Thomas Kaanbjerg

Kommentarer

Kommentar til En Linux-router med MPLS

Hold op, der er meget at lære

Jeg anser mig selv, som rimelig skarp på netværk, og kan genkende rigtig mange ting i denne tråd, men hatten af for alle jer, der virkelig virkelig har styr på sit felt! Der vil altid være noget at lære - det er så fedt at lære nyt! Virkelig fed artikel endnu engang Yoel!
Kommentar til Case study: Pakketab målt i Gram

Spændende artikel!

Tak for dette indlæg Yoel - som netværksnørd ville det være en fed opgave at komme på. Jeg læser næsten altid dine indlæg her på version2! Tak for det!
Kommentar til Verdens første IRC-server blev tændt for 30 år siden

IRC til daglig

Jeg bruger stadig IRC til daglig - mange af mine bekendtskaber bruger det stadig. Det og ICQ / MSN Messenger benyttede jeg uhyggeligt meget på et tidspunkt - i dag er det nok desværre Facebook Messenger, der næsten har monopol på denne type service.
Kommentar til Software-router del 5: Linux som BNG

Spændende!

Det er spændende læsning det her - glæder mig til at se, hvad det munder ud i!

LAN-party

Det lyder som et utrolig interessant produkt, det kunne da være skægt at prøve. Jeg er arrangør af et mellemstort LAN, der løber af stablen i starten af April - mon der er noget at prøve på det tidspunkt for vores 300 deltagere? //Thomas
Kommentar til Myndigheder udleverer patientdata til forskere uden samtykke

Re: Løbet over ende...

Hvis det er dette firma, der er tale om, så er det heller ligefrem prangende anmeldelser de får fra brugerne: https://dk.trustpilot.com/review/www.cure4you.eu

Spændende job

Lyder til at være et utrolig spændende job, og minder mig om serien 'Mr Robot' :-)
Kommentar til Her er optagelsestallene for it-uddannelserne 2016

Re: Datateknikere...

Jeg er selv under uddannelse som Datatekniker med speciale i infrastruktur - utrolig lækker uddannelse - jeg håber da bestemt jeg kan bruges, når jeg kommer ud på "den anden side" i 2019.