Henrik Morell

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Holder folk tilbage

Det holder jo folk tilbage, hvis de er bange for at få en bøde.. Siger it-ordføreren. Er det ikke derfor man plejer at give bøder?

Re: Ikke IT-bommert.

Den slags fejl burde man vel netop undgå i et it-system, hvor brugeren ikke selv bør oprette et id-nummer men lade systemet om at gøre det.

Re: I England er det helt naturligt at dele billeder af krimine

Hvis jeg forstår dette ret, så må man ikke offentliggøre overvågningsbilleder i Storbritanien: https://www.caughtoncamera.net/news/cctv-legal-requirements-cctv-laws-ex...
Kommentar til Kaos ved amerikansk primærvalg: Optællings-app var ikke testet

Engangs-app

Man kan vist også undre sig over, hvordan man har fundet på at bruge en app, der kun skal bruges én gang. En web-løsning havde vist været lidt bedre - hvis det absolut skal være elektronisk.

Hvorfor kan man ikke tilføje noget til systemet?

Jeg undrer mig over (og det kan man jo tit gøre, når man ikke kender et it-system), at der findes en hel række forseelser, der giver klip i kørekortet, men man kan ikke tilføje en ekstra i løbet af et halvt år. Hvad er fx forskellen på at skulle registrere kørsel over for rødt og det at tale i mo...

Re: Jeg spekulerer lidt over

Altså fx anklagerne og dommerne.

Re: vinklingen er helt fejl

Jeg kan ikke se, at det ville være sjovt at lave voxpop om det skal være lovligt at offentliggøre videoovervågning af et tyveri. Det spørgsmål vil nemlig ikke få de mange overvejelser med, der gør, at det ikke er lovligt i Danmark som: 1) Det er domstolene, der afgør skyldspørgsmål, ikke en frus...

Amazons antal klik

»Før end man kan købe noget med ét klik, har folk jo oprettet sig som brugere, og indtastet betalingsoplysninger og så videre,« siger han med henvisning til sammenligningen med Amazon. Men Amazon kan heller ikke trække oplysningerne via et cpr-nummer.

Nej, vi har ikke gjort noget ulovligt

Så Forskerservice og Datatilsynet går ud fra, at hvis der var lavet en kopiering, så ville den, der har gjort det, fortælle om sin strafbare handling.