Bjarne Duelund

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Positiv bivirkning? Masker forpurrer ansigtsgenkendelse

Re: Bytte om på årsag og virkning ?

Bertel, Jeg kommer altid til at tænke på New York og andre steder der heller ikke tog Corona alvorligt. Ligene hobede sig op, der måttte bruges kølebiler for at forhindre forrådnelse og de døde måtte køres til andre stater for at blive kremeret, da de lokale lighuse ikke kunne følge med. Sådan...

Mobil

Desværre virker det ikke på alle mobiler, måske pga. den mindre skærm. Jeg har oplevet sider, hvor når man har udvidet punkterne for at vælge dem fra, kan man ikke komme tilbage og aktivere sit valg.

Adgang med standard kodeord

For en del år siden opdagede jeg, at jeg kunne logge på min kabelrouter, ved at bruge standard passwordet, hvis jeg tilgik den på en specifik IP adresse. Også selvom routeren var sat op til en anden IP adresse og havde skiftet password. Jeg tror nok det hul blev lukket.

Re: Interessant

Desværre er Kontrol- og Varslingsbunkeren i Vedbæk blevet forseglet og dækket til, grundvandspumperne er standset og der er bygget parcelhuse ovenpå. Det var tre etager dybt nede under jorden, med flere store flykontrolrum og alskens kommunikationsudstyr, både som den norske central, men også top...

Test

"Skat ikke var opmærksom på, at funktionen kunne misbruges" Skat havde engang testere ansat. De blev fyret....

Re: "borgere født i et skudår ikke kan tilmelde sig teoriprøve"

Og det er nok lige præcis 400-års reglen der ikke tages højde for, i den udregning systemet udfører. Så den tror at datoen 290200 er ikke eksisterende.
Kommentar til Windows 10 tvinger dig væk fra Irfanview og Explorer

Re: Kunne man

Jeg har selv for nylig oplevet at Irfanview er blevt fjernet som standard program. Det første man tænker på er ikke at dokumentere det, men at få det stillet tilbage til ens præferencer.