Claus Juuls billede

Claus Juul

Kommentarer

Ahhhh

»Jeg kan kun sige, at vi efterfølgende har taget alle de forholdsregler, man overhovedet kan tænke sig til. Hvis jeg tænker mig godt om, så kan jeg hurtigt bruge 100 millioner. Det tvivler jeg på at TDC har brugt.

Centrale vs. decentrale forbedringer

Hvor skal vi bruge pengene, skal vi bruge 20 milliarder på det centrale forsvar, eller skal vi bruge pengene på decentrale forbedringer. Forsvaret vil helt sikkert gerne have pengene til dem selv, men er det den klogeste anvendelse ?
Kommentar til Trumps kommende cyber-toprådgiver driver gennemhullet sikkerheds-site

The almighty buck

I USA er det the "the almighty buck" der styre. Så før nu, har det nok ikke været vigtigt for Rudy at sikre "sit" website.
Kommentar til Kommune sender 298 cpr-numre ud med aktindsigt til almindelig borger

Re: Det offentlige skal ikke undtages bøder...

Hvis der ikke er en straf, så er der ingen konsekvens/læring. Jeg antager at staten får bøden, ved dog godt at dette ikke er fastlagt endnu. Den myndighed der "dummer" skal betale ved kasse 1, må så undvære de penge, det år.
Kommentar til Kommune sender 298 cpr-numre ud med aktindsigt til almindelig borger

Det offentlige skal ikke undtages bøder...

Når den nye forordning skal vedtages.

Re: Hvorfor ikke?

FRA har ret til at overvåge alt trafik ind og ud af Sverige. Hvis CfCS skal kunne lave same opgørelse for Danmark, skal de have ret til noget af det samme i Danmark. Nej tak, mindre overvågning, ikke mere.

Klassisk IRL "Exploits of a Mom"

https://xkcd.com/327/
Kommentar til Sikkerhed i et IoT-hjem kan afhjælpes af en helt ny slags router

Fin ide....

For den teknisk kyndige, men 99, 5% af den danske befolkning kan ikke finde ud af at opsætte en ekstra firewall.

Udifferentieret overvågning...

Er noget der hører til i det gamle Østtyskland. Vedrørende sagen om Julie, hvad nu hvis gerningspersonen ikke havde en telefon på sig, så vil personen aldrig komme i søgelyset.
Kommentar til Nye tider: Danmark fandt dronningen på nettet

Re: Jeg ønsker mig nu stadig en antenne.

Jeg betalte Ca. 500 for antenne + 20 m kabel + lille forstærker. Kunne måske godt undvære forstærker og har 10 meter kabel i overskud. Køb er godt kabel, hvis det skal være 10 - 20 meter langt.
Kommentar til Nye tider: Danmark fandt dronningen på nettet

Free to air

Jeg bor i en boligforening, hvor yousee/dansk kabel tv, har eneret, dog har vi aldrig været tvunget til at have yousee. Min underbo en ældre herre måbede, da jeg fortalte at vi ikke havde noget problem med tv signalet, da jeg har antenne/Free to air. Han forstod ikke hvordan man kunne det eller h...
Kommentar til Nyt FDA-krav: Livsvigtige medikoprodukter skal opdateres mod sårbarheder

Spændende!

Der er sikkert nogle producenter der vil springe over hvor gærret er lavest, fx ved at kræve at dem som skal udvikle softwaren, gør det fejlfrit for så at bruge det som argumentation over for FDA for at koden ER fejlfrit.

Re: Så simpelt er det vist ikke

Hvordan ved du at der er en hypervisor indblandet, hvis det er function as a service. Hvis det er lettere for Amazon at afvikle funktioner under hypervisor, så gøre de vel det, for en hypervisor giver et unødigt overhead.

Så simpelt er det vist ikke

Du opgiver noget kontrol, og skal til gengæld ikke tage dig af problemerne,« fortsætter han. Så hvis server eller platformen ikke virker så køre dine funktioner bare videre..... Jeg tvivler. Og fakta boksens beskrivelse ligger op til at forskellige kunders funktioner kan køre på samme serve...

Risikoanalyse

Risikovurdering er noget alle skal lave, og det handler om at vurdere: Hvad sker der, hvis de data, jeg behandler, kommer ud? Jeg ville også kigge på hvor/hvordan data kan mistes, for så er det muligt at forholde sig til foranstaltninger der kan reducere risikoen eller opdage det, hvis det sk...
Kommentar til Digitaliseringsstyrelsens direktør: Vi leverer markante resultater

Tillid

For at borgerne kan have tillid til det offentlige passer på deres data, skal sikkerheden være i orden. IT-sikkerhed bliver ikke rigtigt nævnt. Kunne det være en ide at gennemføre regler/love, der simplet kan medvirke til at højne IT-sikkerheden, fx som USA der har vedtaget at alle offentlige h...

Glimerende artikel

Jeg kan ikke andet end enig. Jeg fik engang til opgave at drive et system/setup, det sandede til i tide og utide. Jeg fik sat noget overvågning op som holdt øje med de punkter det sandede til (der kom flere og flere til). På den måde fik jeg dokumenteret at der var et problem og hvad problemet/s...

2*8,75 eller 14*8,75

Skal de 13 stater deles om 8,75 M USD eller skal de hver have 8,75 M USD? Førstnævnte er en latterligt straf/forlig, sidstnævnte er billigt sluppet.

Kalender, kontaktpersoner, noter og E-mail

Jeg vil våge den påstand at et intra system kan erstattes af kalender, kontaktpersoner, noter og E-mail. Kalenderen kan bruges til at give lektier for i (to-do's) og beskrive hvad dagens timer omhandler (alm. kalender). Kontaktpersoner giver sig selv. Noter, kan være opslag som skal...
Kommentar til Gartner: Det er ikke godt nok bare at bruge 'penge nok' på it-sikkerhed

Ved ikke om historien er sand

men hørte engang en historie om en virksomhed der havde købt en sikkerheds enhed, men den var aldrig blevet implementeret, ej heller sat strøm til og da man fandt ud af det var den forældet. De penge ville i et regnskab tælle med, men ikke have bidraget til at hæve it-sikkerheden.