Jens Ole Stilling

Opdatering til Smittestop: Flere vil få varsel om smittefare

Så skal i bare have alle til at opdatere. Ddr er vist lidt rod i det hele. Sidst der var en opdatering kunne man ikke se om det som lå på Google play var opdateret og nu kan man ikke se hvilken opdatering det er som ligger der.

Og hvor bliver reklamen af? Er der mon ret mange som kender til det?

28. oktober 2020 kl. 13:11
Danske firmaer sælger kinesiske overvågningsprodukter, der er sortlistet i USA

Det er meget sandsynligt at information fra USA er politisk manipuleret i disse tider især.

Det er helt uansvarligt at bringe sådan en artikel uden nogen evidens for at den er sand.

Så er det sagt.

15. september 2020 kl. 14:21
Kulturminister skuffet efter møde med Google: »En fuldstændigt uigennemsigtig og uigennemtrængelig organisation«

Hvordan havde de tænkt sig at indføre restriktioner eller straffe mod Google? Selskabet er en stat i sig selv og der er få tiltag som vil kunne tvinge dem til at opføre sig ordentligt.

Det eneste som ville hjælpe er at opdele Google i mindre dele; men det ville kræve amerikansk tilslutning, hvilket nok ikke er muligt med de mange korrupte politikere der.

7. september 2020 kl. 13:47
Mange danskere udelukket fra Smittestop-app

Det vil være meget fristende for de sedvanlige tosser at trykke på knappen uden grund så de kan få andre til at styrte rundt i angst for at have fået virussen. Det betyder også at der ikke er noget som ved hvor mange smittede der virkelig er og statistikker bliver stærkt fejlbehæftede. Slut effekten bliver som for drengen som råbte ulv en gang for meget.

19. juni 2020 kl. 15:23
Sådan påvirker 13 år gammel kildekode corona-bekæmpelsen i England og USA

Det lyder jo godt men er det noget nyt? På mathematica er der adskillige modeller presenteret som er meget let at programmere.

Under alle omstændigheder skal der sikkert nye data til før det kan bruges.

14. maj 2020 kl. 11:28
Sådan påvirker 13 år gammel kildekode corona-bekæmpelsen i England og USA

Når staten nu genåbnet aktiviteter så er det en indlysende aktivitet samtidigt at sikre information om hvordan de forskellige tiltag virker. Dvs at til hvert tiltag skal der svare en strategi for testning af transmissionen af virussen. Det vi bliver informeret om er at der skal testet mere og at der skal være en smitte opfølgning og evt karantæne. Der foreligger ikke noget om at testningen skal målrettes mod de strategiske områder og viden skal indsamles og smitte parameteren Ro identificeres så hurtigt og effektivt som muligt for hvert tiltag. Formålet med det er naturligvis at kunne indgribe og korrigere hurtigst muligt. Oversat til dansk betyder det at til hvert åbningsområde skal der udarbejdet en tilsvarende diagnostisk strategi som sikrer hurtig feedback og en korrektion. Dette er bedre og mere effektivt end udelukkende random testning. Det må betragtes som en selvfølge at fremkomme med en komplet strategi for hvordan man opnår maximalt udbytte af hvert tiltag. Dette er mærkværdigvis ikke blevet berørt nogen steder endnu.

14. maj 2020 kl. 09:25
USA: Huawei har haft adgang til mobilnetværk i 10 år

Måske lige så tilforladeligt som den Amerikanske senator som påstod at Kina havde et hemmeligt virus laboratorium under Wuhan. ( I al retfærdighed som svar på at der var nedgravede biohazard cylindre i baghaven på USA Konsulatet i Wuhan)

Hvis Huaway ikke lyttede til samtaler etc så ville de nok være de eneste.

12. februar 2020 kl. 15:00
Sådan blev Danmark en supermagt i programmeringssprog

Det med at detektere hardware fejl er et must inden for såkaldt sikkerhedsrelevant software. Det er også der man skal følge visse retningslinjer for at minimere software fejl. Modul opdeling er et krav ligesom dynamisk fejldetektering i softwaren og især krav til hvordan softwaren blev udviklet.
Jeg har ret svært ved at se hvad det er som er atraktivt ved at ikke at følge disse retningslinjer, især når man ser hvor mange fejl som findes i alm software. Der er udmærkede standarder til formålet men ingen synes at kende til dem.

