Henrik Stryhn

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til SONOS’ uheldige business case

Opdateringer?

Men hvorfor alle de opdateringer? Mine Play 5 er opdateret adskillige gange i 8-10 år, men oplevelsen af dem, er stadig den samme? Dog er de blevet mere ustabile. Sikkerhedsopdateringer? De behøver ikke have internetadgang. Jeg har netop erstattet mit Sonos, da jeg gerne selv vil bestemme over ...

Infoba

Da mit barn startede i børnehaven, skulle jeg oprette en Infoba konto, så jeg kunne få info om forældremøder, sygemelde mit barn, notere hvem der henter osv. Jeg fik fortalt at jeg skulle oprette kontoen og efterfølgende skriver under på et stykke papir, for oprettelsen blev godkendt. Det papir...

Bøde

Så får de vel både en bøde for hvidvaskning og en bøde for ikke at være indføre det nødvendige system? 😊

Nazi?

Lissom jeg er blevet kædet sammen med Nazi symboler og dystopi, fordi jeg formentlig er med i en Halloween gruppe.
Kommentar til It-supportchef fra Region Sjælland dømt for bestikkelse

Re: Billigt

To ugers samfundstjeneste er da vidst ikke det store incitament, til ikke at modtage bestikkelse, så små som oddsene for at blive opdaget er..
Kommentar til Google fjerner 'View Image'-knap på opfordring af Getty Images

Titel

Jeg gætter på det er mere et spørgsmål om at folk ikke behøver at klikke ind på hjemmesiden og hjemmesiden mister reklame-indtægtwr.

-

Hvis facebook ikke er ansvarlig, kan man så som menig mand lave en billedportal og få andre til at uploade ulovligt materiale; man må gerne opbevare det sålænge man ikke selv har uploadet materialet? Eller gælder det kun hvis man har meget andet data liggende også? Hvis ja, hvor meget lovligt da...
Kommentar til Protest-aktion i gang mod lukning af netadgang til skoleprøver

Man skelner vel.

Man skelner vel mellem om eleven skal til eksamen i Google eller matematik.
Kommentar til It-sikkerhedsvirksomhed: Statslige ip-adresser i WannaCry-data

Titel

Så man NAT'er port 445 ind til sine servere? Og klienter? Fileshare plejer da ikke at være så udbredt via internettet..?

Genbrug

Hvorfor ikke bare genbruge hele dankort systemet og i stedet for at terminalen aflæser dkkort chippen, så aflæser den NFC'en? Ingen app og man benytter hele det eksisterende system, måske med nye terminaler. kunne man ikke bare gøre det?
Kommentar til Skole brød loven ved at tjekke elevers computere for porno

?

Jeg tror da lige jeg går en tur forbi de nærmeste naboer og tvinger dem til at udlevere deres computere, så jeg kan tjekke hvad de bruger dem til... Enig, politisag..
Kommentar til Dropbox gemte på slettede filer i årevis på grund af kodefejl

"Kodefejl"

Ha ha, den var god! 🙂
Kommentar til Modtog tv til 20.000 kroner: DSB-ansat frifundet i bestikkelsessag

!

Han fik selvfølgelig ikke bare løn, da man bliver beskattet af den slags. 😀 Og så vil jeg gætte på, at en faktura blot har fået en fremtidig dato på. Det er formentlig leveret et godt stykke tid før opsigelsen.
Kommentar til Træt af dårlige medspillere i Pictionary? Så spil med Googles AI

AI?!

Jeg tegner noget der ligner en halv aflang kartoffel og med det samme gætter den på "flip flops", som så er rigtigt... Imponerende AI, at den kan gætte det den selv foreslår, ud fra nogle streger der absolut intet har med en flip flop at gøre. Irriterende som "AI" bliver...

Nat-temperatur

"Ifølge Mikael Rasmussen, der er søvnekspert ved Center for Stress og Trivsel, sover du nemlig optimalt, når dit soveværelse har en temperatur mellem 13 og 18 grader."
Kommentar til Hvordan fa'en får man IPv6 i Slagelse ?

Re: IPv6 ikke mulig his Fullrate??

Det flueben har jeg ikke... Der er kun en liste over mine offentlige adresser og mulig for aktivering af DHCP og revers DNS. Mystisk..
Kommentar til Hvordan fa'en får man IPv6 i Slagelse ?

IPv6 ikke mulig his Fullrate??

Se nu smuttede jeg straks forbi Fullrate for at få IPv6 igang på min linje... Men så får jeg følgende besked: Hej Henrik Tak for din e-mail. Det er desværre ikke noget vi tilbyder og kan heller ikke svarer på hvornår vi gør. Venlig hilsen Fullrate A/S Say what?!