Dave Pencroof

263 millioner kroner i GDPR-bøde: Grov overvågning af H&M-medarbejdere i Tyskland

Der har da været skrevet og talt om lignende hændelser i Amazon uk og de, måske flere afdelinger. BBC lavede en udsendelse om bla disse "hyggelige" sager ! Så håber H&M kun er starten !

2. oktober 2020 kl. 18:15
København afspærrer computere, indtil borgernes sikkerhed er på plads

Ja det kunne bestemt være en bedre lås. Dog skal det noteres at jeg husker de metalbokse som tæt på 12 X 12 X 4 cm, så der skal mægtig små fingre til at komme ind med et usb-keylogger, jeg så gerne en mere lukket kasse, noget der ret let kunne have været lavet, ved at hullerne til låsen havde været "vredet" 90 grader så ville de i lukket stand sidde helt tæt, jeg ved at der i starten var brugere der hev usb/hdmi/strøm-stik ud af Ubuntu dåserne, noget der også ret let kunne sikres imod. Når nu man alligevel havde valgt denne model af dåser, kunne man også have valgt metalkabinetter hvor det er en af siderne der er indgang og istedet for disse store slidser i kabinettet have valgt nogen perforeret med masser små runde huller på få mm i diameter evt med en lille blæser, kabel indgangen ind i kabinettet kan være det mindst mulige, en lille udskæring mellem låge og kasse så der kun er plads til de nødvendige kabler,ja det tager så fem sek længere at skifte div dele ud ! Jeg gik selv som it-hjælper på Ballerup bib, og kom med div forslag, men blev ikke lyttet til. Jeg gik også runder op til min vagt, for at checke om det udstyr jeg skulle hjælpe brugere på var kompromiteret, fandt ingen usb-keyloggere, men alt muligt andet, brugere der frakomlede pc'er for at slippe for at nogen satte sig ved siden af, men det var i pre-covid windows 7 dagene, nu er det ubuntu på alle bruger dåserne !

Jan Heisterberg: Der er en del brugere der ikke har noget som helst udstyr selv og andre der ikke har delkomponenter til at kunne løse div opgaver som at printe (ja papir er desværre stadig en meget vigtig del i nogens virkelighed), der er også mange der ikke kan finde ud af de mange digitale muligheder dd, ind i mellem er der dem der har glemt noget inden de tog hjemmefra, og ikke havde tid til andet end at tage forbi Ball. bib. lige ved siden af Ball. station, der er også i dag ret ofte adm ansatte i kommunen der giver borgere besked om at "det må du få ordnet på biblioteket, det har vi ikke tid til !" (måske ved de heller ikke hvordan). IT-hjælpen på Ballerup bibliotek er meget brugt af alle aldersgrupper og høj som lav, samt af os blegansigter og alle de andre skønne hudfarver, der nu er en del af det danske samfund !

Jeg må tilstå at det vil være godt når Ballerup igen en dag lukker op for IT-hjælpen på biblioteket, når de ikke mere frygter ansvaret ift covid !

Hav en vidunderlig weekend allesammen !

Mvh Dave

2. oktober 2020 kl. 18:09
Selv supporterne er forvirrede: Mystisk fejl forhindrer tilfældige Iphones i at bruge NemID-app

Det samme gælder for Android beta, og mange andre OS betaer ! Hver gang jeg med min Pixel tlf modtog en beta OS så virkede intet at det danske "digitaliserings hejs", jeg skrev til app udviklerene og fik enslydende svar "vi understøtter ikke beta !". Hvordan tester de så lige om deres skidt virker på et bredt udsnidt at IOS og andriod tlf's ! Det gennemtvinges også at smide fint virkende hardware (smartphones) ud, for app's virker heller ikke på ældre smartphones, men tlf er dog ikke fysisk defekt, det vælges bare at DEN SKAL UDSKIFTES, du skal bruge resourcer-resourcer-resourcer !

Alt dette viser tilmed hvorfor det er så sindsygt svært at få gang i nye appstores og alternative OS til div smartphones, så der kan komme konkkurence på det markede !

