Jesper Hitch

Forsker til folkeskolen: Drop jeres iPad-fix - det skaber ikke fremtidens vindere

Min kæreste er folkeskolelære og har to børn på samme skole. Alle tre har ved aftenbordet fortalt om et par lærere som sætter deres klasse i gang med opgaver på deres laptop/tablets, hvorefter læren typisk går ned på lærerværelset, hvor eleverne ikke må komme. Børne har derfor ingen anden mulighed for at spørge om hjælp og går derfor ofte i stå, hvis det ikke tilfældigvis lige kan finde en anden lære på gangene .. Det sidste har min kæreste så oplevet flere gange. Der er forhåbenligt flest gode oplevelser med it i undervisningen, men der er også muligheder for at planke den som dårlig lærer. Selv tror jeg mere på den personlige kontakt imellem elever og lærer, da det er her man skaber glæden ved at lære. Børn bruger i forvejen alt for megen tid foran en skærm, så det må ikke tage overhånd i folkeskolen og skubbe læringen af de sociale kompetancer i baggrunden.

14. december 2016 kl. 22:35
Hvilken kodeeditor bruger du?

platform jeg udvikler til. Backend: PhpStorm er fantastisk Linux kode C/C++: NetBeans (remote projects) og MS VisualStudio (Via samba) Windows kode C/C++: MS VisualStudio 2010/15

Andre gange kan jeg bruger jeg blot Notepad++ eller nano og gcc.

Men ellers afhænger det af projektet jeg er på, samt kompleksiteten. Men det er svært at komme uden om MVS hvis man har brug for en god debugger :-) Man skal dog lige kende sine bibliotekter/API og C++ Versioner hvis man som jeg ofte laver platformsuafhængig kode til Windows/Linux.

4. oktober 2016 kl. 15:15