3. november 2019 kl. 17:45
Justitsminister: Rigspolitiets håndtering af teledata har været særdeles utilfredsstillende

Som i mange andre tilfælde når noget går galt eller ikke bliver gjort handler det om at turde gribe ind når man ved noget er galt.

Det er simpelthen en samling vatnisser og tøsedrenge.

4. oktober 2019 kl. 16:44
Apple afslører projekter: En AI skal styre andre AI-algoritmer

And one AI to rule them all.

19. september 2019 kl. 16:32
Sådan blev Danmark en supermagt i programmeringssprog

Der har været meget lidt udvikling af sprog som minimerer programmerings fejl og konsekvensen af hardware fejl.
Det undrer i betragtning af hvor mange fejl der er i programmer.

19. september 2019 kl. 08:47
Rigspolitiet løfter sløret for konkrete teledata-fejl: Udenlandske telefoner var koblet på to master

Historien forekommer næsten umulig. Hvordan kan en organisation være så inkompetent og ligeglad med om et IT system er fuld af fejl. Og så ovenikøbet et sikkerhedsrelevant system ( eller et som burde være det).

Har politiet mon en forklaring på det? At det handlede om en opdatering er jo ikke en forklaring. Hvem har ansvaret og forstår vedkommende overhovedet hvad det handler om?

4. september 2019 kl. 09:01
Få nu forventningerne til AI ned på jorden

Glen Og hvad er der så godt ved det at Mærsk fejlede?

11. juni 2019 kl. 16:10
Få nu forventningerne til AI ned på jorden

Det er ekstremt underligt når nogen tror at noget ikke er muligt. Og så endda uden noget som helst bevis. Det siger uvægerligt noget om den person og intet som helst om det som angiveligt skulle være umuligt!

11. juni 2019 kl. 15:18
Dansk center vil skabe værktøjer til fejlfri programmering

For mig lyder din metode ubekendt. Er der nogen som har brugt den på et større projekt?

Eller er den noget du selv har fundet på?

17. april 2019 kl. 21:43
Dansk center vil skabe værktøjer til fejlfri programmering

Meget vel men , 1) har du beregnet hvad sandsynligheden er med den metode for fejl. 2) omkostningerne og 3) virkningen af den yderlige kompleksitet?

Desuden henviser jeg til de udemærkede internationale standarder som dækker området " safety relevant software" de er udmærkede. Ingen særlig grund til at opfinde hjulet igen.

17. april 2019 kl. 18:23
Dansk center vil skabe værktøjer til fejlfri programmering

. Det er et stort komplekst problem og uden indlysende strategier , i hvert tilfælde ingen generelle. At forvente at en god løsning består i kun at analysere strukturen af programmerne er for let sluppet. Man må som målsætning have at en kontrol udføres løbende både at software og hardware. Personligt ville jeg lægge tracere ind i program modulerne og lade et program udregne de forventede værdier for at løbende verificere at programmet blev udført korrekt . For at hacke programmet uden det opdages kræves der en udregning som er meget vanskelig. Som for sikkerheds relevante programmer bør man løbende kontrollere at hårdvaren fungerer korrekt. Programmoduler kan også testes som hardware .

PS hvor er det dog irriterende at håndtere dette indput felt, prøv lige selv at gøre det med en Lenovo tablet, hårdt arbejde

17. april 2019 kl. 16:25
Seneste Windows-opdateringer gør pc'er langsommere for mange brugere

Tja, de har jo aldrig været gode til at programmere hos MS. Det indebærer jo også valg af programmeringssprog procedurer for ændringer, og test.

Det er ret besværligt og tager tid, men man kunne jo tro at man ville blive ret god til det med tiden hvis man havde den intension.

16. april 2019 kl. 16:15
Google indrømmer fejl: Fortalte ingen om skjult mikrofon i produkt

hvorfor sælger vore politikere villigt dansk jord til storforbrydere - hvis bare de har penge og magt nok?

Det fungerer ikke sådan. Det er forbryderne som vælger Danmark for der kan de lettere styre politikerne! Hvis nu politikerne var smarte så ville de indføre skat på professionel data overførsel i større mængder.

21. februar 2019 kl. 15:51
Top 3 matematikdidaktiske bommerter. Nogensinde.

Er det virkelig spændende og meningsfuldt for en pige i 7. klasse at få at vide at man kan opløse en funktion i en sum af sin og cos funktioner?

Husk endelig at fortælle at det kun gælder funktioner som eksisterer i et Hilbert rum og hvis kvadrat er Lebesque integrable.

26. oktober 2018 kl. 22:45