29. september 2020 kl. 20:05
Så nåede #MeToo til Danmark

Her råder den subjektive opfattelse af virkeligheden totalt. Det "jeg = A" opfatter som problematisk, er det der betyder noget for "mig" og det der er brug for at gøre noget ved. Hvis "du = B" har givet "A" oplevelsen af "whatever" grimt/sexistisk/nedgørende/voldeligt, men du som "skadesvolder" ikke mener det er rigtigt OG du kan argumentere for ikke at have gjort noget galt. Hvem har så RET ? Alt det er underordnet ift den følelse "A" har om oplevelsen

Denne OPLEVELSE er netop kernen i alt dette, der er IKKE noget rigtigt/forkert svar til oplevelser, for oplevelser er subjektive, og er historisk/kulturelt/religiøst betingede !

Kvinder bliver idag set og hørt markant anderledes end for bare 30 år siden, før da og i den samlede tid med kristendom har de alene været fødemaskiner/mødre/madlavere/rengøring/laverestående (der er stadig "mænd" der er opdraget i den tro at kvinder er laverestående væsner her i vesten (der er flere lande i Europa hvor den er "helt gal" set med DK øjne) nogen har i tidligere tider, i DK, kaldt kvinderne for store børn, og børn kan ikke have reelt ansvar, plus det faktum at der har været og stadig er kvindekamp, altsammen hænger sammen med netop ligestilling og kvindesag, idet kvinder i DK indtil for ret nyligt var at betragte som brugsgenstande !

Der er også lige det at når der så ikke lyttes og gøres noget, bliver det hele meget skingert, så skingert at selv det at holde døren for en kvinde der kommer lige efter mig ved en indgang, har ført til skingrehed om mandschauvenisme, uanset at jeg også holder døren for manden lige efter mig ved indgangen. At behandle hinanden ordentligt og at rose, er idag mistænkeliggjort !

Ofte når vi gør andre kede af det eller sårer dem, så afviser vi det ikke automatisk, men vi undskylder for at have gjort noget som vi ikke vidste gjorde den anden ondt eller ked af det. Formuler det ordentligt, "jeg anede ikke at du ville opfatte det jeg sagde/gjorde på den måde, så det undskylder jeg for, det var bestemt ikke meningen !", det ville også være godt at kunne erkende at man kan fejle og ikke er perfekt (perfekt = umuligt = uopnåeligt) !

Så Poul, det korte svar er nej jeg har ikke ændret mening, men måske formulere jeg mig idag anderledes !

26. september 2020 kl. 13:55
Medie: FE masseindsamler oplysninger om danskere via særligt spionsystem

For stater, virksomheder og det der måtte være ..... !

24. september 2020 kl. 10:31
Sønderlemmende kritik af statens it-projekter: Urealistiske forventninger til milliongevinster

A: Undersøge hvor der er gevinster at realisere og der kommer med garanti mange punkter på listen.

B: Så få kikket på HVORDAN disse bedst kan realiseres,

  1. kik på arb.plads kultur.
  2. Omstillingsparathed (rædselsfuldt ord men rammende).
  3. Er der IT i noget af dette.

C: Undersøg, i samarbejde med medarbejder OG IT-kyndige, hvordan IT bedst kan udformes, og drop gigantiske forchromede IT-løsninger der skal dække ALT, men sørg for at der i "backend" er et fælles setup så folketinget og rigsrevisionen let kan holde øje med og slå ned på hvordan det offentlige "svælger" i vores alles penge.

D: Igangsæt project hos Statens IT, ændringer holdes til et absolut minimum og skal være godkendt i alle lag, som bedre og skal holdes indenfor rammerne, kik på den norske model ved udbud.

E: Afvikling af SKI, og erstat det med min. to uafhængige indkøbere/underskrivere, en fra enheden og en fra en uafhængig enhed, evt en central enhed eller fra anden enhed eller udefra.

F: Prøv noget NYT, kik ud af boksen, kik efter eksisterende løsninger uanset hvor i verden de måtte findes, og uanset i hvilken sammenhæng. Prøv også at tage ansvar, brug sansen for etik og moral på jobbet også, det ville squ være rart endeligt at opleve !

Ja der er masser af andre punkter at fylde på, men er det reelt nødvendigt ? Da de skulle bygge Pentagon var der iflg en ældre dokumentar 6 sider tekst med krav og specifikationer samt et budget, og som jeg husker det blev det bygget indenfoer tidsramme og budget. LÆR AF DET !

Hyg jer alle !

