Søren Larsen

Dårlig idé: Alexa opfordrer pige til at kortslutte stikkontakt med mønt

Hvilket endda var unødvendigt, med mindre du samtidig holdt fast i vandhanen eller på anden måde havde forbindelse til jord.

Du har tydeligvis aldrig fået stød fra en stikkontakt. Det gør ondt og er pisse ubehageligt ligegyldigt hvor langt du er fra jorden eller en vandhane.

29. januar kl. 19:47
Facebook og Instagram ramt af stort nedbrud

"To ansatte i Facebooks sikkerhedsteams oplyser til det amerikanske avismedie, at det er usandsynligt, at der er tale om et cyberangreb. Det skyldes, at teknologiplatformene bag Facebooks tjenester stadig er tilstrækkeligt dekoblede til, at et hackerangreb sandsynligvis ikke kan påvirke dem alle på én gang."

Faktum er at deres DNS records ikke er tilgængelig. Hvad det end er der har ramt dem, er de da ikke tilstrækkeligt dekoblede til at det ikke kunne ramme alle tjenester på én gang, så hvordan man kan konkludere at det ikke er et angreb, forstår jeg ikke.

4. oktober 2021 kl. 20:46
Ny måling: Danmark er bagdelen af fjerde division i cybersikkerhed

Tak for historien ;-)

3. juli 2021 kl. 16:41
TDC ramt af omfattende nedbrud: Kunder skal genstarte for at ringe 112

4g bruges til data OG tale (VoLTE). Hvis en telefon ikke kan VoLTE vil den lide under at 2g/3g er nede.

29. august 2019 kl. 19:50
Humor i IT

Der er desværre strammet op siden hen!

https://photos.app.goo.gl/9HMPuHLTr4ZFBQ896

15. november 2018 kl. 21:13
Nu vil Pentagon ikke længere sælge mobiler fra Huawei og ZTE

"Dine data er udsatte" = Fakta "Dine data er måske udsatte" = "Der er en risiko" "Der er måske en risiko" = Vrøvl aka fejlagtigt sprogbrug

3. maj 2018 kl. 20:49
Kamstrups el-målere har 20 nøgler til både kryptering og rollebaseret adgangsstyring

Både ved at læse artiklen her samt ved kigge lidt på deres egen hjemmeside vedr. systemets sikkerhed, virker det nu som om de har meget godt styr på det.

"Kamstrups OMNIA system er designet efter såkaldte defence-in-depth principper, hvilket minimerer den potentielle skade, der kan udføres med en eventuelt hacket enhed i netværket. Eksempelvis vil det ikke være muligt at påvirke systemet eller andre målere med en hacket elmåler."

Jeg forstår ikke hvorfor alting altid skal drages i tvivl og nedgøres i stedet for at anerkende dem som rent faktisk har gjort deres hjemmearbejde.

3. maj 2018 kl. 20:42
Kamstrups el-målere har 20 nøgler til både kryptering og rollebaseret adgangsstyring

Jeg har være i dialog med Kamstrup (netop Carsten Nielsen) og fået høflige, imødekommende svar - og en henvisning til dels en leverandør i Schweiz, dels "mit handelsselskab".</p>
<p>Det er jo ikke en løsning!

Næ, men i mine øjne er det da det rigtige svar. Hvis du vil have adgang til det du kalder "dine" data, så er det vel noget du skal tage op med dem du køber din el af. Det er dem der kan stille disse data til rådighed for dig som forbruger. Hvis du have tilsendt et kontoudtog, henvender du dig til din bank og ikke det udviklingshus der har udviklet deres netbank!

3. maj 2018 kl. 20:35
KryptoKillinger overbelaster Ethereum: Seksdoblet antal transaktioner fejler

Er det ikke længere tilladt at være forarget, oprørt eller nedtrykt - og give udtryk for det, uden at have en løsning?

16. december 2017 kl. 16:51
Endnu uvist om private nøgler for MitID bliver lagret centralt

Det skal da ikke være en privat aktør der sætter rammerne!

Når man erkender at man ikke selv har de fornødne kompetencer, er det vel ok. Man må håbe at de i det mindste lader en uvildig 3-part give deres vurdering.

22. oktober 2017 kl. 17:25
e-Boks: »Ideen om en log vil vi gerne tage med i vores overvejelser«

Men hvordan kan man så stole på at de ikke også vil have mulighed for at gå ind i loggen og slette ?

På samme måde som man kan stole på at du ikke læser et brev som fejlagtigt er leveret til dig! Der er spøgelser alle vegne, men jeg synes faktisk at det er en god ting at man retter en fejl for at beskytte den posten var tiltænkt.

10. august 2017 kl. 15:06