Poul Kristiansen

Offentlige midler, offentlig kode!

Godt indlæg og super borgerforslag! Ville have støttet det, men da jeg bor i udlandet og ikke har stemmeret til folketinget, kan jeg desværre ikke støtte det :-(

14. maj 2021 kl. 12:49
Støttepartier om fortsat masselogning: Regeringen har et “anderledes” syn på frihed

Det vil så kræve at anklageren kan bevise, at demonstranterne ikke lavede en omskrivning af Mette Frederiksens egne opfordringer til at aflive 18 mio mink.

Der er vel, trods alt, en betydelig forskel på om man taler om at aflive mink eller om at aflive et menneske???

27. januar 2021 kl. 14:16
Negative skudsekunder i sigte

Hej Poul-Henning,

Jeg arbejder selv indenfor rumfart og her er det vigtigt at holde styr på skudsekunderne når man taler om baneberegning, osv.

Jeg husker, mener jeg, at du tidligere har skrevet om bestræbelser på at afskaffe skudsekunderne og lade tiden "drive". Har du nye informationer angående dette?

Venlig Hilsen, Poul

13. juli 2020 kl. 10:59
Verdens eneste R1000/s400 backup virker...

Godt gået ...

15. november 2019 kl. 14:56
Danmark sakker bagud: Vi er for forsigtige med data-registrering

@Niels Madsen. Helt enig i dine kommentarer. Det sørgelige er at flertallet (jeg håber jeg tager fejl her!) ikke har energi og kendskab til at gennemskue hele problematikken og mulighed for at kunne forsvare sig på samme måde som du gør. Hvad kan vi, der har mulighederne, gøre for at forbedre på denne situation?

Mvh, Poul

10. maj 2019 kl. 12:38
Trods sønderrivende kritik: Region Syd bruger 2,5 år på at lukke lokaladmin-huller i titusindvis

@ Mads:

Tak for forklaringen og undskyld at jeg drog forkerte konklusioner! Det ville måske have lettet forståelsen hvis der havde været en reference til det relevante indlæg (navn, el.)

Fortsat god dag!

18. juli 2018 kl. 10:39
Trods sønderrivende kritik: Region Syd bruger 2,5 år på at lukke lokaladmin-huller i titusindvis

@Mads Lorenzen:

Er 100% enig i at debatreglerne skal overholdes, men kan du ikke lige forklare mig hvor i de 3 indlæg over din kommentar dette ikke er tilfældet.

Jeg kan i hvert fald ikke se at Anne-Marie eller Maciej skriver noget anstødeligt i deres indlæg.

Hvis du hentyder til Anne-Maries bemærkning om at "... som man driver fra Region Syddanmark, og som man i forvejen jævnligt lyver om mht, anonymitet ..." så synes jeg ikke du har ret, da de i flere tilfælde har løjet om anonymitet, mv. Så kan vi konkludere at man ikke længere må kalde en spade for en spade på V2?

Mvh, Poul

18. juli 2018 kl. 10:23