20. september 2020 kl. 10:02
Sikkerhedsfirma: Eksisterende hul i udbredt Intel-program lader angribere eksekvere hvad som helst

Der står jo: "Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til <a href="mailto:tip@version2.dk">tip@version2.dk</a>&quot; under artiklen - og lur mig om ikke grunden til de gerne vil have det af den vej, er for at undgå debatten kommer til at handle om slåfejl frem for indholdet i artiklen... For....

Man må da som minimum forvente at V2's medarbejdere og skribenter er rimeligt omhyggelige med deres arbejde, som at stave, huske links, læse korrektur mest af alt på det der oversættes via google translate. Noget der er "smuttet" mægtigt mange gange i de år jeg har været med !

Er journalister på akkord (x ord pr minut), det virker desværre ofte sådan, journalist uddannelsen er vel læren om opklaring og formidling, og begge dele halter gevaldigt når seriøsiteten ser ud til at glippe regelmæssigt !

Når det er skrevet, så er jeg opsat på at forstå hellere end konstant at ville proklamere "FEJL", men sjusk er ikke ok !

"Tips og korrekturforslag" er i mit hovede mere til hvis man får ideer til noget, deraf "forslag", altså ikke som du ser det, hvor der skulle stå "Indrapporter fejl og mangler" !

Nåhh videre ! Intel er presset og har også hvilet på lauerbærrene vildt længe (IT tid), og de har også haft alt for travlt med ikke-kerneopgaver, de har også længe skubbet sorteper rundt, de har for længe stået som u/kronede herskere af CPU, sådan ender det ofte når produkt folket ikke høres, mens penge og reklame folket løber med al opmærksomheden. "Det skal være færdigt for to mdr siden, for vi har lovet ! - Ja men det kan ikke lade sig gøre - Du er fyret" ! Desværre er IT-land blevet for komplekst selv til dem der beskæftiger sig med det på højeste niveau, det er også markant lettere at finde fejl i andres produkter og tæt på umuligt at se egne, men fejlfinding fylder voldsomt meget, måske er bug-bounty ideen blevet en industri, og vil man finde fejl så finder man fejl !

I må have en fin dag !

27. august 2020 kl. 09:17
Datatilsynet om GDPR-overtrædelser: Sådan afgør vi, om du skal have en bøde

Denne artikel berigtiger hvad jeg har sagt/skrevet og selv modtaget som undervisning hos Psykinfo ! 4 bøder ud af 15000+ sager, og så skriger virksomheder store som små op om at "bøderne langes ud til H og V !" ! Som jeg husker det er Datatilsynet også dem der "uddanner" underviser, og tilmed er de til at tale med og stille spørgsmål !

MEN 60 MEDARBEJDERE ER SQU FOR LIDT, så godt gået !

Det er 250 sager i snit pr medarbejder over to år + opkvalifisering, formidling og opklaringsarbejde, det vil resten af det offentlige kunne lære en hel del af !

Tak for idag !

Er der andre V2'ere der har oplevet udfordringer med at logge ind idag ?

Mvh Dave

27. august 2020 kl. 08:26
Det var Ministeren der ringede...

"KONSPIRATIONSTEORI !" Kunne hele showet med sundhedsplatformen være et skalkeskjul for at cpr nr og andet, i en periode frit skulle kunne tilflyde usa, igennem det sugerør kunne man måske skjule at usa slugte hele landets sundhedsregistre, ja der blev da talt om at "Det er for galt med alle de følsomme data der ryger der over !" så kunne der ryge et hoved, men bag scenetæppet kunne nsa fortsætte !

Som du også skriver, kunne dette være et røgslør ift at udskifte folk der uberettiget har udvidet på deres beføjelser meget, og nu er udenfor "pædagogisk rækkevidde" !

Det var da også en anden del under trine der havde respiratore der kunne sendes til Italien som hjælp, som fakta ikke kunne bruges, noget forsvaret godt vidste !

Hvornår åbner alle de politikere øjnene og ser i øjnene at de intet ved om noget som helst, og når de spørger i embedsværket bliver de fastholdt i uvidenhed med løgnhistorier (er det ligefrem med vilje det er sat sådan sammen ?), skulle vi ikke se at få fjernet mørklægningsloven SNAREST !

Det er squ skuffende at bevidne løgnene, vildledningen, misinformationen fylder, og hvor let det er at vugge "fårene" ind i troen på næsten hvad som helst !

I må have det forrygende !

