henrik hn

94 procent af alle sårbarheder i Windows kan elimineres ved at fjerne administrator-rettighederne

Og mange bil ulykker kunne ungåes vis man Ikke lod folk starte bilen

27. februar 2017 kl. 11:44
Lækkede papirer afslører Vestagers plan mod Googles monopollignende dominans

Det er utroligt at Google har fået lov så længe . Da m$ blev trungen til at fjerne ting fra windows og lige frem skulle lave reklame for de andre browser syndtes, folk det var fint. Kan på ingen måde se det skulle være anderledes for Google at de skaal tvinges til at lave en helt ren android

4. oktober 2016 kl. 09:31
Datastrid mellem udviklere: Blev taget med snablen i konkurrentens fartkontrol-app

Tjaaa du får jo ikke penge af forsikringen vis du ikke lukker og låser din dør ...der er jo lidt det samme her slår jeg dig i hovedet med et jernrør må du jo heller ikke med loven slå mig igen

8. august 2016 kl. 13:57
Pokemon-firma sagsøges for at placere virtuelle monstre på privat grund

Det vil så sige af dem som laver film/musik og software selv er uden om at folk kopier det fordi de har lavet det for godt så folk ikke kan lade være med at bruge det??????? ...mangel på opdragelse fra producenterne kort og godt?

2. august 2016 kl. 16:18
27 offentligt it-ansatte sigtet for at modtage ulovlige gaver

Burde give fængsel vis du modtog en gave over en bestemt pris som kunne være 500 eller 1000,- man kunne lave det sådan at man kun måtte modtage en gave om året og kun fra sin arbejdsgiver, og det betyder også betalt mad til middag og den slags ude i byen ikke må forkomme, er på en måde bedrageri eller bestikkelse lige meget hvad priser vi snakker op. jeg havde en gang en chef som krævede at julegaver og den slags skulle være noget som alle i firmaet kun bruge , sælger måtte ikke modtage noget hvor det ikke kun deles lige mellem alle ansatte lige meget hvad deres job var, at gøre rent eller sælge vare eller dem som arbejde i produktionen.

22. juni 2016 kl. 17:09
SDU til alarmerede elever: Vi overvåger kun det nødvendige på din computer

Burde være et krav at sdu stillede det til rådighed.

Til jer som snydtes det er ok vil det så også være ok vis det var det sammen hver gang i brugte jeres nemid, eller vis i firmaet har en server stående logger PET lige alt mens den køre og og giver fuld kontrol over hvad der er på den ...ja de skriver jo bare at de bruger alt, så er der jo åbenhed om så det kan da ikke være et problem vel?

9. juni 2016 kl. 11:31