Raf Andersson

Apple vil forhindre eksterne parter i at reparere iPhone-batterier

Det svarer til jeg har købt en bil hos Ford, og olielampen er begyndt at lyse, så skifter jeg olie hos min lokale mekaniker, men olielampen lyser stadig. Den kommer ikke til at slukke før jeg kører forbi Ford og får deres folk til at kigge på det. Det er helt absurd.

9. august 2019 kl. 09:52
Equador vil overdrage Julian Assange til engelske myndigheder

Hey Anders Du SKAL jo ikke være enig, men jeg synes du skal i det mindste prøve at forstå hvorfor stort set alle kommentatorer på denne tråd synes at det er uretfærdigt at han bliver kendt skyldig eller i det hele taget kommer foran en retssal. Bare lige tænk og filosofér over "HVORFOR" mange tror at der er belæg for at få ham frikendt, og dette kan måske være med til at du ændrer din holdning, det kan også være det ikke gør. Jeg synes det er interessant at høre hvorfor du mener at han fortjener en rettergang simpelthen. Altså hvorfor du mener han er kriminel og skal prøves af advokater og dommere?

24. juli 2018 kl. 09:16
Mikko Hyppönen på Infosecurity: Valgkampagner på sociale medier bør forbydes

Og det næste på din liste er sikkert religion, og derefter Gurli Gris, og inden vi får set os om så er det ligesom i Kina og Nordkorea.... nej den køber jeg ikke....

3. maj 2018 kl. 15:42
Yahoo masseovervåger e-mails for amerikansk sikkerhedsagentur

»Yahoo er en lovlydig virksomhed, som følger USA’s love,«

Og får sikkert en rigtig god sum penge for det... :-)

5. oktober 2016 kl. 17:22
Hvilken kodeeditor bruger du?

Er meget glad for PhpStorm på min mac. Der var engang hvor PhpStorm var smækfyldt med bugs, det er dog blevet meget bedre nu.

4. oktober 2016 kl. 13:59
Google lancerer ny tjeneste til videoopkald

som også bliver mere og mere populær... www.wire.com

17. august 2016 kl. 22:08