25. august 2020 kl. 11:03
Apple og Google har fjernet Fortnite: Epic games starter monopolsag mod begge

Jamen kære Dave, vi lever jo ikke i et anarki hvor markedets frie kræfter er lov. Vi lever i et retssamfund hvor der er regulering imod de værste slagsider fra koncepter som markeds økonomien.</p>
<p>Du kan også læse om det her: <a href="https://danskelove.dk/konkurrenceloven">https://danskelove.dk/konkurren…;

Der er ikke det mindste "dansk lov" i det her, det er rent spilfægtning, hvilket nu er blevet aldeles tydeligt, OG det er amerikansk LOV (ha ha ha - den der har flest penge...), og den er stadig grundlæggende "det vilde vest". Epic troede at de viste præcis hvordan dette ville gå, og de tog grueligt fejl, noget der kan læses om på ret mange tech sites efterhånden. Vi bruger næsten allesammen disse tech løsninger, så det kan blive ubegribeligt grimt for os alle !

Nu må i alle hygge jer med hver jeres overbevisning, og hygge jer ! Hilsen Dave

18. august 2020 kl. 20:39
Apple og Google har fjernet Fortnite: Epic games starter monopolsag mod begge

Apple og Google bruger deres markeds dominans som konkurrencebegrænsende praksis

Og det gør alle de andre også, og alle kender reglerne, det er det "frie marked !", udbud og efterspørgsel !

Epic kan da bare betale som alle andre, de kendte reglerne (end off !), og de gik alligevel igang TÅBELIGHED, grådighed. Der er andre der har prøvet med dette nummer og fået sparket (De er gået igang med at vogte får, og har tage fårene med til ulveterritorie, forventer at intet går galt, miste alle fårene, og så render de tudende hjem til mors skørter FØJ). Det blev selvfølgelig opdaget, det vidste de med sikkerhed også, de taber en evt. sag, og hjælper på den måde med at sikre at mastodonterne bliver til de-facto monopoler. "JOB WELL DONE !" gigant sarkasme "rofl".

For få år siden var der gang i netop at ville dele Google op, oppe på præsidentialt niveau (måske var også Apple på tale), hvorfor blev det droppet, de var da også monopollignende i Obama's tid !

Apple er et LUKKET øko system, og Google er relativt åbent

Google tillader tredieparts appstores, hvis "knappen" kan finde. Jeg en del forskellige apps fra forskellige appstores, og NUL problemer med at have disse kørende på lige fod med alle dem fra "den rigtige" appstore, og nul skræmme notifikationer.

Jeg ser frem til at Don Quixote endelig kan få væltet et par vindmøller. Stop med at bruge deres services, det er den eneste løsning der reelt vil virke !

Skal Google og Apple "fixes", er der kun den politiske vej, de to har alt for mange ressourcer til rådighed, og de vil arbejde sammen !

15. august 2020 kl. 22:54
Apple og Google har fjernet Fortnite: Epic games starter monopolsag mod begge

Det er da ikke det der er tale om, men at Epic bryder de regler de 2 kæmper har og har haft længe, det er frivilligt at bruge disse "services" til at salg af abonnementer oa, dog mod erlæggelse af X % indtjeningen ! Alle mulige andre forretninger har også regler man skal spille efter, så... Hvis du vil ud til så mange som muligt (helst alle sandsynligvis), må du være der hvor du bliver synlig og tilgængelig, og derfor betale ved kasse 1 ! Vi er nogle der længe har set hvilken vej det ville gå, og nu er vi der iflg Epic og Koda (på YT). Altsammen fordi det skal være let tilgængeligt ! Vi kan da sagtens være enige om at der er tale om monopollignende tilstande, men man kunne også støtte dem der forsøger at komme frem med alternative løsninger, de er ikke mange men der er nogen ! Her er en af dem, https://e.foundation/ de har været igang i nogle år, og fortsætter med at vokse !

