Claus Bobjerg Juul

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Bestyrelsen mangler digitale kompetencer

22 %

– alt efter hvilken analyse du læser – op til 22 % højere produktivitet end andre. Det kan være at tallet er rigtigt, men det bygger så bare på at sikkerhedens ikke får tilført tilstrækkeligt med resurser samtidigt. Kort sagt de 22% bygger på et højere niveau af risikoaccept.
Kommentar til Stem på IT-folk til valget

Re: Region Sjælland

Region Sjælland Frederik Damgaard (I) Fredrik er ny på Version2's debat, bedre sent end aldrig. Hvordan forholder Frederik sig til Oles punkter?

VPN VPN VPN

Hvis PC'en ender på et ip-net eller ikke kan se domain'et efter at den kablede forbindelse er røget, så skal PC'en være utilgængelig for andre på samme net (firewall) og alt trafik skal gå igennem VPN'en. VPN'en skal selvfølgelig være sikret mod MITM.
Kommentar til EU-lovgivning vil forbyde anonym domæne-registrering

Re: Hvilken anonymitet

Bitcoins kan også spores, omend det er besværligt.
Kommentar til EU-lovgivning vil forbyde anonym domæne-registrering

Hvilken anonymitet

Der er ingen anonymitet, no matter what. Jeg kender ingen domæne registrator der tager i mod anonyme betalinger, derfor vil ethvert domæne via betaling og bank kunne føres tilbage til en person.
Kommentar til MitID: Første kig

Re: Cifre

At myndigheder IKKE har taget hensyn til denne udfordring, og eksempelvis - som nævnt i artiklen - lavet en form for op/ned markering, viser - i min optik - tydeligt, hvor inkompetente de myndigheder der bestemmer over os, egentlig er. Jeg syntes det er mere mærkeligt at en leverandør/produc...
Kommentar til MitID: Første kig

Jeg skal have mere hardware

Jeg skal have mig en MitId-nøgle ala yubikey. Jeg håber de kan finde ud at håndtere det i borgerservice, når det bliver min tid.

Re: Grrrr....

Kan EPIC og Sundhedsplatformen mon garantere, at de vil overholde europæisk lov, og ikke amerikansk, Laursen? Nå, det er sådan set ligemeget, vi (Region Hovedstaden) tror jo alligevel ikke på, hvad de garanterer, men vi fortsætter alligevel ufortrødent med Sundhedsplatformen - det er jo bare bo...
Kommentar til Logningsbekendtgørelsen: Hvordan ser teledata ud idag?

Re: Der må være noget galt

Det er muligt, at jeg læser det forkert, men kunne adresserne ikke være en præcis angivelse af, hvor masten befinder sig, snarere end et forsøg på at gætte hvor Ole befinder sig? Det kan være, men så mangler der stadig længde- og breddegrad for masten.
Kommentar til Logningsbekendtgørelsen: Hvordan ser teledata ud idag?

Der må være noget galt

Politiet dummede sig og indlæste data omvendt så længdegrad blev breddegrad og omvendt. Dine fremviste data indeholder ikke længdegrad eller breddegrad, med derimod en estimering af hvor du har befundet dig, dvs. at teleselskabet ikke levere rådata, men bearbejdet data.

Re: Måske er det på tide

Schremms eksempler viser i bund og grund bl.a. Googles manglende rene mel i posen. Det er vel ikke Google der ikke har rent mel i posen, de udstiller blot en tjeneste som de håber de kan sælge. Dem der ikke har rent mel i posen er vel de europæiske virksomheder som aftager tjensten og vel v...
Kommentar til Facebook og Instagram ramt af stort nedbrud

Re: Skrøbeligt ...

Når (og ikke hvis) det store nedbrud kommer, så må man håbe at menneskeheden lærer bare lidt, når der skal ryddes op i ruinerne. Glem det. Mennesket er designet til at lære fra hændelser der sker umiddelbart efter en handling. fx hånden på en varm radiator.
Kommentar til Facebook og Instagram ramt af stort nedbrud

Re: Skrøbeligt ...

Det er naturligvis ironisk eftersom ARPANET oprindeligt blev designet til at være robust sådan at det kunne fungere selv hvis dele af nettet blev udslettet. Den forstår jeg ikke. Resten af internettet virker da fint, som designet vil jeg sige. Bare fordi en bombe rammer en del (Facebook) så...

Se dog indaf

Og den udvikling bekymrer den nye kulturminister, Ane Halsboe-Jørgensen (S) Alle partier jeg kender til i Danmark giver selv disse leverandørere magt ved at anvende og købe tjenester fra disse leverandørere.
Kommentar til Ny analyse: 40 pct. af danske SMVer har et utilstrækkeligt sikkerhedsniveau

Ikke kun SMV'ere

https://www.darkreading.com/cloud/microsoft-warns-of-vuln-that-allowed-a... Microsoft kan heller ikke finde ud af det.
Kommentar til Datatilsynet slår fast: Google kan køre lovligt i danske folkeskoler

Re: Jeg giver....

Datatilsynet ved udmærket, at man ikke kan bruge Googles evt. løfter til noget som helst i denne sammenhæng Det kan være, men man kan ikke dømme en virksomhed for noget før der er beviser, hverken kommune eller Google. En mere provokerende måde at gøre dette på, ville være at lovgiver (Folk...
Kommentar til Datatilsynet slår fast: Google kan køre lovligt i danske folkeskoler

Hvordan

Hvis man så finder ud af, at oplysningerne alligevel er videregivet, må kommunen stoppe med at sende børnenes data til Google Så har jeg bare et spørgsmål, hvordan skal kommunen finde ud af det og hvor mange kræfter skal de ligge i det arbejde? De finder ikke ud af det med mindre at personer so...
Kommentar til Justitsministeriet afviser GDPR-lempelser for frivillige foreninger

Begrænsede økonomiske ressourcer

Et godt råd fra mig til de foreninger der har begrænsede økonomiske ressourcer. Drop alt hvad der hedder Amerikanske skytjenester, da anvendelsen af sådanne lægger en kæmpe administrativ byrde på foreningen.
Kommentar til Ny dansk mærkningsordning skal gøre it-sikkerhed til en konkurrencefordel

Re: Det Gyldne Snabel-@ Version 0.98 ?

Frivillige "loge-mærker" er uden effekt og uden værdi. Jeg er ikke helt enig. Der er mange der gerne vil tro på det gode hos andre. Det er dem der tit føler sig snydt. Der er også dem som tror at en ISO 27001 Certificering siger noget om it-sikkerhed og tror at en leverandørbetalt...
Kommentar til Protonmail udleverer aktivists ip-adresse til schweiziske myndigheder

Loven

Kan myndighederne så også tvinge leverandøren (protonmail i dette tilfælde) til fx at sikre at når ipadresse connecter til løsningen så er krypteringen meget svag, så myndighederne kan dekryptere trafikken?