Andreas Lorensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Aktindsigten er blevet afvist

Version2 har i oktober begæret aktindsigt hos politiet for at få yderligere oplysninger om den midlertidige backup-funktion udleveret. Aktindsigten er blevet afvist. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad årsagen til afvisningen af aktinsigten var.

Misundelig

Søren Pind må være misundelig.
Kommentar til Facebooks Android-app får indbygget Tor-funktion

Re: Off topic - Tor trafik

Er det ikke tankevækkende at den trafik for foregå imellem Europa og USA er så massiv ift til resten af verden? nej, for der er flest tor-noder i Europa og USA, og da trafikken går gennem flere noder før den exiter vil der være mere trafik mellem stæder med mange noder end stæder med få.
Kommentar til Har du talt dine rod-certifikater i dag?

Offeciel dansk CA liste

Det kunne være rart hvis man feks kunne downloade en officiel dansk rod-certifikat liste, med CA'ere som var godkendt og kontrolleret af feks datatilsynet eller anden institution. Og så samtidig sikre at Microsoft ikke skyder nye certifikater ud med deres Windows Update.

Retskendelse

Når advokatfirmaerne har fået en ip-adresse fra MaverickEye UG, får de efterfølgende en retskendelse, som de bruger til at få udleveret kontaktoplysninger på ip-adressens ejermand fra den pågældende internetudbyder. Problemet er vel at der er en dommer der giver denne retskendelse på et meget ty...

Re: Hmm er der ikke JHM?

Modellen kan sikkert også bruges hos SKAT. Nogle private aktører til at rådgive SKAT omkring de selvsamme aktører rådgiver.