15. august 2020 kl. 18:01
Schrems II i et IT-retligt perspektiv: Når jurister forsøger at sætte landegrænser på internettet

Penge er gud, og tid er penge !!!! Vi skal også lige huske at rigtigt mange ikke aner en fis om alt dette, det skal bare virke OG VÆRE LIGETIL (læs LET) ! Hvordan vil man lige omgå det allesteds værende sløs med sikkerhed som mennesket (over hegnet hvor gærdet er lavest) i sin eklatante dovenskab, lige lægger krypteringsnøglen op på en sky og deler med div uden at vide det mindste om at 90 % af dem der deles med har mail adr løsninger med amerikanske aner, eller for den sags skyld at den sky nøglen er lagt op på i virkeligheden også er af amerikansk oprindelse. De fleste aner INTET om alle disse ting, fatter endnu mindre og lytter alligevel ikke ret godt når det skal gå stærkt (det siger cheferne at det skal, DET SKAL VÆRE KLARET FOR EN TIME SIDEN), der sidder nogen der koster tusindvis af $ i timen ! Med et usa der vil være et verdens herredømme, og oftest agere sådan, samt at usa er dem der har kastet, ufattelige $ udi teknologi, og stadig gør det, så har de grunde til at tænke sådan, men idag er usa ikke dem med de dårligste lønninger/forhold, noget vi "prisbevidste blegansigter" virkelig intenst fokusere på, så om ikke så længe kommer vi endnu mere i lommen på kina, og det er squ ikke bedre, kun anderledes ! Grådighed og dovenskab (plus den velbegrundede uvidenhed) gør alt det denne artikel, og kommentarerne, handler om til en øvelse i ligegyldigheder, for da flertallet ikke har skyggen af chance for at gennemskue div. it relaterede tilhørsforhold, og når alt arbejde skal vær klart i forgårs, så vil de letteste løsninger stå på første række ! Jeg har forsøgt at være sammenhængende ! I må have det så pragtfuldt som muligt !

6. august 2020 kl. 08:33
Forskere: Corona-apps sender brugerne i armene på Googles overvågningsmaskine

Dette må være røget min næse forbi - har du evt. en kilde på ovenstående?

Jeps gode herre ! Det er selvklart kun ved ikke akutte behandlinger, man får besked om max 72 timer før undersøgelse/behandling at få lavet en covid19 test, og er den positiv er det = et afbud ! Jeg og flere jeg kender, har haft netop den pragtfulde oplevelse, til hospitaler og private klinikker (henvist fra det offentlige (behandlingsgarantien kunne ikke overholdes)), jeg har selv haft fornøjelsen 2 gange, og forventer en tredie til en ambulant behandling om ca 14 dage. Hysteriet vil ingen ende tage, fordi "folket" ikke er i stand til at tænke sig om, og huske at bliver de smittet, VED DE DET MÅSKE IKKE, før kære medlemmer af familie/venne kredsen bliver stangsyge eller dør, "JA DET ER DIN SKYLD !" !

Hav det så godt som muligt ! Tænk på dem i har kær, og hvad der kan ske med dem grunder tankeløshed !

5. august 2020 kl. 00:43
Forskere: Corona-apps sender brugerne i armene på Googles overvågningsmaskine

At få at vide om hvor mange app's der kan fungere uden Google Play Service måske = "GPS?", om det er muligt at holde sin tlf kørende over tid med "GPS?", jeg forventer at der vil være NUL adgang til opdateringer og som i ovenstående NUL adgang til sync af Googles services ! Vi mangler også at få at vide, hvilke data der overføres til Google hver tyvende min, der kan trods alt være tale om at det er nøjagtigt det samme med/uden C19-app'en, men der MÅ være en lille forskel, for hvordan vil de ellers (i deres sys) kunne håndtere at fortælle div borgere om de har været tæt på en med C19, så de kan undersøges ? Det lugter af at man VIL finde noget at kunne være utilfreds med, det er det enkelte land der vælger hvordan man vil løse en gordisk knude som Apple og Google har opsat imellem sig. Jeg har, nok grundet uvidenhed, Apples monopol og Apples mildt sagt ubehagelige adfærd, mindre tiltro til Apple end til Google ! Hav en forrygende dag og uge !

3. august 2020 kl. 06:09
Youtube lukker ned for al dansk musik: Kan ikke blive enig med Koda

Hvor er fair use henne i den her sammenhæng?

Jeg har set så mange klip omhandlende netop fair use på musiksiden, hvor selskaberne vælter absurde anklager afsted om at hvad-som-helst er UNFAIR-USE, helt ned til to tre sekunder, hvor der så lukkes for de anklagede videoer, der er idag vanvittigt mange juristeri "papirklips" sager, selv med videoer OM musik og om at en akkord er direkte kopieret fra XYZ's nummer. Der ud over må det ærligt talt kunne lægges op af kunstner eller selskab i små bidder, og måske arrangeres som sponceret indhold på diverse YT-kanaler, der er masser af "influencere" som kan føre produkter frem OGSÅ digitale. Det lugter også ret meget af TDC/Discovery det her, TDC vil det sådan og Discovery vil ikke, nu er det løb så kørt med D-play til 99 kr pr mdr uden reklamer. Lad os nu læse om nogen der finder LØSNINGER i stedet for konstant at se problemer !

