konstatere at deres medlemsblade er lavet offentligt tilgængelige på youtube med navn og fuld adresse på medlemmerne inkl. fødselsdato. Der er selvfølgelig veteraner imellem som ikke er i...

Tillid til politiet

Så ved vi hvor vi har dem igen. Det er "public servants", hvis de ikke kan finde ud af det må de byttes ud med nogen der ved hvad det indebærer.

Jeg mangler også medicin

Jeg manglede også en type medicin på mit medicinkort for et par dage siden - det samme er sket for 1-2 år siden. Jeg går ud fra det er der medicinen mangler? Enten er medicinen ikke tastet ind på mit medicinkort, eller også ER det en teknisk fejl uanset ovenstående forsikringer imod det samme.
Kommentar til Politiet kan ikke gendanne slettede mails efter 30 dage

Der arbejdes den forkerte vej

I stedet for at starte med at undersøge politiets mails i denne sag, bør man starte med politikernes mails. Hvor skulle kommandoen ellers komme fra? Det er næppe noget en politimand har fundet på.
Kommentar til Tyskland forbyder salg af GPS-ure til børn

Hvad med os?

Hvad med de voksnes ret til ikke at blive sporet 24/7? Og hvad sker der om 100 år, når vi er væk. Begynder de så at forske i hvem man besøgte når konen ikke var med og hvor lang tid vi bruger i den lokale spillehal? Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan afsløres rundt omkring!

Per Hansen

Du bør nok lige undersøge hvilke apps der har adgang til din whereabouts - du vil nok blive overrasket.

Ses også på biler

Mange komponenter i en bil er mærket, så disse ikke kan skiftes uden at man skal om kring værkstedet. Det gælder bl.a. generatorer, sikringsbokse, navigation, radio, forstærkere m.m.m. Jeg er ikke sikker på at det er helt lovligt at lave et momopol på denne måde??