Kasper Johnson

Googles AI-projekt slår kræftspecialister

... og jeg som gik og troede at Google var en form for kræft, som planeten Jorden var hårdt ramt af!

PS. Ja, der er også andre ligeså skadelige kræftformer, såsom Facebook og Apple.

8. marts 2017 kl. 03:34
Apps har fri adgang til at følge dine bevægelser

Selvfølgelig kan du det. Geotagging slår du fra.
Nogen kunne dog være interesseret i netop denne geotagging for at dokumentere, hvor billedet blev taget.
Det kræver så måske, at man bruger kamera-app'en og ikke en tilfældig nedhentet app. ;-)

Det er jo så en sandhed med modifikationer. Min forfærdeligt irriterende iPhone spørger ca. hver tiende gang jeg åbner kamera-appen (eller swiper opad på min låste skærm) om jeg ikke er interesseret i at slå lokalitetstjenester til? Nej, det er jeg stadigvæk ikke interesseret i. Jeg bliver jo også spurgt HVER dag om jeg ikke vil opgradere til det nyeste styresystem og dette vil jeg selvfølgelig heller da dette begrænser min batteritid for telefonen til et sted mellem 1/3 til 1/5 af det oprindelige, så Apple prøver at presse mig til at købe en af deres nye produkter. Det er jo i sig selv en ekstremt perverteret tankegang at man først betaler ekstrem overprice for en telefon (4.000 til 8.000!!! kr.) og derefter prøver firmaet hurtigst muligt at begrænse dine muligheder, voldtager dit privatlivsdata, misbruger alle dataene og tjener penge på dem og oveni alt det, så gør firmaet alt hvad det kan for at prøve at ødelægge produktet, så du hurtigst muligt køber et nyt produkt hos dem igen!!!? Man håber da at forbrugerne en dag vågner op og gør oprør og starter en revolution, men det kan godt være, at de stadig mangler at blive presset lidt mere, før deres bæger er fyldt op og de har fået nok!?

28. februar 2017 kl. 06:07
Mystisk censur fortsætter: Endnu en dansk Facebook-gruppe forsvinder

Ikke nok med at hele konceptet går ud på at misbruge, stjæle, udnytte og manipulere brugerne mest muligt, på kundernes vegne, men der skal også fabrikeres manipulerene historier i deres favør og begrænses kritiske historier og grupper. Facebook er den ypperste våde drøm, som end ikke Kina, Nordkorea, det tredje rige, m.fl. kunne udtænke. Hver eneste dag indskrænkes mulighederne, jerngrebet strammes lidt mere, afhængigheden for flere mennesker og virksomheder stiger, lidt rettigheder bliver kompromitteret og forsvinder for brugeren, etc. Et andet problem for samfundet er jo at hver gang at en gal kapitalist som Mark Zuckerberg fører perverterede idéer ud i praksis som vi andre har fejet af vejen pga. moralske, etiske og integritets-kompromitterende dilemmaer, så bliver alle de andre nødt til at følge trop, da man ellers ikke kan konkurrere på lige fod. Det mest mærkelige er vel at brugerne finder sig i det gang på gang på gang ... De accepterer det hver dag. Intet oprør, ingen revolution, ingen alternativ ... endnu. Jeg er dog sikker på at man ikke kan blive ved med at presse folk, udnytte dem, manipulere dem, stjæle fra dem, etc. og det bliver interessant at se hvordan man stopper Facebook-canceren i at sprede sig og ikke længere påvirke/styre alt fra dagens nyheder til valget af politiske ledere! En dag flyder bægeret over.

5. januar 2017 kl. 01:11
Forsikringsfirma vil analysere Facebook-data til prisberegning - Facebook siger nej

At beskytte privatlivet for brugere på Facebook er yderst vigtigt for os.

Er det en joke!? - tragikomisk!

3. november 2016 kl. 15:21
Appudvikler: Spotify provokerer bevidst med angreb på Apple

Flere af jer nævner at man jo bare kan lade være med at udvikle til iOS eller have en iPhone, hvis man ikke kan lide lugten i bageriet. Det er dog lidt sværere i praksis. Apples praksis er jo altid at gøre udviklere og brugere afhængige af deres tjenester og så stramme garnet og endnu engang give begge parter dårligere vilkår.

Apple har jo stavnsbundet mange forbrugere (som egentlig ikke gider dem længere eller har svært med at acceptere Apples diktatoriske regler), da mange forbrugere har betalt hundredvis eller tusindvis af kroner for apps og musik under andre vilkår og ikke længere kan acceptere dem. Så skal man altså skifte telefon og så betale for mange af de samme apps og musik igen hos f.eks. Google.

Personligt er mit bæger blevet fyldt dråbe for dråbe hver eneste dag (fejlbehæftet hardware, massere af daglige bugs som aldrig bliver rettet, urealistisk høje priser, daglige irritationer om at pådutte mig opdateringer som stiller mig dårligere - f.eks. OS-opgraderinger som gør at batterikapaciteten daler til en femtedel, så jeg bliver "truet" til at købe en ny iPhone!!!).

Mit største problem er at jeg vil mangle nogle af de apps, som kun er tilgængelige til iOS.

Som sagt, mit bæger er fyldt til randen og jeg har min iPhone indtil jeg bliver nødt til at købe en ny telefon og det bliver IKKE en iPhone - jeg er færdig med firmaer der bevidst og åbenlyst bruger deres tid på at bedrage mig, i stedet for at f.eks. forbedre og fejlrette deres produkt!

6. juli 2016 kl. 04:07
It-revision har afsløret malware på sydtysk atomkraftværk

"...idet ingen af de kritiske dele af kraftværket er forbundet til internettet." - Lige dér stoppede det interessante i denne "ikke eksisterende historie".

"Den angrebne del af systemet er en del af brændstofforsyningen, som vel at mærke ikke har nogen betydning for styring og regulering af selve værket.". - Der blev "historien" endnu mere ligegyldig og ynkelig.

Denne historie er et klart bevis på at den blot er med for dens politiske synspunkt. Når en person slår en skid på et kernekraft-værk, så er det breaking news og katastrofalt, men en nyhed om en ulykke indenfor "grønne energiformer" som slår 100 eller 1.000 mennesker ihjel, det bliver forbigået i tavshed!

Det er ufatteligt ubegavet og på et ret lavt plan størstedelen af debatten foregår.

Hvis man vil oplyses (i stedet for at lade følelserne bestemme og træffe en irrationel beslutning) så kan man jo kigge på statistikken over Fatalities. Der fremgår det at kernekraft er den energiform med færrest liv på samvittigheden pr. produceret kilowatt-time:https://en.wikipedia.org/wiki/Energy_accidents

28. april 2016 kl. 01:10
Forskning: 9 ud af 10 oplever fantom-vibration fra mobilen

Nogle gange så bipper telefonen eller vibrerer den også selvom der ikke er noget nyt, f.eks. at den vibrerer og tænder lyset, selvom der intet er at komme efter. Når sådanne episoder ryger med i statistikken, så kan det jo påvirke udfaldet. Mange af brugerne har jo nok en iPhone og på sådanne kan alt jo forekomme!

12. januar 2016 kl. 20:08