Jørgen Pallesen

Kommentarer

Kommentar til Gladsaxe Kommune sætter algoritme-udvikling på pause

Nej fortsæt!

Projektet har for høj værdi til at det skal stoppe og love laves om på dette punkt, der er for meget at vinde og for lidt at tabe!
Kommentar til Ritzau stævnet for industrispionage med lånt bruger-login

Blåøjet?

Så er man da lidt blåøjet hvis man giver et login med alt for meget tilgang til følsomme oplysninger?
Kommentar til Japans minister for cybersikkerhed: Jeg har aldrig brugt en computer

Bare rolig!

Tænk hvis en overlæge sagde at han intet ved om medicin eller kirurgi?

Legitime krigsmål

Hvis man deltager i at udvikle ting til krig, bliver man et legitimt mål for drab.
Kommentar til Regeringen vil digitalisere sundheds- og kørekort

Re: På Statslig Server

så kan alle parter få nemmere adgang. Inklusive vennerne i medicinalindustrien, Kina og Rusland, mv. Måske ikke lige den fedeste ide. Hellere det end at have alle "æggene" i samme kurv. Kan ikke se at sikkerheden bliver forøget på ens telefon hvor sikkerheden notorisk er ikke...

Ikke overrasket

Ville være mere overrasket hvis Fjæs ikke blev hacket.
Kommentar til App-opdatering låser englændere ude af deres huse

Farlig elektronik

Har aldrig brudt mig om sprit nyt elektronik og især software hvor der er mange sikkerhedshuller, glitches og bugs! Farligt!
Kommentar til Regeringen vil digitalisere sundheds- og kørekort

På Statslig Server

Burde forefindes på en statslig server, så man ikke skal fedte med flade batterier, tabt mobil i toilette, eller stjålen mobil, så kan alle parter få nemmere adgang.

Re: Triangulering til nødhjælp

Halv triangulering er mulig, som man brugte radiomaster i WW2 hvor briterne kunne bestemme distancen til hver mast, ergo man kunne beregne i triangulering. Hvis en nødstedt kan designere sin distance til bare een mast så er det en stor hjælp til at begrænse aflæsningsområde. Hvis man så yderlige...

Politisk korrekt sandheder?

Er ret sikker på at den aldrig vil komme til at være 100% sand, men mere fortælle politisk korrekte sandheder. Støttede CIA nazisterne i hin tid? = ja!
Kommentar til FE: Russiske hackere har spioneret mod den danske energiforsygning

USA gør det også

Under Obama blev USA også taget i at spionere mod EU.

Meget nyt

Det er stadig meget ny software og har kun 40 punkter som er alt for lidt, der er mange der ligner hinanden, så der er brug for ca 1000 punkter før det kan tages seriøst.

Høringer er ekstremt ineffektive

Alt for kort tid til at fuldt besvare alle disse spørgsmål, og føre en dybdeborende samtale om det, det bør foregå i første runde elektronisk, så man kan få et fyldestgørende svar på spørgsmålende, så har man mulighed for at diskutere emnet så meget man vil. Da Zuckerberg var til høring i USA v...
Kommentar til Amazon, Google og Sonos-enheder taler forbavsende dårligt sammen

Alexa are you connected to the CIA?

www.youtube.com/watch?v=AhZrHZmKrwk
Kommentar til Overbelastet database forhindrer kamerabiler i at scanne nummerplader

Piv ringe programmering

Deres programmering omkring indeksering lyder til at være ufattelig dårlig og komplet inkompetente programmører! Jeg har set hvor uduelige programmører kan være, fx skulle man save på F2 og O i en salgs-operativsystem, det var en skandale uden lige og over 150+ sælgere brugte det lort!

Kun 40% parat

Teknologien er ikke 100% parat og skal kun tages som en indikator ikke et værktøj til 100% at identificere folk, da der simpelthen er for få punkter der bliver målt på, der skal helst måles på 500 punkter før det bliver nøjagtigt nok.
Kommentar til YouTube skruer op for sikkerheden for børn

Lav en børnekanal

Det vil være umuligt at sikre sig 100% mod ret væmmelige ting virkeligheden byder på, har set både porno og grusom drab af mennesker på youtube, man kan ikke sikre børn mod sådanne ting, så er det nemmere at lave en dedikeret børnekanal.

Overlegen AI = 99% selvkørende biler

De fleste spil har lineær logik der bare kræver rå regnekraft, og således relativt simple algoritmer. RTS med base bygning er i en helt anden boldgade da RTS byder på dynamiske strategier hvor der på højt skal improviseres og prioriteres, 2 ting der kræver høj abstrakt intelligens, fordi der ik...

Nej

Sikkerheden på lavt og mellem er stadig det samme, men på topplan er det blevet et tagselvbord. Den mest sikre måde er skærmgnub.

Spioner!

Alle disse intelligente højtalere er forbundet til spiontjenester. https://www.youtube.com/watch?v=qj_UBLkCD78