Daniel Jensen

Pokemon Go giver dansk politi ekstra arbejde

Det var dog en usædvanlig primitiv og asocial holdning du her kommer med. Har du overvejet at byde på en kop kaffe og ønske dem tillykke med deres nye pokemon i stedet. Udnytte muligheden i at nogle gider besøge din grund (jeg forestiller mig at der ikke kommer mange forbi) til at møde andre mennesker (forestiller mig også at det heller ikke sker ret tit) Kan selvfølgelig også bare være at mine tanker om dig simpelthen skyldes at du er pænt svær at finde nede i din hule (http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=hulemenneske)

20. juli 2016 kl. 01:47
Udvikler undersøgte fejl på hjemmeside og fik adgang til personoplysninger fra Motorregistret

Den ret du her påberåber dig, har du jo så kun hvis du kan finansiere din bil uden lån, eller optager lånet igennem et skuffeselskab.

Nu stillede du selv spørgsmålet om hvorfor ejerforholdet skal være hemmeligt hvilket er akkurat det spørgsmål jeg udtrykker min holding for. Jeg synes bestemt ikke at nogle informationer baseret på en nummberpladse af nogen art skal være tilgængelige for folk der ikke har et behov. Dette gælder også eventuel gæld i bilen. DU har ikke noget behov for at se om jeg har gæld i min bil (den er ikke til salg) og derfor skal du heller ikke kunne se det for det for mit navn (og gæld) og min bils færden vedkommer ikke dig. Problemet her er at der altid er folk der vil bruge disse informationer til et eller andet når de er tilgængelige.

7. marts 2016 kl. 12:19
Udvikler undersøgte fejl på hjemmeside og fik adgang til personoplysninger fra Motorregistret

Det er et spørgsmål om privatliv. Det er efter min mening et problem at folk kan se ejerforhold på noget som helst i forhold til en genstand de bruger som transportmiddel. Jeg vil have lov til at besøge min elskerinde uden at de nysgerrige naboer sidder og snager i hvem jeg er baseret på mit køretøj. Myndigheder med et behov (hvis jeg vælger at lave noget kriminelt efter en god nat hos elskerinden) bør som de eneste være i stand til at fremskaffe den slags information.

7. marts 2016 kl. 12:02