Jason Chinedu

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

1. April

Hmm, er det et udtryk for manglende kaffe eller træls virkelighed at jeg kommer næsten 3/4 dele igennem artiklen inden jeg kommer i tanke om hvad dato det er..? Måske begge dele.

Re: Valgmuligheder

Pak nu den stråmand væk og få klippet din uld.

Ift. tillid til LastPass mv.

Nu er det selvfølgelig svært at vide hvad der præcist menes med "den slags programmer", men tilliden kan vel øges ved at bruge gennemlæst open-source og vælge programmer der ikke ligger det ud i skyen? Uden at bede folk om at sætte ord på præcist hvilken løsning de benytter, hvad...
Kommentar til Google udfordrer FBI med kryptering i ny chat-app

Re: Kan man så stole på det?

Med mindre man selvfølgelig vælger en Open Source app og checker koden ;-) Incognito i Allo benytter sig af Signal-protokollen, som netop er open source og anbefalet af Edward Snowden (hvis det har betydning for nogen).
Kommentar til Amerikansk bibliotek vil drive exit-node i Tor-netværket

Re: Tor i Danmark

Hvad er dine erfaringer med din øvrige trafik, når du har en exit node kørende? Er din almindelige surfing påvirket af noden? Eller du kører det måske på to forskellige forbindelser?
Kommentar til Hvad er smart til efterbehandling af digitale billeder under Linux

Batch edit i gimpen

Det er godt nok til windåsen, men mon ikke det minder om Linux. http://www.makeuseof.com/tag/use-gimp-to-batch-edit-your-images-windows-...
Kommentar til Biometriske adfærdsdata er ny supercookie der omgår cookie-loven

Keyboard Privacy virker sådan

Keyboard Privacy virker sådan set okay, men det kunne virkelig, virkelig trænge til at man kunne tilføje sider/domæner til exception-liste. Det kunne fjerne en del frustrationer at man i det mindste ikke skulle trække med det når man skrev mails.