Martin M

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Vurdering af kompetence

Datarådet har besluttet undtagelsesvis at tilkendegive, at et af rådets medlemmer ikke mente, at Datatilsynet var kompetent til at behandle spørgsmålet, da forholdet er omfattet af DA/LO-aftalen om kontrolforanstaltninger, hvorfor medlemmet mente, at det fagretlige system er rette forum. Se und...
Kommentar til Globalconnect ramt af ransomware-angreb

Det er sgu end tynd omgang...

At henvise til en artikel, der henviser til en artikel er vel i sig selv ikke en artikel værd, er det? Der er 4 linjer med indhold, 3 linjer med relaterede links og 1 linje med et jobopslag - det er lidt tyndt V2. Hvorom alting er, så lyder det til, at de berørte kunder også ramt på produktionsm...

Relevant detalje

Det bør vel nævnes, at Microsofts fremhæver flg.: For systems running supported versions of Windows 10 a successful attack could only result in code execution within an AppContainer sandbox context with limited privileges and capabilities.
Kommentar til Forsinket Grunddataprogram koster kommuner 300 millioner kroner

Der må mangle et par nuller

Finansudvalget blev i den forbindelse bedt om at godkende ekstraudgifter på 52,9 kroner. Det er forholdsvist billigt sluppet, vil jeg mene ;-)
Kommentar til Siri skal blive smartere: Apple opkøber AI-virksomhed

Siri != Turi

@Lasse, Jeg tror lige du skal have læst første halvdel af indlægget igennem - der er blevet byttet lidt rundt på Siri og Turi.