Johan Nielsen

Læge og blogger: Sundhedsplatformen ligner en IT-katastrofe under opsejling

Når man gerne vil sammenligne en ting med en anden, så kræver det, at man rent faktisk ved noget om det man sammenligner med og ikke bare udstiller sin uvidenhed og sine fordomme.

Giver dig fuldkommen ret.

Min pointe var mere i retningen af Hvis vi på min arbejdsplads indførte et nyt system der gjorde at det pludselig blev mulig at se at jeg kun arbejder halvdelen af tiden.

Så ville den kritik jeg kom over systemmet ikke være, før i tiden arbejde jeg 20 timer i ugen og hold pause 17 timer hver uge og dette er ikke mulig i det nye system.

2. marts 2017 kl. 10:32
Læge og blogger: Sundhedsplatformen ligner en IT-katastrofe under opsejling

Hvad var lærene utilfredse med dengang, de ikke havde sparet nok over i fagforeningskasserne så de blev tvunget til at acceptere den nye overenskomst.

De fik løn for 37 timer i ugen, hvoraf måske 10 af dem var forberedelse derhjemme, som de sikkert kun bruge 2 timer på. Dette var ikke den kritik som de råbte højt op om, fordi så er der ingen der ville holde med dem.

Hvad er lægerne utilfredse med. Ved det ikke. Der er sikkert noget i det nye system som gør at de skal arbejde mere for den samme mængde penge nu eller man kan synliggøre når de ikke laver noget, lige som det var med lærene som skulle forberede sig på arbejdspladsen og ikke derhjemme.

En pæn måde at sige det på er at folk kun fremmer synspunkter der er til fordel for dem selv.

28. februar 2017 kl. 19:45