Hav en hyggelig weekend !

31. juli 2020 kl. 14:28
Droppede fax og kuglepen: Corona satte turbo på akut-udvikling i Sundhedsplatformen

MUMPS er (i mine briller) absolut det mindste problem i det, der sidder fortsat folk og koder i Cobol og Fortran rundt omkring. C er også ret bedaget - det kom sammen med UNIX - bare fordi noget er gammelt betyder ikke at det er forældet bare fortolkerne eller compilerne løbende udvikles så de understøtter hardwaren og OS'erne.

Det er vel nødvendigt at kode i de sprog, så længe der er systemer (forældede måske) som har disse sprog som basis, og for at minimere risici for nedbrud og fejl, der er nok mange systemer der skulle udskiftes, men der er hverken penge eller vilje "det virker jo" (måske ikke ift persondataforordningen, men det er der nok ingen der opdager) ! Samtidigt er det vel ikke nødvendigt at udskifte BARE fordi der er noget "nyt og bedre/smartere ?" !

24. juli 2020 kl. 12:07
Droppede fax og kuglepen: Corona satte turbo på akut-udvikling i Sundhedsplatformen

Tak for den første gode Sundhedsplatforms historie ! Det ville være vildt fedt, hvis dette kunne blive startskuddet til at få optimeret på alle disse områder, hvor bruger-personalet spilder masser af tid på noget der KUNNE klares på sekunder, ved ordentlig programmering/brugerinddragelse/ansvarstagen/osv. Jeg hører alt for tit "det er ikke mit bord.....", "jeg ved ikke hvor jeg skal henvende mig", "det hjælper jo ikke alligevel" og til trods for at SP er ret få år gammelt, så "sådan har det altid været" ! Jeg har desværre brugt alt for meget tid i "sundhedssektoren" de sidste små 4 år, og bliver stadigt kastet retur til start, med nogle af de samme "begrundelser", og oftest ser jeg personalerne jeg er til "undersøgelse" hos, sidde og glo i en skærm i stedet for på mig, og høre det samme fra dem jeg taler med !

Jeg er nok her kendt for at være ret negativ, men det er ikke tilfældet i hverdagen, hvor jeg ser løsninger langt hellere end problemer, og jeg spilder ikke tid på kassetænkning. Desværre er der i det offentlige mere der ikke virker, end noget der virker, netop som skrevet i starten af denne artikel "tunge arb. gange" mildt sagt, og det piller squ ved min negativitet ! Tak til Anders Damm-Hejmdal og co, for at VISE at det er jo muligt. Og til Tania for at skrive om det !

Hav en super weekend alle !

24. juli 2020 kl. 11:59
Google lancerer kryptering af RAM

BTW. så er det FRIVILLIGT at bruge cloud løsninger, vil det ikke være værre at bruge amazon end google ? Industrispionage kan man ikke beskytte sig mod mm man selv håndere alle data, så hvis man vælger skyen, ja så beder man squ selv om det, det koster penge, og viden, at beskytte sit. De muligheder har du ikke med det offentlige !!

17. juli 2020 kl. 17:57
Google lancerer kryptering af RAM

Det er et noget andet problem.

Nej. det drejer sig om at bruge følsomme persondata UDEN at spørge om lov, og at sende dem indenrigs og udenrigs, under mildt sagt elendige databehandler aftaler, noget som er bleve beskrevet bla her på siden selv efter GDPR ! Bare kik på denne V2 overskrift, https://www.version2.dk/artikel/lovaendring-skal-give-politiet-adgang-telefon-data-via-imei-nummer-uden-kendelse-1090983

Jeg har det relativt fint med Alphabet & co. De gør faktisk mere godt end skidt. De er ikke nær så "slemme" som mange "alm" borger mener. Fjæsbog er den uomtvisteligt helt stygge ulv. Heldigvis har USA og derfor fjæsbog just tabt til vores allesammens Max Schems og co IGEN !), desværre vil det sikkert ikke bedre noget i længden, idet politikerene sandsynligvis indgår lige så dårlige aftaler igen og igen

17. juli 2020 kl. 17:48