Tommy Lindegaard

PHK's 2021 quiz

10001000

6. december 2020 kl. 13:06
Helle Thorning-Schmidt skal definere ytringsfriheden på Facebook

Mørklægningsloven er vel OK kvalificerende til jobbet.

7. maj 2020 kl. 12:15
Er censur genindført?

Alle har ret til at ytre en holdning, uanset hvor obskur og racistisk den er. men ingen medier, hverken private eller offentlige, kan pålægges at viderebringe den. Så lige så lidt som TV2 ikke kan klandres for at vise stram kurs videoer, lige så lidt kan youtube. Det er min fest så jeg bestemmer musikken. problemet med youtube og facebook, er at ingen havde forudset dem, og at de som platforme er helt uden ansvar. En avis som på lignende måde fremstod som talerør for flatearthers, antivaccers og lignende morsomheder, ville have et redaktionelt ansvar. Det er skræmmende, at en massiv del af vores informationsvirksomhed bedrives af platforme, hvis mest synlige styringsmekanisme er USAnsk moral og massiv brystvorteskræk.

27. februar 2020 kl. 11:02
Version2-læsere om vildfaren sundhedsdata: Ubegribelig sikkerhedsprocedure

Nej, nej nej. Medicinindustrien skal ikke have mine data. De adskiller sig ikke på nogen måde fra hverken et bolchekogeri eller tobaksindustrien. Deres interesse er økonomi. Det er ikke at gøre dig eller mig raske. deres interesse er at holde dig og mig i live længst muligt, sammen med den størst mulige afhængighed af deres produkter. Så nej, mine sundhedsdata skal ikke kastes i grams.

23. juli 2016 kl. 01:23
Tysk bilist dømt for trafikdrab efter BMW offentliggjorde bilens 'bevægelsesprofil'

Jeg synes det er en superfin og rigtig dejlig ide, at bilfabrikanter, udlejningsvirksomheder, Google og alle andre indsamler data om hvor, hvornår og hvor hurtigt vi kører ( irony OFF)

Seriøst hvis jeg ikke kan købe en bil, uden af fabrikanten skal indsamle alle mulige data om mig, er det nok tid at tage bussen. Åååååååhhh nej,nu glemte jeg jo rejsekortet.

Jeg kan huske da vi for 20 år siden jokede med echelon, og andre overvågninger, og syntes at det var meget sølvpapirhatagtigt.

Virkeligheden har desværre overhalet os sølvpapirhatteejere med overlydshastighed.

22. juli 2016 kl. 18:02
To danskere anholdt for opskrift på piratstreaming via Popcorn Time

Det undrer så mig at Ubers bagmennesker ikke for længe siden er blevet anholdt. En direkte adgang til ulovlig kørsel med piratchauffører. Ikke bare en vejledning som vi ser her. Måske taxibranchen kunne lære lidt af filmbranchens lobby. Jeg fristes til at citere majestæten :" Gud bevare Danmark.". Men da vel at mærke i den form hvor Per og Poul ikke bare blev fængslet for at glæde nogle magthavere.

19. august 2015 kl. 23:58