Jan Olesen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Godaften, mit navn er Thormod Jensen

Som ved alle minister udnævnelser er 1ste prioritet.

Skal det være Audi eller BMW ministerbil?
Kommentar til 20.000 Air Canada-brugere kan have fået tappet pasdata af hackere

Re: Pasnumre er nøglen til biometrien

Mente naturligvis "hvordan får man et nyt....."
Kommentar til 20.000 Air Canada-brugere kan have fået tappet pasdata af hackere

Pasnumre er nøglen til biometrien

Som jeg har forstået RFID pas, så er krypteringsnøglen til de biometriske data defineret som pasnummer+udløbsdato+fødselsdato https://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport Såååå, der burde vel blive udstedt nye pas til de ramte. Hvorfår man et nyt fingeraftryk, iris scan eller ansigt?
Kommentar til Tesla-biler får Atari-klassikere med i næste software-opdatering

smartphone på hjul

Det styrker min holdning til at en tesla kan betragtes som en "smartphone på hjul". Det er måske meget fedt på den korte bane, men jeg tænker at sammenligningen også kan bruges på lifecycle og dermed værdiansættelsen. Hvor længe lover tesla at holde softwaren ajour på deres biler? 12...

Re: Bitcoin

Faktisk blev Bitcoin allerede for 2 år siden nævnt som en oplagt quantum canary. https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/3wfmg2/satoshis_unmoved_coins_...
Kommentar til Kæmpe sikkerhedshændelse i staten: Passwords nulstillet på 10 systemer

Hvad dækker pw reset over.

Spørg en InfoSec proff om hvilke scenarier der kræver at samtlige systemer og brugere får nulstillet pw. Svaret er nok mere skræmmende end de fleste Steven King bøger.

Hvad prøver hun at sige?

Godt nok mange ord for at sige ingenting. En holdning 140 tegn, ellers gider 97% ikke at læse den. Men siger hun at: * GDPR er spild af tid, EU kan ikke håndhæve det? * Facebook bruger 100 mand på at beskytte 1.8Mia brugere. ~300ms pr bruger/år. Der er for dyrt! ? * Brugerne har tabt på forhånd,...
Kommentar til It-sikkerhedsvirksomhed: Statslige ip-adresser i WannaCry-data

Sandboxing

Nu har mange virksomheder jo automatisk sandboxing af email attachments og url's. Faktisk er der også nyhedsbreve med it leverandøre der har indeholdt url'en som baggrunds info og dermed trigget DNS opslag. Det er nok et fåtal af DNS opslagene der stammer fra reelle infektioner af wannacry v1.

Re: MPLS

Nu skal vi ikke lave avancerede million dyre løsninger for at løse simple lavpraktiske problemer. De fleste kan vel finde ud af at klikke på "encrypt AES 256" knappen i winzip og sende koden out-of-band, f.eks email eller SMS. MPLS er ikke dedikeret eller nødvendigvis fiber.
Kommentar til Klogt af Apple at nægte at udvikle iOS kodenavn: Miltbrand

Hvorfor er det nødvendigt med ny SW

Som jeg har forstået det er den en simpel pinkode der wiper telefonen efter x forsøg, der er problement. Kan man ikke lodde flash hukommelsen ud og klone den uden for telefonen? Så kan man jo brut force og flashe chippen intil man rammer den rigtige kombination.