Henrik Matzen

Hvad bliver det næste vi slukker-tænder for ?

Nemlig. Tusind tak for disse links, som jeg ikke har set før :-)</p>
<p>Den pågældende dansker, som jeg i sin tid hørte det fra (jeg kan stadig ikke komme på navnet), fik faktisk en rimelig høj ledende stilling hos Commodore i USA, og hvorfor skulle han fortælle løgnehistorier? Det ærgelige var bare, at Commodore's PR afdeling ganske simpelt ikke kunne se potentialet i at få den slags viden ud til offentligheden.

Velbekomme, Carsten :-) Det er bestemt ret interresant, Amiga'en har været involveret i meget mere end man lige går og tror.

Én dansker på mit nethinde er John Zinck - han endte i en høj stilling hos Commodore US - men jeg mindes også der var en decideret udvikler der kom derover, og hans navn er også forsvundet for mig lige nu :-)

Helt enig mht. den måde de fik den markedsført på - altså de gjorde det jo noget bedre i Europa, men på deres hjemmemarked samt APAC var de jo slet ikke med..

  • og ja, vi arbejdede i farver, stereo lyd, GUI og multitasking før de andre overhovedet kunne følge med.. og mine Amiga'er kører såmænd fint stadigvæk her 25~30 år senere :-)

Kan iøvrigt anbefale en rigtig fin film der udkom i starten af året:https://vimeo.com/ondemand/vivaamiga/195541850

1. marts 2017 kl. 12:13
Hvad bliver det næste vi slukker-tænder for ?

Commodore Amiga og NASA artikel... Det ser det ud til at Amiga'erne ikke kun blev brugt til display af data men også bearbejdede dem.

http://obligement.free.fr/articles_traduction/amiganasa_en.phphttps://www.youtube.com/watch?v=qAPD9HA8Unw

21. februar 2017 kl. 12:19