Kennet Madsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Raspberry Pi klar med ny model: Hurtigere og kraftigere

Re: Pris

https://shop.pimoroni.com/collections/raspberry-pi-3-b-plus/products/ras... Lidt lavere der - Ca 270 kr - de ligger i England og de plejer at tage 4 pund for porto til DK.

Re: Hvordan kommer ting i denne gen-bank?

Hej Anne-Marie. Et sidespor, men aner ikke hvor jeg ellers bør prikke til dig. Mon jeg er så heldig at du har et overblik over alle instanser man skal kontakte for at få destrueret biologisk materiale? Jeg har fået kontaktet en håndfuld efterhånden, men finder systemet lettere uigennemskueligt, d...

Re: Desværre..

@Anne-Marie Krogsbøll Tak! Der er nu sendt en anmodning afsted til Sundhedsdatastyrelsen. Kan man mon følge dine narrestreger nogen steder? Jeg fornemmer du blander dig i alle de rette emner, og har en rigtigt god indsigt heri.

Re: Desværre..

Jeg er på! (og egentligt ret nysgerrig på mine data). Kan du mon pege mig i rette retning, hvor/hvorledes man ansøger om dette? Google er ikke sød ved mig.
Kommentar til Politiet mørkelægger brugbarhed af Pinds totalovervågning

Re: Politik

Men det vil Enhedslisten faktisk ikke: https://enhedslisten.dk/71650
Kommentar til Derfor får du forkerte farver når du konverterer mellem RGB og CMYK

Re: Additiv, subtraktiv og farvel til CMYK

CMYK er ikke på vej ud - hvilke grundfarver vil du udskifte dem med? Flere printerproducenter leger med at udvide farverummet, ved at tilføje bl.a. grønne og orange farver udover CMYK. Men kunderne er ikke rigtigt til den yderligere omkostning der er herved - det koster ekstra "klik" og...
Kommentar til Derfor får du forkerte farver når du konverterer mellem RGB og CMYK

Re: Hvilken RGB og hvilken CMYK?

Helt fair :-) Det er netop et stort emne. Jeg synes dog at de to hyppigst brugte RGB-profiler, giver så stor en forskel, at de er værd at tage med :-)
Kommentar til Derfor får du forkerte farver når du konverterer mellem RGB og CMYK

Tillæg ...

PS: Potentielt irelevant farvenørdeinfo - Fogra 39 er opdateret til Fogra 51, men jeg ser ikke mange der er skiftet herover til.
Kommentar til Derfor får du forkerte farver når du konverterer mellem RGB og CMYK

Hvilken RGB og hvilken CMYK?

RGB er ikke bare RGB og CMYK er ikke bare CMYK. Det er værd at tage med i sine gengivelser af RGB og CMYK, samt konverteringen her imellem, hvilken RGB-profil og hvilken CMYK-profil, der benyttes. Forskellen mellem sRGB og ISO Coated V2 (Fogra 39), er noget mindre end mellem Adobe RGB og ISO Coa...

Re: Adobeslaver

Nu nappede jeg selv Mediegrafiker-uddannelsen - første hold på den dengang spritnye uddannelse. Vi lærte også knapper ja, men i den grad primært principper og regler, som kan videreføres til hvadend programmel vi vælger at tillære os fremad. Ja jeg er stadig i branchen.